pátek 17. listopadu 2017

Co uplynulý jedenapůltýden dal

Islám

Soudruzi z OSN

nám doporučili "bojovat s islamofobií", protože postavení muslimů je u nás "hrozné". Obrsoudruh za OSN, původem z islámské země, kde nemuslimové jsou buď neplnoprávnými obyvateli, nebo jsou přímo ohrožováni na životě (jako např. ateisté), by si měl udělat pořádek prvně doma a pak teprve kecat nesmysly. Muslimové mají u nás stejná práva jako ostatní občané a ještě navíc "nadpráva" daná výjimkami z obecně platných zákonů (např. halal porážka je v rozporu s platnými zákony a muslimové na ni mají výjimku), které by bylo vhodné zrušit. A pokud se jim nelíbí být plnoprávnými občany státu, zcela rovnoprávnými s občany jiných náboženských orientací, tak ať odejdou, stejně pro tento stát nepředstavují žádný přínos.

Objevily se zprávy,

že vůdce chalifátu Bagdádí úspěšně utekl (to se pozdeji potvrdilo). Je to v určitém souladu s novými a nedávno zveřejněnými informacemi o tom, že útěk se podařil i Hitlerovi.

Chalifátníci

přepadli televizi v Kábulu.
Po několika dnech tamtéž sebevražedný atentátník zavraždil minimálně 18 lidí.

Vyšlo najevo,

že v případě atentátníka z Manchestru selhala britská služba MI5, která ignorovala upozornění na jeho možnou nebezpečnost.
Problém vidím v tom, že nevíme, kolik takových upozornění tajná služba MI5 dostává. Vzpomínám, jak při prvních informacích o automatickém vytěžování internetu pomocí klíčových slov na to mnozí reagovali jejich zveřejňováním na svých webech a v internetových diskusích a posíláním po e-mailu, aby automaty zahltili balastem.

V Jemenu

se v důsledku akcí Saúdské Arábie, hroutí humanitární situace.

Padlo

město Búkamál, poslední větší město na území Sýrie, držené islamisty z chalifátu. Chalifátníci údajně Sýrii opouštějí a míří do Egypta a Libye.
O něco později do města údajně přibyl Bagdádí a chalifátníkům se podařilo město dobýt zpět.
Islámskému státu i tak zbývá jen kolem 5 % původního území.

Česko

možná pošle do Afghánistanu více vojáků.

LePenová

byla orwellovsky zbavena imunity za to, že šířila (pravé a pravdivé) dokumenty o zvěrstvech muslimů.

Turecko

zadrželo 140 lidí, podezřelých z příslušnosti k chalifátníkům.

Irák

chce uzákonit náboženské soudy a sňatky devítiletých dívek. Museli jsme jim ze země ty džihádisty z chalifátu vyhánět? Vždyť ti chtěli jen prakticky to samé...

V Maďarsku

oficiálně konstatovali, že mešity znamenají bezpečnostní problém, a proto nehodlají povolovat jejich stavění.

Provalilo se,

že USA nechaly z obléhaného města Rakká uniknout tisíce džihádistických zločinců výměnou za vliv na ropná pole. Opět bod pro Rusko, které dohody zrovna s těmito zločinci neuzavírá.

Imigrace


V Německu

Vzbudil kontraverzi půlměsíc na "pohádkové stavbě" na dětském hřišti. Soudruzi proislamisté se tomu diví, jelikož obrázky takových staveb jsou v pohádkových knížkách běžné. On před druhou světovou válkou by hákový kříž na podobné destinaci (třeba jako prvek ornamentu) také nebyl kontraverzní.

Ve Francii

odsoudili tři nezletilé muslimy, zcela jistě imigranty nebo potomky imigrantů, za přípravu teroristického útoku.

Podařilo se prokázat,

že Afghánec, který v Německu znásilnil a zavraždil studentku, pomáhající "uprchlíkům" je cca 25 letý (vydával se za 17letého), takže může dostat doživotí (stejně ho nějaká neomarxistická zrůda za pár let pustí).

V Německu

se provalilo, že islámské zločinecké gangy posílají jako adepty své členy (kteří dosud nemají záznam v trestním rejstříku) do policie. Ukázalo se také, že adepti a již hotoví policisté z tohoto prostředí programově pohrdají civilizovanými zákony a hodlají prosazovat islám.

Jeden

z imigrantských útočníků na polský pár na pláži v Rimini dostal 16 let.

Bylo spácháno

více útoků vjetím autem do lidí. Stále obtížnější je odlišit nehody od útoků islamistů, což je jednoznačně cílem jejich spojenců ve sdělovacích prostředcích.

V Německu

se dopočítali toho, že přes polovinu bezdomovců tvoří imigranti.

Obecné

Pokračovala krize v Katalánsku. Sice se zmírnila, ale není vyřešena. Španělsko se ocitlo na pozici "žaláře národů", která ho může stát existenci, jak se to stalo Rakousko - Uhersku.
Pokračují tahanice kolem presidentských voleb. Na jedné straně se budoucí kandidáti trumfují, kdo ho má většího, na straně druhé ministerští úředníci chaotizují nad nejasnou legislativou kolem podpisů. Jasno bude možná 24. 11., pokud se některý z odmítnutých kandidátů neobrátí na soud. Minimálně se rýsuje kauza zašantročení podpisových archů jednoho z kandidátů.
Pokračovala "smršť" nařčení ze sexuálního obtěžování, směřující na různé umělecké a ekonomické či politické celebrity. Obvinění typu "když mi bylo před 40 lety 14, tak mě osahával současný kandidát do Senátu USA Roy Moore", jsou totálně idiotská a ještě větší idioti tomu věří a jen zločinci předstírají, že tomu věří. Obávám se, že ještě pár týdnů a žena, kterou alespoň nepoplácal po zadku nějaký významný umělec či politik, bude ve stádě lidských samic brána za vadnou.
Bohužel, došlo už i k sebevraždám některých obviněných, za které by ty, co bez důkazu dotyčného obvinily, měly být bez milosti popraveny.
Na další obviněné vyšlo najevo, že platí soukromým detektivům značné částky na získání protidůkazů. Pochopitelně, ani to nesvědčí o jejich vině.

Soudkyně

v kauze Nagyová označila odposlechy, na nichž stojí obžaloba, za nezákonné a tudíž nepřípustné. Faktem je, budiž to řečeno na plno, že "kdo lže, tak ten i krade", a tedy kdo dělá nezákonné odposlechy, tak je může rovněž editovat a jinak upravovat. Prostředky na to existují a jsou vcelku dostupné (i zdarma). Takže takový důkaz je třeba explicitně brát jako nedůvěryhodný.

Trump

se dohodl s Jižní Koreou na posílení její obrany. IMHO až Kim ztratí rozum úplně, bude nutné na použití jeho jaderných zbraní odpovědět výmazem Severní Koreje z globusu. Třeba i takovým, že z té jižní bude ostrov.

Provalilo se,

že celebrity (včetně politických) a ekonomické špičky z EU ukrývají své příjmy v  "daňových rájích". Pak mají občané politikům věřit a cálovat.

Uplynulo sto let od VŘSR

Režim, který nastolila, byl jednoznačně zločinný a zavinil smrt (včetně v dalších zemích, kam byl přenesen a nainstalován) stovek milionů lidí. S výjimkou islámu není nic jiného tak zrůdného a zločinného jako bolševismus. Přitom jeho agitátoři jsou dodnes v postavení, kde mohou otravovat duše mladých lidí a prosazovat dílčí cíle této zločinné ideologie.

Exministr Hradílek

drží hladovku a hodlá nepřestat, dokud Zeman neodvolá svou kandidaturu, nebo dokud nezemře. Sorry, ať raději zemře, Česko bude bez takovéhoto fašistoidního extrémisty rozhodně lepší.

Hrad

žaluje politika z extrémistického hnutí "Žít Brno" za šíření zprávy, podle níž má president Zeman pokročilou rakovinu. Vřele doufám, se se dotyčného podaří odsoudit.

ČEZ

bude stavět bateriové úložiště u sluneční elektrárny. Je to činnost fyzikálně i ekonomicky naprosto nesmyslná, fungující jen proto, že nám, občanům, stát krade peníze cestou daní a dává je provozovatelům těchto nesmyslů.

Berlusconi

uspěl v italských regionálních volbách.

V Česku

se rodí kolem 50 % dětí mimo manželství. Je to důkaz, že se neomarxistům, proniklým do státních institucí po roce 1989, podařilo v naší společnosti značně narušit rodinu.
S tím koresponduje i "zpráva týdne" o tom, že ústavní soud v Německu vynucuje zavedení "třetího pohlaví" do dokumentů.

Donald Trump

absolvoval úspěšnou státní návštěvu v Číně.

Atypicky deštivý

říjen do jisté míry zmírnil strážkový deficit.

Děti

se údajně nechávají fotit a filmovat nahaté na internet za mobil nebo cigarety.
Trochu to připomíná vtip, jak přijde školačka domů a hlásí mamince: "Mami, v parku jsem potkala divného pána a on mi řekl, že když se před ním svlíknu, tak mi dá tenhle pytlík bonbónů."

Polské

ministerstvo zdravotnictví vyzvalo Poláky, aby "se množili jako králíci".

Evropská komise

prohlásila, že se budeme mít lépe. To prohlašovali komunisté taky. Shodou okolností se objevila zpráva, jak si děti v roce 1965 představovaly dnešek: "Sovětské kosmické lodi budou létat po Galaxii a zmrzlina bude zdarma". Obávám se, že představy činovníků EU se od těch dětských zase až tak moc neliší.

Slovensko

údajně ekonomicky předstihne v dohledné době Česko. Uvidíme.

Nad Evropou

se objevil radioaktivní oblak, patrně z Kazachstánu nebo jeho okolí (včetně jihu Ruska). Patrně jde opět o únik z nějakého zařízení, kde se pracuje s čistými radioizotopy. Podobná příhoda může být i důsledkem vyhození zařízení s radioizotopem do smetí nebo do sběrných surovin. To se může stát i nechtěně v souvislosti s chaosem při rušení státních podniků, kraších podniků soukromých apod.
Na lékařské fakultě v Brně byl při totální rekonstrukci púvodního sídla děkanátu a několika ústavů nalezen hřebík z radioaktivního kobaltu, který dostal krátce po WW2 jeden z tehdejších profesorů, odborník na radiologii, od kolegů ze západních zemí jako příspěvek k poválečné obnově brněnské univerzity. Potom se na tu věcičku zapomenulo a ležela léta v šuplíku obyčejného dřevěného stolu.

"Demokratičtí"

lidovci blekotají nad Babišovým úmyslem zdanit restituce.

SZPI

zadržela zásilku lískových oříšků a sušených fíků, obsahujících nadlimitní množství silně karcinogenních aflatoxinů. Oříšky pocházely z Ázerbajdžánu a fíky z Turecka.

ZŠ Prosetice

(čtvrť v Teplicích) zveřejnila na internetu fotku prvňáčků, na níž nejsou skoro žádné české děti, a sklidila za to bouři. Faktem je, že právě takovéto jevy, které ta fotografie charakterizuje, vyvolávají v populaci obavy, a to jak z imigrace, tak i z vysloveně protinárodního a protipopulačního chování politických špiček.

V Ústí nad Labem

se šíří epidemie virové hepatitidy A. Epidemie stejné infekce v Brně dosud neskončila.

Ministerstvo zdravotnictví

předvedlo intelektuální výkon vysoké kvality a vydalo ustanovení, podle něhož mají záchytky poskytovat stejný komfort jako hotel.

11. 11.

vzpomenuli v Teplicích na ekologické demonstrace, které komunistický režim rozehnal ještě tvrději než následně studentský průvod 17. 11. v Praze. Vím o lidech, kteří se přidali k listopadovým demonstracím po tom 17. se zvoněním klíči právě kvůli těm událostem v Teplicích.

Předseda EUroparlamentu,

tedy naprosto bezcenné instituce, která jen dělá stafáž zvůli EUroúředníků, chce zdvojnásobit rozpočet a zavést EUrodaň, která by ho pokryla. Jak to zpívá Kryl na konci "Písně o neznámém vojínovi"?

e-recepty

kromě lékařů odmítají i stomatologové.

"Odstrašující"

obrázky na krabičkách cigaret nesnížily jejich spotřebu (IMHO mohly naopak motivovat ke "sběratelským nákupům").

Taxikáři

odvolali protestní blokování Prahy proti Uberu. Možná někteří přešlápli a došlo jim, že by tím lidi proti sobě naštvali tím tuplem.

Drahoše

oficiálně podporuje KDU-ČSL. Doufejme, že je to "polibek smrti". Jinak se Drahoš podporou od klerofašistů docela odkopal.

V Zimbabwe

probvěhl armádní "nepuč", president Mugabe je "chráněn". Země se ovšem totálně hroutí pro vládou černých marxistických "antirasistů" (vyvražďujících bělošskou populaci jako nacisté Židy). Dříve vyvážela velká kvanta potravin, dnes, po vyhnání či vybití bílých farmářů, jich nezvládne vyrobit dost ani pro vlastní obyvatele. Vládnoucí síly se drolí, ale země je nevratně tam, kde slunce nesvítí.
Zimbabwe se kvůli snaze o prosazení marxistických hovadin hroutí do ještě horší žumpy než Venezuela.

"Demokratický blok"

vytvořily "pravicové" strany ODS, KDU-ČSL, TOP a STAN. Věšina z nich není pravicová a žádná není demokratická.

Rusko

přijalo novelu zákona, podle něhož se zahraniční média musejí označovat jako "zahraniční agenti".

Policie

nenalezla útočníka, který pořezal tenistku Kvitovou, a případ odložila.

Madrid

vyšel s tézí, že Katalánci se chtějí odtrhnout ne proto, že jsou ve Španělsku nespokojení, ale proto, že je k tomu inspirují ruské weby.

Mezi stranami

potenciální koalice "Panama" v Německu jsou hluboké rozpory (a zřejmě političtí fanatici typu klerikálů nebo zelených nechtějí moc ustupovat)

2 komentáře:

  1. Audio (i videonahrávky) jako důkazy u soudu: Ano, dá se zmanipulovat téměř vše a téměř dokonale. (Audio určitě, umím, "falšování" je moje profese.)
    Otázkou ovšem zůstává, co by v takových případech zůstalo jako použitelné důkazy. Ono i otisky prstů, pachové stopy nebo zanesení cizí DNA se dá provést.
    Jenže u tlf. hovoru z toho nic nepřichází v úvahu.
    Rada: nechte během hovoru, u kterého se obáváte odposlechu a následného zmanipulování slyšitelně puštěné rádio. Pak se prakticky nedá stříhat. [;>)
    Posuzování takových důkazů bych svěřoval specialistům s "tenkýma ušima", kteří evidují veškeré nepřirozené intonace v řeči. Tak odhalí cca 70% střihů.

    Ad Katalánie: Jedná se o odstředivé tendence v celé Evropě - i světě. Svět se nám drobí a protože posléze státečky zjistí, že je mocnosti snadno převálcují, začnou se opět spojovat. Patrně nekonečný proces.

    OdpovědětVymazat
  2. Soudruzi z OSN:

    Pokud vím, tak Izrael a USA díky vystoupením podobného druhu a rázu vystoupily z organisace UNESCO. Předpokládám, že není daleko doba, kdy slušné státy začnou ukončovat členství i v OSN, neb drzost a nehoráznost rozličných lidožroutů začíná překračovat jakákoliv rozumné a snesitelné meze.

    Přepadení televize v Kábulu:

    Nechtějí zkusit přepadnout i Kavčí Hory? Ne? Opravdu ne? Tak to je ale škoda...

    Manchester, aneb selhání MI5:

    Na jednu stranu nelze nevidět, že Britové, když jde o to, aby to někdo pořádně „osolil“ kupříkladu Rusům, nebo někomu jinému, koho zrovna nemají rádi, spojili by se snad i s Belzebubem. Oni totiž velice rádi pracují na cizí účet a cizíma rukama. Díky tomu jsou jejich vztahy s rozličnými vozembouchy mnohdy velice ošklivého druhu a ražení více než vřelé a v Británii jim bývá dopřáno si v bezpečí pobýt a oddechnout, jenže tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu. Zkrátka s čerty nejsou žerty, nejde jim věřit.

    Čert ví jak to doopravdy bylo, od obyčejné chyby ve vyhodnocení, nebo následky trollení, nebo podceněné hrátky s čertem v tom mohlo být prakticky cokoliv, pravdu nám stejně neřeknou.

    LePenová:

    Doufám, že jí to o dost zvedne preference v dalších volbách.

    Evropská komise:

    Zkusí-li Evropská komise zavést eurodaň, tak předpokládám, že si tím definitivně uřízne větev pod vlastní zadnicí a urychlí konec EU, jako takové. Málokdo má rád, když se mu sáhne na prachy. Pak bychom se konečně mohli mít lépe :-)

    Madrid, Katalánsko a ruské weby:

    No to je roztomilé :-) Už jsem o ruských webech a jejich všemocnosti dlouho neslyšel :-)

    Koalice v Německu:

    Myslím, že se mluvilo a Jamaice. Nejspíš z toho nic nebude, protože aniž bych znal detaily, předpokládám, že Anděla by se klidně upsala vlastní krví i Belzebubovi, takže by těm zeleným magorům odkývala snad úplně celý jejich hovadný program, ale předseda FDP řekl, že než aby vládl špatně, to raději nebude vládnout vůbec a tím celý ten vyděračský zelený ultimativní cirkus ukončil. Já to vidím shodně s ním, se zelenými se dohodnout nedá.

    OdpovědětVymazat