úterý 1. srpna 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Stoupenci islamistů

poničili automobil Jaroslava Paimy, který se veřejně hlásí k podpoře Tomia Okamury.

Muslimové

veřejně projevují nenávist k Angole, která jako jediná z afrických zemí, omezuje příliv muslimů.

Češka,

zraněná při teroristickém útoku v Egyptě, nakonec (po přechodném zlepšení stavu) zemřela. Příčiny nejsou jasné. Možná kombinace Egypťany nezvládnuté infekce, šoku, možná infekci  dalšími faktory vyvolaná porucha srážení krve.
Úroveň zdravotnictví v zemích třetího světa je otřesná, v islámských zemích je to ještě akcentováno náboženským odporem k účinné sanitaci a desinfekci (řada mycích a desinfekčních prostředků obsahuje etanol nebo jiné alkoholy, které muslimové při své obecné nevzdělanoti nodlišují). Skutečně nemá cenu do takových zemí jezdit.
Útok na turisty byl inspirován "právem" šaríja. Tato naše občanka je čtvrtou českou obětí islámského terorismu, který nás podl mudrců z ultralevicových plátků typu Britských Listů "nijak neohrožuje" a "je pouze výmyslem rasistů a xenofobů".

Sebevražedné

atentátnice z Boko Haram zavraždil osm lidí.

Linda W

představuje problém pro německou justici. Tato islamizovaná Němka uprchla v 16 do chalifátu, aby tam bojovala za islám (bojovala původně roztahováním nohou a následně porodem další islámistické generace). Navíc byla podle iráckých vyšetřovatelů velice aktivní: patřila buď k náboženské policii, nebo dělala ostřelovačku, za což jí v Iráku hrozí trest smrti (jejím ponecháním v Iráku by tedy německá justice svůj problém elegantně vyřešila).
Nyní byla zadržena v Mosulu. Lege artis by si v případě předání do Německa (které není jisté) měla odsedět několik let a následně (či spíš průběžně) být "deradikalizována", což je úvazek pro několik lidí na dobu kolem jednoho roku (a s nejistým výsledkem).
Podle fotek bez islámského oděvu se zdá, že dotyčná dává svou vizáží zapravdu těm, kdo tvrdí, že k islámu s jeho zahalováním žen tíhnou především škaredky.

"Deradikalizace" se propaguje i ve Francii a Velké Británii. Problémy jsou zde následující:
  • Jde o dosti zásadní zásah do lidských práv, který je snadno zneužitelný (je to v podstatě psychiatrická léčba proti vůli pacienta, něco, co provádějí justice spolu se zdravotnictvím totalitních režimů a bývá zneužíváno tržně fungujícímu "soukromými santorii")
  • Zkušenosti s "deprogramováním" obětí sekt ukazují personální a ekonomickou náročnost celého procesu, která by při počtech islámských radikálů přečíslila kapacity nyní existujících kompetentních organizací
  • Další styk s nedeprogramovanými vede k vysokému riziku recidivy (tomu lze zamezit u nepočetných sekt, nikoli u téměř všudypřítomného islámu). Dívky prošly vládou organizovaným programem deradiklizace, ale při vzájemném styku po odchodu z vězení se opět spontánně zradikalizovaly.

Islámský terorista

napadl ve španělské enklávě Melia u Maroka policistu dlouhým nožem za řevu "Alláhu Akbar".

Známý fenomén

Část osvobozenýh nigérijských dívek, které byly sektou Boko Haram vězněmy přes jeden rok, má natolik vymyté mozky, že se tyto dívky vrátily zpět ke svým únoscům. I to je problém ukazující potenciální problémy s "deradikalizací" islamistů, potažmo muslimů.

EU

bojuje za vynětí teroristického hnutí hamás ze seznamu teroristickýh organizací.

Talíban

zavraždil 26 vládních vojáků a dalších 13 zranil.
Podařilo se ovšem zlikvidovat dva vyšší předáky z Al Kajdy.

Polovinu

města Rakká se podařilo osvobodit z rukou islamistů z chalifátu.

Egypt

ustanovil národní radu pro bo s terorismem.

Írán

vyvinul balistickou raketu, která bude moci nést jím vyvíjené jaderné nálože.

V Pákistánu

znásilnili sestru pachatele, který se dopustil znásilnění. Jedná se o islámský stát, takže nic neobvykléo - tyto primitivní starověké zvyky islám konzervuje a tam, kde se jich lidé před islamizací země stačili zbavit, znovu zavádí.

Jemen

vypálil balistickou raketu na Mekku, Saúdská Arábie ji sestřelila.

Imigrace


Studie

soukromých nadací prokázala, že německá média cílevědomě a soustavně vytvářela o imigraci a imigrantech lživý obraz. Inu, lež má krátké nohy.

Chystají se

žaloby od občanů ČR na stát, pokud sem pustí migranty. Jednou z ústavních povinnosí státu je zajišovat vnitřní bezpečnost, a tu migranti prokazatelně narušují (viz dění ve státech, kde je mají).

V Miláně

napadl 31letý imigrant policistu a dovolával se přitom jím uctívaného ďábla.

Sorose,

silně podporujícího islamizaci Evropa, dohnala jeho minulost. Podílel se aktivně na zabavování židovského majetku za druhé světové války (cca 14 letý) a provalila se n něho i podpora anisemitských skupin, šířících nacistickou propagandu. Wikipedie připomíná i jeho platné odsouzení ve Francii za insider trading.

Islámský radikál

Sven Lau dostal v Německu pět a půl roku za šíření extrémní islámistické propagandy a verbování bojovníků pro chalifát.

Republikánský

kongresman King přirovnal Orbána s Churchillem. "Demokratický" Newsweek naopak nenechává na Kingovi ani Orbánovi nit suchou, takže bezděky napodobuje aktivistické plátky ze druhé poloviny 30. let, placené  řízené nacisty, které takto "propíraly" zmíněného Churchilla.

Na doživotí

odsoudil rakouský soud palestinckého radikála, který vyzýval k teroritickým útokům.

Kypřan

syrského původu dostal v Praze 12,5 roku za zavraždění ukrajinské "přítelkyně" v roce 1999. Chtěl, aby se na něho soud díval jako na člověka, ne jako na zvíře. To se zcela jistě stalo, protože zvířata, která spáchají něco takového, bývají zpravidla utracena.

Imigrant

vyznávající islám spáchal krvavý masakr u nákupního střediska v Hamburku. Podařilo se mu zavraždit jednoho člověka a řadu dalších zranit. Bezprostředním motivem snad bylo zamítnutí jeho žádosti o azyl (pro který nebyl jediný důvod). Policie se dotavila pozdě, lidé se musleli dlouhé minuty bránit improvizovanými prostředky, nábykem apod. Zřejmě ani ochranka nebyla s to agresivního teroristu zastřelit (buď nemá patrony, nebo má zakázáno střílet na muslimy).
Navíc byl útočník (včetně svého napojení na radikální saláfistické skupiny) policii dlouhodobě znám.
Není divu že tato a podobné kauzy vedou ke ztrátám proislamistických stran, zejména SPD, a novému nárůstu preferencí AfD.

Austrálie

ohlásila zmaření útoku výbušninou na letadlo, který byl zřejmě ve stádiu pokročilých příprav.

Obecné


Náčelník

amerických spojených štábů John Dunford konstatoval, že je Severní Korea schopna podniknout omezený jaderný útok. Problém s ní akcentuje mj. skutečnost, že opravdu účinný odvetný úder by ohrozil i demokratickou Jižní Koreu.

Ústavní soud

potvrdil právo mužského homosexuálního páru na to, aby byli jako rodiče dítěte, které porodila náhradní matka a biologickým otcem (provedeno v Kalifornii, USA, řešeno pro pobyt páru v ČR) je jen jeden z páru, zapsáni oba. Nábožensky vymozkovaná sběř šílí.
Soud se hájí tím, že se jedná o jeden konkrétní případ.

Andrzej Duda

(polský president) podepsal jeden ze tří "kontraverzních" zákonů o soudech, další bude vetovat. PiS má ovšem v obou komorách polského parlamentu většinu, jaká by u nás k přehlasování presidentského veta měla stačit.
PiS se nechala slyšet, že reformu justice (IMHO její odpojení od komunistické minulosti, jaké u nás, bohužel, nebylo provedeno) protlačí.

Věra Marešová,

zdravotní sestra v Rumburku, která byla obviněna z vražd pacientů na základě zoufale nkompetentních  zfušovaných znaleckých posudků, následně vězněna a tahána po soudech, dostane milion Kč odškodného. Tyhle peníze by se IMHO měly vzít z rozpočtu justice, ne aby na následky neschopnosti jejích příslušníků skládali plošně občané.

Devítileté

dítě, které se narodilo HIV+, se podařilo uvést do dlouhodobého stavu HIV-, který se snad udrží bez další léčby. Prognóza pěkná, má dva háčky
  • Nemáme stroj času, kterým bychom se přenesli do roku, řekněme, 2057 a očekovali, že je to skutečně trvalý stav
  • Existuje vrozená genetická dispozice k odolnosti vůči HIV, která by udělala to samé i bez jakékoli léčby

Tupost a hovadství

britských lékařů, podporovaných britskou justicí slaví triumf: Dítě s vrozenou vadou mitochondrií nepůjde do USA na v jiných případech úspěšnou (u pacientů, kteří neměli tu smůlu, že se narodili ve Velké Británii, potažmo v EU) experimentální terapii a bude ponecháno zdechnout jak toulavý čokl.

Rozumné rozhodnutí,

bohužel, jedno z mála: Žena, která ve svém krámě v Praze, Opletalova ulice, postřelila lupiče, který ji napadl a poranil prodavače, nebude stíhána, protože šlo o nutnou obranu. přestože lupič následně zranění podlehl. Zcela jistě budou levičáci zase kvílet a volat po dalším odzbrojování občanů.

KDU-ČSL a STAN

se definitivně "rozvedli" a nyní probíhají přestřelky ohledně toho, kdo bude profitovat a kdo tratit.

Vládní zpráva

blekotá o "segregaci romských dětí". Problém ovšem spočívá v tom, že kde jsou v počtu větším než malém, tak tam neprobíhá plnohodnotná výuka a ostatní děti jsou tím poškozovány. Což vede k odchodu "bílých" na jiné školy.

Izraelští vědci

vydali studii o ubývání spermií Evropanů. Problém je v tom, že se několikrát měnila metoda jejich stanovení, což tyto výsledky do značné míry znevěrohodňuje.

Veterináři

chtějí částečně oplotit území s výskytem afrického moru prasat.

Poražená levice

organizuje ve Venezuele, zdevastované douhodobou levicovou vládou, občanské nepokoje.

Naši úředníci

zaspali vznik nového typu tabákových výrobků, který neprodukuje kouř, ale jen páry ze zahřívaného tabáku (ovšem, s nikotinem), takže je podstatně šetrnější ke zdraví. Měli rok na připsání jedné věty (či spíš odrážky s položkou) do patřičné vyhlášky, která by tuto kategorii tabákových výrobků přiřadila k těm ostatním, vysoce zdaněným. Neudělali to.

Další idiotství

ekologistů na obzoru: Velká Británie se připojila ke státům, které chtějí zakázat auta s naftovými motory (zaváděly se pro vyšší šetrnost k životnímu prostředí, danou nižší produkcí CO2, a tlačili na to hlavně ekologisté). Chce rovněž vybírat poplatky za vjezd do některých oblastí.

EK

hrozí Polsku odnětím hlasovacích práv za to, že hodlá řešit problematiku komunistických a dalších ultralevicových soudců ve vrcholných orgánch justice. Nakonci týdne "zahájila proces".
Navíc tento orgán EU pokračuje v atakování Česka spolu se Slovenskem a Maďarskem za odmítání "kvót" na imigranty.
Tento proces ovšem může skončit organizovaným odchodem těchto států z EU. jednalo by se o území dostateně silné a s dostatečně velkým vnitřním trhem, aby exist proběhl bez větších ekonomických disturbancí.

Dalším průšvihem

je dvojí kvalita potravin a dalších výrobků, přičemž braková kvalita je do východních zemí EU distribuována za vyšší ceny. Už se to nedá maskovat, ja se to dlouho dělalo. Je to další jev, který působí oprávněný hněv občanů nových zemí EU proti tomuto soustátí a přispívá k exitovým náladám.

Soudruzi

bojovníci proti alkoholu (patrně inspirovaní islámem a americkou prohibicí) zakazují pít alkohol vodákům.

Marián Kotleba

je popotahován za "šíření nacismu". Totálně zkorumpovaní příslušníci vládních stran na jeho místě nikomu nevadili.

Nerovnost příjmů

platí i v modelingu. Výrazně hůře (desítky procent) jsou honorováni muži. Feministky, a další bojovníci za rovné odměňování: Neflákat se! Vstávat! Protestovat!

Žádné komentáře:

Okomentovat