pátek 2. března 2018

Co minulý týden dal

Islám

Asi nejdůležitější je turecká agrese vůči Sýrii, patrně i s použitím chemických otravných látek. Navíc turečtí politici začali vyhrožovat i Řecku, které Turci okupovali celá staletí s důsledky srovnatelnými s okupací německou. Navíc Turci odmítají reflektovat genocidu Arménů a dalších nemuslimů po první světové válce, srovnatelnou s německým holokaustem Židů za té druhé. Turecké počínání vůči Arménům prohlásil (zrovna termínově příhodně) za genocidu nizozemský parlament.

"Demokratové a liberálové"

ucvrkávají blahem nad tím, že Saúdská Arábie nepatrně snížila útlak žen. Asi by ucvrkávali stejně, kdyby nacistické Německo vyhlásilo, že bude Zyklon B parfémovat.

Za řevu multikulturalistů

vypovědělo Rakousko prvního imáma, placeného ze zahraničí a (což je podstatně důležitější) hlásajícího politický islamismus, nekompatibilní s civilizovanými zákony.
V téže zemi také chytli český autobus s 13 ilegálními migranty a šesti kg konopí.

Džihádisté

zajali dvacet šíitských milicionářů, působících v Iráku. Buď je zverbují, nebo povraždí.

Džihádistka Linda

dostala od Iráckého soudu za členství v chalifátu šest let.

Sýrie

likviduje džihádistické enklávy na předměstích Damašku. Multikulturalisté a další pachatelé dobra ječí. Když bylo z těchto enkláv ostřelováno raketami, děly a minomety centrum Damašku a byla v důsledku toho spousta obětí, tak drželi huby.

Nigerijští vojáci

nechytili při zátahu šéfa islámské sekty Boko Haram, která proslula únosy a vraždami, prováděnými přesně po vzoru Mohameda. Údajně utekl převlečen za ženu.
Sekta poté provedla další útok na školu, po kterém se ztratilo nejasné množství (možná až přes sto) dívek. Vojáci jich část osvobodili, ale dvě při tom zahynuly.

Rusko

vyslalo do Sýrie bitevník 5. generace Su-35. Testování v reálných bojích se jim zcela jistě vyplatí.

Už v květnu

hodlají USA přesídlit svou ambasádu do Jeruzaléma.

Česká policie

na prání Turků zatkla v Praze Sáliha Muslima, který je jedním z kurdských vůdců. IMHO je Turecko stejně darebácký stát jako hitlerovské Německo a jeho podobná přání by měla být ignorována.

Imigrace

Macron

přislíbil, že zpřísní podmínky pro přijímání imigrantů.

Pokračoval

tlak bruselistů na dosud civilizované státy EU, aby se decivilizovaly přijímáním "uprchlíků".

V Londýně

odsoudili muslimský pár, který se seznámil na islámské seznamce a poté začal plánovat atentát. Dáma byla lékárnice, takže se dostala k chemikáliím, které jsou pro něco podobného použitelné. Muž dostal doživotí (s možností propuštění po 14 letech), žena dvanáct let.

Obecné

Zima se rozhodla zdiskreditovat globální oteplisty a předvést, že se jejich bláboly míjí s realitou. V Olomouci dokonce zamrzlo a prasklo páteřní vodovodní potrubí pro celou čtvrť Nová Ulice, což se běžně nestává, protože tato bývají ve správné hloubce a v důsledku proudu vody (hodně koncových odběratelů) se drží teplotně nad nulou i v chladné hlíně.
V USA dobíhaly kontraverze kolem poslední střelby na střední škole. Problém je, že střednmí školy jsou instituce, kam se legálně nesmějí nosit zbraně, proto jsou pro ozbrojené úchyly ideálním terčem. Útoky úchylů u nás ukazují, že se obejdou i bez střelných zbraní (stačí nůž). V Německu zakázali nože a úchylové útočí auty.
Trump naznačil, že by situaci pomohlo vyřešit ozbrojení učitelů (v Izraeli s tím mají velmi pozitivní zkušenosti).

Intel

dostává kapky v podobě žalob za zfušované procesory, umožňující útočníkovi dostat se přímo do nich, kam na jejich malware nedosáhnou ani antivirové programy. Za hlavní problém ovšem vidím techniku "predikce uživatelova chování", která (její aplikování) byla zdrojem oné chyby, otevírající pro malware cestu do nitra procesoru.

Chřipková epidemie

se ještě nezlomila a v Německu už zapříčinila stovky mrtvých. I u nás chřipková epidemie stále narůstala.

Na Slovensko

se z Maďarska rozšířila nová droga, jménem "herba". Je to v podstatě jakýkoli sušený rostlinný materiál, který je postříkán syntetickým analogem THC a jehož na drobno rozdrcené částečky se inhalují. Užívají to i školáci. Průšvih. V Česku údajně zatím nic.

Island

nakročil k zákazu mrzačení dětí obřízkou. Multikulturalisté tyto zrůdnosti, horší než zneužití pedofilem, zuřivě hájí.

AfD

předběhla v průzkumech SPD, kterou lísání s Merkelovou (doufejme) pošle do parlamentního nebytí.

Unijní "soud"

se plete do toho, jestli má nebo nemá Polsko v Bělověžském pralese likvidovat stromy, napadené parazity. Patrně jde o to, aby byla tato enkláva zničena, jako u nás Šumava.

Jeremy Corbin

byl v kontaktu s československou STB. Hájí se, že nevědomky, a že nic neprozradil (tak se ovšem hájí i jiní).

Dukovany

by měly být provozovány ještě dvacet let.

Lidl

proponoval výrazné zvýšení platů prodavaček. I tak sice budou brát výrazně méně než v Rakousku nebo Německu, ale pro ostatní obchodní řetězce je to opatření "likvidační", protože budou muset svým zaměstnancům alespoň něco přidat taky. Možná si ovšem do pokladen půjdou sednout i učitelky a zdravotní sestry.

Nejvyšší správní soud

postupně zamítl všechny stížnosti na poslední presidentské volby.

Pochybná

organizace Amnesty International, která se již zcela dostala do vleku ultralevičáckých aktivistů, kritizuje Česko za odmítavý postoj k migrantům a "diskriminaci Romů".

Polská televize

ukázala divákům udání, která psali polští udavači na své sousedy gestapu a okupačním úřadům.

Žák na Karlovarsku

se naboural do počítačového systému školy a pozměnil tam známky. IMHO tohle je problém vyvolaný přechodem na "informační systémy" a podobné vymoženosti, které přenášejí administrativní zátěž z pracovníků administrativy na učitele.

EUrosoudruzi

už začali vrtat i do konstrukce kachlových kamen. Prostě velkovýroba totálních nesmyslů, k ničemu jinému EU není a být ani nemůže.
Pražská šunka se ale může stát položkou na "evropském seznamu specialit".
EU procpává i nesmysl zvaný GDPR, který jen komplikuje životy menším firmám (fašistická EU protežuje giganty, podobně jako komunisté), komisařka Jourová se nechala slyšet, že "Češi hysterčí".
Vzhledem k problémům, které EU má, je to všechno analogické natírání zábradlí (nebo leštění talířů) na Titaniku.
IMHO czexit by tyto problémy vyřešil z gruntu a jednou pro vždy.

Předkové

Koně Převalského prý žili s lidmi, takže se nejedná o úplně divokého koně. Faktem je, že koně mohou zdivočet velice rychle. Španělům uteklo ještě v 16. století několik koní a dost rychle se na prériích objevila populace zdivočelých mustangů.

Soudruzi multikulturalisté

zaangažovali na stvárnění Johanky z Arku o výročí jejího vítězství u Orleánu mulatku. A teď se diví, že jim chodí "rasistické" komentáře lidí, které toto falšování historie pobouřilo.

Zavražděním Čecha,

po němž pachatele "zaručeně demokratický a spravedlivý" britský soud osvobodil, byť byl jednoznačně usvědčen, se (možná) bude zabývat Evropský soud pro lidská práva.

Soudruzi 

demonstranti protestovali pod záminkou připomínání komunistického puče proti české demokracii a jejím představitelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat