pondělí 21. listopadu 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Islámistický stát

Súdán "soudí" českého misionáře, který tam pomáhal nemuslimskému obyvatelstvu a shromažďoval informace o jeho systematickém šikanování a vybíjení.
Turecko zase zatklo dva české občany, pomáhající Kurdům v boji proti islamistům z chalifátu.

Mezinárodní organizace,

poplatné islamistům, obvinily opět USA z "páchání válečných zločinů v Afghánistánu".

V Německu

zasáhli proti saláfistům, rozšiřujícím bezplatně Korán.
Podobný zásah zvažují i v Rakousku.
IMHO je to naprostá pitomost. Naopak, s textem Koránu by mělo být seznámeno obyvatelstvo co nejšířeji, včetně partií, popisujících, co vše islám zakazuje a nařizuje, a jak má vypadat osud nemuslimů pod vládou muslimů.
Konec konců, v případě nacismu je také daleko důležitější šířit fakta o holokaustu a dalších nacistických zločinech než zakazovat Mein Kampf.

Za jekotu proislamistů

zahájilo Rusko další bombardování islamistů v Aleppu. Ti odmítli využít několikadenní příměří k odchodu z válečné zóny a znemožnili dokonce i dodávky humanitární pomoci. Současně využili příměří k ostřelování okolních oblastí, které jsou pod kontrolou legitimní vlády Sýrie.

Další ofenzíva

probíhá v Mosulu. I zde "lidskoprávníci" ječí, protože hynou i děti.
Bohužel, tohle není blábolení v "humanitárních" spolcích nebo na pseudovyšokých školách humanitních směrů. Tohle je prostě válka.

Saúdská Arábie

pohrozila odvetou, pokud se budou USA snažit snížit svou závislost na ropě, těžené v této zemi.
S tím souvisí i např. nález obrovitého břidlicového ropného pole v Texasu. To je zatím zkoumáno a připravováno k těžbě, která by mohla být odstartována nějakou "odvetou" islamistů.

Ve Francii

zadrželi další komplice islámistických teroristů.

Po vyhnání

zrůdných džihádistů z chalífátu byly nuceny i proislámistické zpravodajské zdroje přiznat, že došlo k rozsáhlé a nenapravitelné devastaci archeologických památek. Je třeba si uvědomit, že ty památky měly vyšší hodnotu než vše, co kdy bylo muslimy vytvořeno od Mohameda až po současnost. Z tohoto důvodu by mělo být proti pokusům islamistů obsazovat území s historickými nebo archeologickými památkami naprosto bez jakýchkoli skrupulí.

Britská turistka

byla v Dubaji znásilněna. Po ohlášení útoku policii jí hrozí až tříletý trest za "mimomanželský sex".
Tohle je prostě islám v nezakrývané podstatě své zrůdnosti a hovadství. Přesně tohle chtějí různí "ochránci lidských práv" zavádět i u nás, přesně o tomhle je i nedávná "šátková aféra".
Jistěže vinu na osudu britské turistky nesou především proislámističtí aktivisté, kteří v civilizovaných zemích lživě líčí poměry v islámských zemích a o skutečné realitě odmítají informovat.

Vůdce džihádistů

Bagdádí údajně spává ve vestě s výbušninou. Někdo by mu ji měl odpálit.

Imigrace


Reakcí na imigrantskou krizi,

vyvolanou bruselí, bylo patrně zvolení proruského generála za presidenta Bulharska.
Je to jistě dáno i tím, že Bulhaři mají s islámistickou okupací autentické zkušenosti, které pokračovaly až do období po první světové válce, kdy se z ní tato země osvobodila (a kus Bulharska Turci ještě okupují).
Podobnou situaci zažívá i Moldávie, která dokonce uvažuje o federaci s Podněstřím.

Německý tisk

se opět dal do šíření lží o "vysoké kvalifikovanosti" imigrantů. Ta se ovšem v reálu nijak neprojevuje.

Stále pochybnější OSN

kritizovala Austrálii za to, že ilegální imigranty umísťuje na tábory mimo své státní území.

Obecné

Pokračovalo kvílení fašistů, liberálů a dalších antidemokratů nad zvolením Trumpa za presidenta USA. Pokračovaly i protesty fašistoidní lůzy proti výsledku voleb. Trump se začíná opírat o osobnosti z hnutí Tea Party.
Oproti katastrofickým vizím antitrumpistů dolar posílíl a útočí na paritu s eurem.
"Naši" antidemokraté se pokoušeli připravit rozsáhlé nepokoje o 17. listopadu, ale zhasli na minimální podpoře obyvatel. Pouze anarchistům se podařilo zverbovat asi dvě stovky aktivistů, kteří se pokusili narušit shromáždění SPD na Václavském náměstí, ale odrazila je policie. V podstatě přišlo jinak na "protesty" jen pár profesionálních řvounů. I studenti, s nimiž organizátoři "občanského neklidu" počítali, odjeli raději domů na pětidenní víkend.


Jekot

se ozval na návrh ústavního právníka Gerlocha, který navrhl vrátit do ústavy zmínku o českém národu jako státotvornému vůči českému státu.

Dienstbier

končí, a tak metá na všechny strany jedovatou slinu. Naposled prohlásil, že "Tejc není sociální demokrat, ale národní socialista". Přidal se i zjevně islamofašizující Sobotka. Obojí byla reakce na Tejcův návrh na zrychlené vyhošťovací čízení u kriminálníků imigrantského původu. Prostě imigranty oba tito politici milují a když ti imigranti páchají trestnou činnost, tak je milují tím víc.
Je to naprosto stejné jako v USA, kdy "liberální" lůza ječí nad představou, že by z USA byli násilně vyhoštěni ti ilegálové, kteří se na jejich území dopouštějí kriminální činnosti.

Byl objeven

nový virus, opět přenášený komáry. Jmenuje se mayaro a vyvolává horečnaté onemocnění s vyrážkami a postižením kloubů. Teoreticky by se mohl adaptovt na další druhy komárů, než jsou ty, co ho přenášejí v současné době.
Na druhé straně zdravotníci snižují hodnocení rizikovosti viru zika.

Poláci

začali exhumovat pozůstatky presidenta Kaczyńského a dalších obětí havárie u Smolenska. Faktem je, že v souvislosti s ní existuje řada nejasností včetně podezření (na základě hovorů z mobilů), že část obětí havárii přežila a byla následně "doražena" ruskými speciálními jednotkami. Pokud by se podařilo najít jedinou oběť se střelným nebo jiným poraněním, které nemohlo být způsobeno pádem letadla, tak by se tato "konspirace" v podstatě přesmykla do reality.
Předchozí polská proEUnijní vláda zřejmě nebyla ochotna jít do konfliktu s Ruskem a možná se přitom řídila i bruselskými instrukcemi.

Trump a Putin

spolu hovořili po telefonu.

České domorodičky

neuspěly u mezinárodního soudu ve Štrasburku.

Znojmo

vysoudilo schválení trasy obchvatu kolem města, blokované ekologistickými aktivisty.

Drůbežáři

chtějí "nacisticky" změnit informaci na obalech vajec, kde dosud platilo EUnijní pravidlo, kdy byla uvedena pouze země, v níž byla vejce nastrkána do spotřebitelských balení a nikoli ta, kde byly chovány slepice, které vejce snesly.

Totální hyenismus

projevil Dopravní podnik hlavního města Prahy, když držitele průkazu ZTP/P označil za černého pasažéra (držitelé těchto průkazů mají jízdné zdarma) a revizor dokonce prohlašoval, že invalida hlásil, že si zapomenul časovou jízdenku doma (což je z principu věci nesmysl). Pražské soudy se nestyděly hnát případ až k exekuci (o níž ovšem "zapomenuly" invalidu informovat). Zastal se ho až Ústavní soud.

Ford

plánuje přesun výroby do Mexika, přestože Trump prohlásil, že firmy, které přesunuky nebo přesouvají výroibu mimo USA, budou postihovány.

Rusko

odmítlo členství v ICC kvůli jeho rozsudkům o Ukrajině.

Tupost a pověrčivost

slavily hody. Ve Valašských Kloboukách zrušili z náboženských důvodů koncert metalových kapel.

Expresident Klaus

podpořil "extrémistického", v reálu demokratického a nefašistického, kandidáta Hofera. Ječí i "naši" dobroserové, přestože případné vítězství extrémistického ekofašisty A. Van der Bellena by mohlo znamenat podporu dalších útoků rakouských extrémistů proti naší jaderné energetice.

Pochybný

magazín Spiegel označil presidenta Zemana za "Putinova věrného".

Romové

opakovaně protestovali proti "rasismu a xenofobii" které se projevily kolapsem a smrtí romského feťáka, předávkovaného pervitinem a snad i  dalšími drogami. Explicitně nabádali k útokům na majitele a personál resaurace, v níž k incidentu došlo.

Sarkozy

vypadl z primárek pro pravicového kandidáta na presidenta Francie. O tento post se utkají Fillon a Juppé. Le Penová bude kandidovat samostatně.

Žádné komentáře:

Okomentovat