středa 3. května 2017

Co uplynulý týden (s prodlouženým víkendem) dal


Islám


Vůdce Al Kajdy

vyzval své ovečky, aby přešly v Sýrii na guerillový způsob boje.

V Pákistánu

byl zavražděn univerzitní student svými spolužáky za údajné "rouhání".

Dva občané Íránu

byli odsouzeni k trestu smrti za "urážku islámu".

Byl zadržen

další podezřelý ze spolupachatelství na teroristickém útoku ve Stockholmu.
Zemřela také další oběť (pátá) tohoto teroristického útoku.

Český

vojenský záchranář se stal v Iráku Hrdinou týdne, jmenovaným velením koaličních sil. Příznačné je, že nebylo zveřejněno jeho jméno.

Turecko opět

bombardovalo bojovníky proti chalifátu. Nelze se tomu divit, sympatie Erdogana a spol. jsou na straně chalifátníků.
Kurdové žádají o zřízení bezletové zóny.

V Jordánsku

se připravují na zrušení hanebného islámského zákona, který umožňuje donutit znásilněnou ženu, aby se za znásilňovatele provdala.

Řekové

nevydají do Turecka vojáky, kteří k nim uprchli po nezdařeném puči proti diktátorovi Erdoganovi.

Turecký soud

se odmítl zabývat stížnostmi na podvody a další nesrovnalosti při nedávném referendu.
V zemi neustále probíhá masové zatýkání a buzerace cizinců.
Turecko také kritizovalo Zemanovo připomenutí genocidy Arménů.
Turecko rovněž zablokovalo přístup k Wikipedii. Je třeba ovšem připomenout, že Wikipedii před několika lety zablokovala i fašistická organizace Internet Watch Foundation.

Čína

zakázala Ujgurům dávat dětem některá muslimská jména. IMHO u nás to nemá tu "správnou šťávu", když máme hovada na Ústavu pro jazyk český, která si osobují právo rozhodovat, jaká jména jsou "správná" a jaká "nesprávná". V civilizovaných zemích může tudíž podobné opatření vyvolat větší odpor než u nás.

Talíbanci

se pobili s chalifátníky. 91 mrtvých lze komentovat pouze tak, že je to opravdu málo.

Soudruh

Van der Bellen dostává další a další negativní reakce na svůj výrok o povinném nošení šátků pro všechny ženy. "Kartáč" dostal i během své návštěvy na Slovensku, ozvaly se mu i rakouské exmuslimky. No, co si Rakušané zvolili (pokud si to opravdu zvolili), to mají.

Soudruzi

z Britských listů nám líčili nedávno ve svých reportážích jako idylické místo, osídlené obyvateli, znajícími své povinnosti vůči "ubohým uprchlíkům". V reálu se tam stále více rýsuje bující obchod s orgány, na něž jsou uprchlíci ze Sýrie rozebíráni.

Na Maledivách

byl zavražděn sekulární blogger Yameen Rasheed.

Džihádisté

zahraničního původu opouštějí chalifát. Jsou, pochopitelně, i nadále nebezpečím.

V centru Londýna

se podařilo zajistit teroristu, vyzbrojeného kuchyňskými noži.
Později byli zadrženi v Londýně další dva džihádisté.
Již zatčený terorista, "který nemá s islámem naprosto nic společného", se přiznal, že své akce plánoval jako "pomstu za blízkovýchodní muslimy".

Na Filipínách

se podařilo zlikvidovat významného činitele teroristické organizace Abú Sayyafa.

V Istambulu

zavraždili šéfa perské televize Gem TV, kterého islámistický soud odsoudil v nepřítomnosti. Tato televizní stanice vysílá do Íránu asi jako dříve Svobodná Evropa k nám.

Šíitská mešita

ve Stockholmu byla poničena založeným požárem. Byl zatčen podezřelý, jehož identita je tajena. Vzhledem k tomu, že se nenadává na "rasisty a xenofoby", šlo nejspíš o akci konkurenčních muslimů.

Nejvyšší soud

Saúdské Arábie potvrdil rozsudek smrti pro Ahmada Al-Shamriho za ateismus. Tato země nyní předsedá v OSN "lidským právům".

Novinky typu citovaných trestů smrti, nebo lynčování, těžko mohou způsobit sympatie k islámu a muslimům ve státě, kde by podobný osud hrozil cca 3/4 populace. Zejména, pokud k těmto událostem dochází i v zemích, které jsou nám presentovány jako "zástupci civilizovaných islámských zemí" (Pákistán, Turecko, ale i ty Maledivy). Pak se mohou soudruzi multikulturalisté uvztekat, že jejich idiotské kydy o mírumilovnosti islámu narážejí na stále větší odpor napříč společností, a to i u naprosto běžných občanů, žádných profesionálních extrémistů.

Imigrace


Opět

jsou přetřásány kvóty na "uprchlíky".

Už i Frontex

zveřejnil, že neziskovky spolupracují se zločinnými pašeráky lidí na transferu "uprchlíků" do Evropy.

Obecné


Povinná školka,

jako všechno, co udělají socanští ministři a ideologové, názorně ukazuje svou debilitu. Rodiny nebudou moci jezdit s předškolními dětmi na rekreace mimo prázdninové období, protože děti budou muset být povinně ve školce. Nebude možné ani dávat do školky dítě jen na několik dnů v týdnu, jak to bylo dříve běžné. Ještěže nám soudruzi nezavedli povinnou celotýdenní školky (kde by děti ve všedních dnech byly i přes noc), jaké měli zavedeny komunisté v 50. letech.

Babiš se Sobotkou

se shodli na tom, že Macron je "lepší" než Le Penová. OK., jsou to výlupkové velice podobného střihu.
Macron je přinejmenším "sexuálně alternativní", protože si jako student střední školy namluvil svou o mnoho let starší, vdanou a se třemi dětmi, profesorku a posléze si ji i vzal. Zlí jazykové tvrdí, že tím zakrývá homosexualitu. Mě to zase připomíná Mohameda a jeho první manželku (ta ovšem byla vdova).

Soudruh Bělobrádek

prohlásil o matkách samoživitelkách, že si "musejí najít jiného chlapa". Je to názorná ukázka křesťanského hovadství.
Vzbudil tím velmi mnoho negativních reakcí, jak osobně tak i na sociálních sítích.
Soudružka Chalánková se zase nechala slyšet, že "právo na děti nepatří mezi základní lidská práva".
I ona předvedla lidem se zdravým rozumem, co je to křesťanství.

V Praze na Žižkově

začal hořet bordel, který natahali do bývalého rádia v Jeseniově ulici squatteři. Pochopitelně, z nich nikdo žádnou náhradu za škody i za zásah hasičů nevyrazí.

Česko

bude mít první generálku. Bude jí jmenována plukovnice Lenka Šmerdová.

Japonsko

se připravuje na případný jaderný útok ze strany Severní Koreje.

Afrika

(Keňa, Malawi a Ghana) začíná testovat první vakcínu proti malárii.

Le Penová

před druhým kolem pozastavila své předsednictví Národní Fronty.

Kyjev

vypnul elektřinu jednomu ze separatistických území.

Vypadá to,

že Skotsko (k velkému zklamání bruselistů) podle průzkumů patrně neopustí po Brexitu Velkou Británii.

Soudruzi strašitelé kuřáků

mají problém: Britka poznala na krabičce cigaret svého umírajícího otce. Protože ten, a ani jeho pozůstalí, nedal právo k použití fotografie na zastrašování kuřáků, bude muset EU buď potlačit (ve jménu Všeobecného Blaha) další lidské právo, které jinak horlivě prosazuje, nebo budou "strašitelé" platit jak mourovatí.

Česko

chystá žalobu na hovadskou směrnici o držení zbraní, kterou procpali bruselští sympatizanti s teroristy a dalšími zločinci.

Oxfordská univerzita

vydala příručku, zmaterializující bezcenné hovadství multikulturalismu, totiž návod, "jak se chovat, aby člověk nebyl považován za rasistu".
Stále více mi podobné aktivity připomínají román Ivana Kříže "Pravda o zkáze Sodomy", popisující hovadizaci a totalitarizaci společnosti, v románu ve jménu "beránkovy církve", ale principy jsou naprosto totožné.

Sněmovna

schválila, že zdravotní sestry nebudou muset mít vysokou školu. IMHO rozumné rozhodnutí. My nemůžeme za to, že školství ve starých zemích EU je natolik mizerné, že tamní absolventky zdravky mají na ty naše až po dalších třech letech bakalářského studia.
Jako přílepek k tomuto zákonu prošlo schválení čínských léčitelů. Nyní se jekot soustředí na Senát a presidenta, aby zákon vetovali (ale prošel obrovskou většinou hlasů).
Vysoké školy kvičí i nad těmi sestrami, na jejichž studiu vydělávají.

Evropská Komise

se začala snažit vnutit Maďarsku Sorosovu "univerzitu".
Tatáž instituce se též snaží co nejvíc komplikovat situaci Velké Británie v souvislosti s Brexitem. Problémem ovšem může být to, že se britští občané více semknou kolem premiérky. Navíc nestoudný požadavek, aby Velká Británie jednal platila za Brexit a jednak vykrmovala parazity z EU i po svém odchodu, stále více lidem otevírá oči a ukazuje podstatu této organizace. Pokud soudruzi přepnou strunu, podpoří tím další a další exity.

Multikulturalisté

vyřvali pokutu pro starostu města Béziers, který se nechal slyšet, že je ve třídách příliš mnoho muslimských dětí.

Trump

je pořád ještě ochoten se Severní Koreou jednat, jak uvedl.
Současně ovšem Trump dodává, že válka se Severní Koreou reálně hrozí.
Je třeba rovněž připomenout, že korejská válka oficiálně neskončila. Existuje pouze příměří, které trvá přes půl století, nicméně přejít z něho do "horkého" konfliktu je jednodušší než zahájit novou válku.

Multikulturní Francie

odmítá vydat do Srbska k potrestání válečného zločince a masového vraha Haradinaje z řad kosovských Albánců.

Ruská prokuratura

zakázala Chodorkovského hnutí Otevřené Rusko. Židovský oligarcha s ruským jménem Chodorkovskij neplatil daně, což mu za Jelcina procházelo. Za Putina ho zavřeli a následně vypověděli z Ruska. Je přesně tím typem politika - podnikatele, jací dnes porcují Ukrajinu na relativně nezávislé a znepřáteléné pašalíky, zcela mimo kontrolu kyjevské vlády. V Rusku tento vývoj Putin zarazil, k velké lítosti všech "liberálních demokratů".

Uranový důl

v Rožné na Žďársku ukončil činnost. Tím u nás (snad jen dočasně) končí aktivní dolování uranu. Doly budou dál fungovat, aby nebyly zdrojem ekologických rizik a dalších problémů. Některé mohou být přeměneny na úložiště.

Zelení soudruzi

vyhlásili "Ropáka" a "Zelenou perlu". Z této "soutěže" se stále více stává prestižní záležitost, protože se zelení dostávají do stále většího rozporu a střetu s normálními lidmi a jejich názory a hodnotami.
Zelení také prostřednictvím EU prosadili další a naprosto nesmyslné zpřísňování norem pro uhelné elektrárny, do nichž se nevejdou ani ty z našich, které byly v 90. letech s velkými náklady rekonstruovány. Opět jeden z důvodů, proč odejít z EU.

Dav občanů

vtrhl do makedonského parlamentu, který pod dojmem multikulturalismu posadil do čela země extrémistu z albánské islámské menšiny.

EET

zdraží kde co. V poslední době se píše o mobilních telefonech, protože EET bude vyžadovat vystavení účtenky za každý hovor zvlášť, zdraží i lékaři, protože EET bude vyžadovat výkaznictví všech prohlídek a zákroků, které nehradí stoprocentně pojišťovny (prohlídky na řidičák, do zaměstnání, různá potvrzení, nadstandardní očkování hrazená pacientem atd.).
Vypadá to, že problémy budou mít i umělci, prodávající svá díla. Je docela možné, že pokladnu EET si budou muset pořídit i autoři knih a novinových článků, pokud je nepíší jako zaměstnanci (což by dále omezilo nezávislé žurnalisty). Část umělců zvažuje odchod do emigrace.

V Česku

je EU nejméně populární ze všech členských zemí, včetně odcházející Velké Británie.

Proběhl První Máj

V Brně napadla anarchofašistická lůza ohlášenou demonstraci DSSS, jinak byl skoro klid.

2 komentáře:

  1. Soudruzi
    z Britských listů nám líčili nedávno ve svých reportážích jako idylické místo, osídlené obyvateli, znajícími své povinnosti vůči "ubohým uprchlíkům".

    Líčili nám zemi XX, tak tajemnou, že ses ji ani neodvážil jmenovat :)

    OdpovědětVymazat