pondělí 29. května 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Bylo dobyto

město Homs v Sýrii vládními jednotkami.

V Turecku

pokračují rozsáhlé čistky proti všem, kdo by se byť i jen zdáli být opozici proti diktátorovi Erdoganovi. Ten už se začíná projevovat jako osoba duševně chorá: Např. vyhlásil nutnost zrušit názvy všech stadionů, kde je součástí tohoto názvu slovo "aréna".

Írán

hodlá dál testovat své balistické rakety, vyjádřil se v tom smyslu jeho znovuzvolený president. Jaderné hlavice k nim může dostat od Pákistánu nebo ze Severní Koreje (asi by se daly najít i jiné zdroje).
Provalilo se, že Írán postavil už třetí podzemní továrnu na balistické rakety (spíš jejich komponenty).

V Indonésii

byl proveden výprask homosexuálu 83 ranami holí (dvě jim z původního trestu "odpustili"). Ukazuje se, že tato ikonická země proislamistických agitátorů (včetně tuzemských) je jen trestí naprostého hovadství.

US komando

při nájezdu usmrtilo sedm členů jemenské pobočky Al Kajdy.

Damašek

ohlásil úspěšnou likvidaci několika velitelů Chalifátu, včetně "ministra války" této zločinecké organizace.

Multikultiralisté

kvičí o údajném mučení, znásilňování a vraždění v souvislosti s dobytím Mosulu z rukou chalifátníků Iráckými jednotkami.

Koalice

zbombardovala zbytkové území chalifátu. Podařilo se zlikvidovat 35 chalifátníků a rodinných příslušníků chaliátníků (má-li cenu něco takového vůbec rozlišovat).

V Egyptě

přepadli muslimové autobus a povraždili 26 koptských křesťanů.

Talíban

provedl přepad afghánských vojáků. 18 jich zabil a další unesl. Ukázal tím, že muslimové jsou v boji proti islamistům dost málo použitelní.

Palestinci

pojmenovali za peníze z Norska financované "kulturní" centrum po teroristce Dalal Mughrabiové, která se v roce 1978 podílela na přepadení a únosu autobusu a následné vraždě 38 civilistů, včetně 13 dětí (prostě vzorná muslimka). Norové si za tuto "komplikaci" ovšem mohou sami tím, že podporují multikulturalisty a teroristy po celém světě vč. u nás. IMHO by toto centrum dělalo úplně to samé, i kdyby ho Palestinci pojmenovali třeba po Santa Clausovi nebo některém z jeho sobů, jen by to tolik neřvalo.

Manchester - atentát

Muslimové spáchali další atentát v civilizovaných zemích, tentokrát se 22 oběťmi na koncertu pro teenagery v Manchesteru.
Ihned se vyrojila hovada blábolící o tom, že tento atentát "nemá s islámem nic společného". Faktem je, že pachatel byk muslim, jdnal jednoznačně na základě islámské víry (těšil se na sexuální orgie v ráji), jeho spolupachatelé byli muslimové, přes rozsáhlou síť spolupachatelů se nenašel v jejich okolí nikdo, kdo by přípravu této akce prozradil. Rychlé PR akce "solidarity" muslimů budí dojem, že byly připravovány paralelně s atentátem.
Ke zločinu se přihlásil chalifát a zločin svou podstatou odpovídá nové strategii "přenesení války k nepříteli", kterou chalifát začal razit.

Na konci týdne se navíc provalilo, že páteří akce byli islamisté, jejichž azyl ve Velké Británii vyřvali lidskoprávníci, protože jejich vrácení do Libye za Kaddáfího by znamenalo jejich smrt.
Pikantní je rovněž skutečnost, že pachatel atentátu měl studentskou půjčku, z níž zřejmě platila alespoň část financí spojených s jeho přípravou hradil si z ní patrně i cesty za "odborníky" do Libye.
Bratr útočníka z Manchesteru údajně plánoval další teroristický útok.

Odborníci varují před možností dalších podobných akcí ve velmi blízké budoucnosti. Později se provalila informace o možné druhé bombě "pohybující se po Anglii".
Britské úřady připustily existenci cca 23 tisíc džihádistů v zemi.

Posléze nastala roztržka mezi Velkou Británií a USA, kdy v USA zveřejnili některá fakta a fotografie dříve, než v GB.
Podařilo se prokázat, že byla použita stejná výbušnina, jaká byla použita při atentátech v Paříži a v Bruselu. I to ukazuje na rozsáhlé a napříč státy EU organizované islámské spiknutí.
Rozšířila se fáma, že manchesterský atentátník v době před akcí letěl před Prahu, tu naše bezpečnostní složky vyvracejí.

Provalilo se, že pachatel telefonoval několik hodin před útokem se svou matkou. I ta tedy zůstala loajální vůči přípravě atentátu a odletu pachatele do ráje, protože měla dost času na udání policii, na jehož základě by bylo možné pachatele zadržet.
Britové píší nápisy na pláště bomb, určené ke svržení na chalifátníky. Připomíná to WW2, kdy takto byly označovány bomby, svrhované na Německo.
Ariana Grande hodlá uspořádat benefiční koncert ve prospěch pozůstalých po obětech. Že by další vhodný cíl pro teroristy?

Imigrace


Už se nedaří utajovat,

že v pařížské čtvrti Chapelle-Pajol se podařilo vytvořit natolik "multikulturní" atmosféru, že se tamní ženy neodvažují na ulici.

Na Filipínách

unesli islamisté kněze a třináct věřících. Filipínský president má gule, a tak vyhlásil program vyčištění jihu ostrova Mindanao (kde jsou islámští teroristé nasáčkovaní spolu s dalšími islámskými imigranty).
Později byly ohlášeny boje, v nichž měli být zlikvidováni i zahraniční "bojovníci" (= islámští teroristé ze zahraničí), kteří na jih Filipín přišli bojovat za násilné zislamizování celého tohoto ostrovního státu.

Obecné


Brněnští policisté

se několik hodin zabývali "useknutým prstem". Ve skutečnosti se jednalo o prasečí ocásek, na který byl nalepen umělý nehet.

Byl propuštěn

údajný vrah Kajínek na základě presidentské milosti.

Hejtman Zimola

se nechal slyšet, že založí se svými stoupenci "trucstranu".

Poslanecká sněmovna

se usnesla, že ČR přestane platit organizaci UNESCO, která neustále útočí na Izrael a šíří islamistickou Palestiskou propagandu.

V Německu

se podařil zásah na organizovaný zločin, zabývající se především loupežemi. Gang je spojován s až pětinou zločinů tohoto druhu na území Německa.

Turecko

se snaží vetovat spolupráci NATO s Rakouskem (asi by bylo správné Turky z této organizace civilizovaných států prostě vykopnout).

Ústavní soud

nepřiznal cizincům žijícím v Česku právo na bezplatnou zdravotní péči. Lidskoprávníci se jistě podělají, ale výsady plynoucí z ústavy platí z principu věci jen pro občany, ne pro neobčany.

Dva občané romské etnicity

na veřejnosti hajlovali a dostali za to jen podmínku. Tady bych byl pro alternativní trest: Na vlastní náklady procestovat romské vyhlazovací tábory na území nynějšího Polska. Sice tam nebyli vyhlazování Romové (kmen Roma), ale Cikáni (kmen Sinti), ale je to dost podobné.

Ze Zanzibaru

si přinesli dva češí turisté exotickou upomínku: Choleru. Je to velmi silné průjmovité onemocnění, které se šíří především kontaminovanou vodou. Ve vyspělých zemích se na ně běžně neumírá, protože je k dispozici léčba infúzemi s vodou a ionty, které nemocný silnými průjmy (někdy i se zvracením) ztrácí. Zajímavé je, že v důsledku působení cholerových toxinů (spolu s dehydratací) na mozek si nemocní nemusejí být závažnosti svého stavu vědomi a 15 stolic za hodinu je nechává klidnými.

Sestra

bojovníků proti komunistickým pučistům, Zdena Mašínová, může žádat o rodný statek. Stát se proti rozsudku v její prospěch odvolávat nebude.

Ústavní soud

se odmítl zabývat "modrými zónami" v Praze.

Neznámý pachatel

zapálil pomník účastníků Pražského povstání na Zlíchově. Typoval bych na nějakého europoidního multikulturalistu, protože pro tyhle lidi je vlastenectví sprosté slovo a hlavní chybou WW2 podle nich byla porážka Německa.

Bělobrádek

pojede na sraz Sudetoněmeckého Ladsmanschaftu. Sleduje tím jednoznačně genicidní politiku římskokatolické církve vůči českému národu. Doufám, že to lidovci dostanou i se starosty (s nimiž se spojili ve dvoukoalici) spočteno u voleb.
Šéf věřících soudruhů se troštuje, že tím "politickou sebevraždu nespáchá".

Byla zamítnuta

Ústavním soudem žádost o uznání otcovství dítěte expartnerky občanem Nigérie. Dítě se jí narodilo až po svatbě s normálním člověkem a bude z něj s vysokou pravděpodobností normální člověk, a ne terorista.

Ministerstvo zdravotnictví

vydalo varování před "hrozbou" z plastem potaženého mačkadla na brambory. Problém vidím v tom, že mačkané brambory (knedlíky apod.) se nepřipravují tak často, a že přechod případných problematických látek z plastu do brambor je patrně velice malý.

Antidemokratické síly

se na Slovensku snaží o rozpuštění Kotlebovy strany. Pan Kotleba není můj šálek kávy, ale faktem je, že na slovenské politické scéně patří spíš k tomu pozitivnějšímu.

Opravuje se

staroměstský orloj. Originální deska s kalendáriem se na věž už nevrátí, bude nahrazena fotokopií.

Ekologičtí

pěstitelé ekologické řepky opomíjejí povinnost informovat včelaře v doletové zóně předem o toxických postřicích a hubí včely.

V Polsku

schválili vrácení antikoncepční pilulky "den poté" mezi léky jen na předpis. Výtečná zpráva pro polské překupníky, kteří budou tyhle pilulky v lepším případě pašovat z civilizovanějších zemí, v horším vyrábět jejich padělky.

Rodiny obětí

islámistického útoku v předvánočním Berlíně se domáhají na německém státu rekordního odškodného. Možná i tohle by mohlo přispět k zavedení účinných opatření proti podobným útokům i jejich pachatelům.

Kandidát Drahoš

se na své agitační pouti rozezpíval. Kdybych chtěl zpívajícího presidenta, tak volím Karla Gotta!

Sjezd lidovců

potvrdil "volební sňatek" se Starosty.

V Chomutově

došlo ke střelbě na muže, který opilý rozbíjel auta a najížděl do lidí. Muž na následky střelby zemřel. Problémem je, že se jedná o Roma.
Následný den uspořádali Romové v Chomutově shromáždění,produkující silně rasistické výkřiky na adresu "gadžů".

V sobotu

jsme si připomenuli 75 výročí atentátu na Heydricha.

USA

odmítly podpořit klimatické dohodu G7. Pro nás pozitivní jev, protože bez USA tyto idiotštiny ztrácejí smysl.
Podle některých zpráv hodlá Trump klimatickou dohodu zrušit. Ovšem, už jednou takováto informace proskočila a byla následně dementována.

Republikáni

a jejich příznivci demonstrovali v sobotu v Praze proti Sobotkovi a podpoře islamizace.

President Zeman

jasně prohlásil na projevu v Lidicích, že za teror může bezhlavé přijímání kulturně nekompatibilních lidí, kteří nejsou žádnými uprchlíky (protože jim nehrozí nebezpečí ve vnitrostátních nebo mezistátních konfliktech) a jen jdou za sociálními dávkami. Pražská kavárna a podobné antidemokratické a anticivilizační skupiny zareagovaly jekotem.

Merkelová

se nechala slyšet, že na USA a Velkou Británii se nemohou (EUroelity? pluralis majestatis?) spoléhat. Oslabení pozice bruselských je, pochopitelně, dobrá zpráva pro většinu obyvatel EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat