pondělí 4. září 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Merkelová

se v předvolebním televizním dulelu vyjádřila, že "islám do Evropa patří". Asi honí hlasy muslimů.

Na Eiffelově věži

uvěznil turisty poplach kvůli údajnému teroristickému útoku.

K odpovědnosti

za útok na vojáky v centru Bruselu se přihlásil chalifát.

U Tal Afaru

se snažili chalifátníci proti armádě Iráku udržet koridor pro své spolubojovníky.

Koalice s USA v čele

bombardovala v Sýrii konvoj chalifátníků.

Čeští muslimové

se ohradili proti jejich vyšetřování kvůli radikalismu. Prý se všichni znají. Problém je, že je známo více extrémistických kázání a dalších akcí v českých mešitách, čeští muslimové vydali kontraverzní a v některých civilizovaných státech zakáznou knihu "základy tauhídu", propagující raně středověké pojetí islámu a jsou mezi nimi členové nyní již neaktivní skupiny, prosazující na Facebooku šaríju pro Českou republiku (mimo mnoho dalších věcí).

Rusko

zmařilo několik teroristických útoků, které byly chystány na 1. září.

Velitel

amerických sil bojujících proti chalifátníkům zpochybnil informace o smrti Bagdádího.

Britská sociálka

svěřila dívku z křesťanské rodiny muslimským příbuzným (po odebrání matce). Po bouři odporu začala trochu couvat, ale v zásadě chce podobné aktivity provádět i v budoucnu.


Imigrace


Na Merkelovou

přišlo zatím kolem tisíce trestních oznámení ve spojení s její "vítací" politikou. Německé soudy je šmahem všechny zamítly. A pak bude Merkelová blábolit o "podřízení soudů politikům" v Polsku...

Kriminalisté

v Německu varovali před možnými teroristickými útoky na železnici. Vedle muslimů se na těchto zločinných akcích podílí i ANTIFA a další podobné organizace.

USA

údajně varovaly Španělsko o chystaných teroristických útocích už v květnu.

Orbán

chce od EU zaplatit polovinu peněz za pohraniční plot, který byli Maďaři nuceni postavit na své části hranice EU se státy mimo ni kvůli "vítací" politice soudružky Merkelové.

Polskem

a dalšími státy otřásl případ dvojice, kterou na pláži přepadla skupina čtyř imigrantů. Muže kulturně obohatili zbitím do bezvědomí, ženu mnohonásobným znásilněním a pokusem o utopení. Ten provedli proto, že se asi v EU kulturně obohatili o informaci, že to, co dělají, je trestné.
První náměstek ministra spravedlnosti Patryk Jaki komentoval případ jako vhodný pro obnovení trestu smrti a mučení. Obávám se, že v tom mu dají mnozí za pravdu.
Pomáhací aktivista, "muslimský mediátor" organizace dováženící imigranty, Abid Jee to komentoval na FaceBooku slovy: "Znásilnění je zpočátku děsivé, ale když už penis pronikne do vaginy, tak se žena uklidní a užívá si to jako při normálním styku". Po bouři odporu na sociálních sítích ho daná organizace teatrálně vyhodila, kdyby k ní nedošlo, tak by "mediátoroval" pravděpodobně dál. A pravděpodobně si zase najde místo v některé ze zločineckých organizací, dovážejících do EU podobné "obohacovatele".
Ukázalo se, že kromě polské dvojice pachatelé útoku kulturně obohatili i nějaké rakouské turisty.
Pikantní je, že první pomoc napadenému manželskému páru poskytla profesionální sexuální oblažovatelka, která se ukázala pohotovější než policie a záchranka.
Itálie přiznala, že řeší další útoky imigrantů na turisty.
Na konci týdne se podařilo dopadnout dva z pachatelů, kteří se přiznali a posléze i ty zbylé.

Obecné


Téměř pět set

dětí se sešlo na tradičním setkání dětí ze zkumavky na koupališti Džbán. Tentokrát přijely takto počaté děti i z Německa.

Pětiletá

holčička na recitaci pro Vyšetřovací výbor (Rusko) prohlásila, že udá i mámu. Přítomní funkcionáři měli radost, rostou jim noví Pavlíci Morozovové. Bruselští soudruzi slintají závistí, až nám z toho čvachtá pod nohama.

Multikulturní

soudruzi z Lidlu vymazali na výrobcích pro poslední Řecký týden z obrázků na obalech řeckých výrobků kříže na kostelích. Tím se dostává do poněkud jinoého kontextu reklama s černochem, nad jejíž masovou negativní kritikou se multikulturalisté rozčilovali.
Kritizuje je i řada českých politiků.

Vrchní soud

zrušil rozsudek nad mužem, který vědomě šířil HIV. Ten se hájí tím, že údajně své partnery o své, nemoci informoval. Pokud toto projde, stane se vědomé šíření HIV prakticky beztrestným.

Asi stovka

ordinací se uzavře kvůli buzeraci s eRecepty a EET. Pro lékaře je obojí šíleně nevýhodné - spousta práce navíc a naprosto žádný benefit. Navíc pořád ještě ordinuje řada lékařů, kteří nemají počítač.

Odstraňování

zrušených bilbioardů kolem dálnice může trvat až měsíce.

Severní Korea

vypustila raketu, které se podařilo přelétnout Japonsko (tedy by dokázala jeho území zasáhnout). Tentom stát mzároveň pracuje na kompaktnáí jaderné náloži, kterou by mohla taková raketa nést.
Na konci týdne pohrozila, že má "vysoce ničivou zbraň", umístitelnou na takovou raketu. Posléze byl zaznamenán dvojitý otřes, odpovídající síle výbuchu na horní hranici nálože ze štěpného materiálu. Není jasné, co odpálili. Existuje možnost, že odpálili klasickou jadernou nálož obklopující druhou jadernou nálož, která pak vybuchne mnohem razantněji, nebo do nálože přidali štěpný materiál pro vodikovou bombu, ale v množství a uspořádání, které pouze potencují sílu výbuchu nálože se štěpného materiálu, nebo odpálili klasickou vodíkovou bombu, byť primitivní.
Korejský jaderný ntest negativně komentoval D. Trump.

Vypadá to,

že "zbraňová novela" se do voleb nestihne. O to větší důvod poslat současné poslance do kélu a volit strany, které to procpou.

V Polsku,

v blízkosti hranic s ČR na Těšínsku, se objevila vzteklina. Mnoho let byly nejbližším výskytištěm vztekliny Alpy, kde byla přírodní ohniska mezi netopýry.

Praha

se stane opět "ekologicky" méně průjezdnou, severojižní magistrála bude zneprůjezdněna zúženinami a přechody pro chodce, místo toho, aby se budoval obchvat Prahy.

Fico a Kiska

se "demokraticky" spojili za vyštípání demokraticky zvoleného zastupitele Kotleby z politické sféry.

Policie

odložila případ sebevraždy dvou 15letých dívek u Mlékojed, údajně Modrou velrybu ani podobnou hru nehrály.

Kanada

zavádí v pasech pohlaví "X" pro losoby, které si nejsou jisté, co vlastně jsou.

Všichni uchazeči

o presidentství byli vyzváni k tomu, aby si zřídili transparentní účty pro volební aktivity.

US bombardéry,

schopné nést jaderné bomby měly cvičení nad Jižní Koreou, včetně shazování maket jaderných bomb. Severní Korea tedy může být v případě útoku na USA nebo jejich spojence humanitárně bombardována.

Sobotka

Označil před soudem privatizaci OKD za "standardní". Pokud tím myslel socanské standardy, mohl mít i pravdu.

EU

od 1. 9. zakazuje prodávat kvalitní vysavače jako "neekologické.

V Cáchách

(Německo) rozdávají jodové tablety kvůli "obavavám z nehody chladící věže" jedné z belgických JE. Problém vidím v tom, že nehoda chladící věže, ba dokonce její zničení třeba teroristickým útokem, by neměly vést k dehermetizaci reaktoru. Jsem toho názoru, že se jedná čistě o propagační manipulaci ekologistů, protože jim normální lidé přestávají žrát bláboly o nebezpečí z jaderné energetiky.

Učitelé

vyhrožují stávkovou pohotovostí, kvůli podfinancování školství. Faktem je, že v přepočtu na kupní sílu obyvatel máme jedny z nejhůř placených učitelů v rámci EU.

Kajínek

čelí oznámení od korunního svědka svého procesu, Pokoše, že ho pomlouval. Problém je, že Pokošovo svedectví je jediné, z něhož vycházel soud při Kajínkově odsouzení, a že Kajínek toto vědectví, vzniklé až dlouhou dobu po samotné vraždě, za niž byl odsouzen, vždy co do pravdivosti popíral.

ODS

odstartovala k 1. 9. svou oficiální kampaň v Brně (bydliště nynějšího předsedy).

Žádné komentáře:

Okomentovat