pondělí 15. srpna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Útok na nemocnici

provedli muslimové v Pákistánu. Výsledkem je nejméně 80 obětí.

Turecký president

Erdogan opět vyhrožuje vlnou imigrantů, pokud EU nezruší Turkům víza.

Slovenská akademička,

hostující na vysoké škole v Turecku, je na seznamu "pučistů", určených k likvidaci. Zatím jí "pouze" sebrali pas.

Šestnáctiletá "Francouzka"

se radikalizovala na islámistických webových stránkách a začala plánovat teroristický útok. Naštěstí byla detekována a včas zadržena. Vzhledem k její nezletilosti zůstává řada fakt o této kauze v režimu utajení.

Kardinál Duka

sepsal článek, varující před islamisty, a soudruzi z Katolického týdeníku ho odmítli otisknout (alespoň víme, s kým sympatizují).

Ukazuje se,

že USA tolerovaly podporu islamistů v Aleppu různými islamistickými režimy.

Turecko a Rusko

zahájily proces opětovného sbližování.

Proběhla kontraverze

kolem "protiteroristické" mše, které se účastnili i muslimové. Řada kostelů pořádat mši s účastí muslimů odmítla, nakonec se toho ujal kostel na náměstí Míru v Praze. Proti skandovali "extrémisté" "My jsme tu doma", na což odpovídali muslimové "My také". Zcela jistě by podobně reagovali i sudetští Němci, leč jim bylo dokázáno, že tu doma nejsou (včetně těch, co se "dali k Němcům"). To samé je třeba dokázat i těm muslimům (včetně konvertitů).

V Německu

začaly razie proti extrémistickým imámům. To je něco, co se mělo začít dělat někdy v 80. - 90. letech. Lenin podobné aktivity označoval jako "chvostismus".
Němci také chtějí omezit lékařské tajemství v situacích, kdy se lékař dozví, že imigrant hodlá spáchat terorostický útok. I to je "s křížkem po funuse", nehledě k tomu, že omezení lékařského tajemství by zde mělo být provedeno daleko razantněji (ženská obřízka, nesoulad bilogického věku s údaji v dokladech nebo výpovědi, případně další věci).
V Německu si navíc spočítali, že navracení nelegálních migrantů z Afriky potrvá při dodržení všech stávajících procedur víc než 20 let a celou tu dobu budou tito lidé žít z německého sociálního systému a dělat bugr.
Německo rovněž oficiálně přiznalo nárůst počtů nových manželství s nezletilými dívkami (za poslední rok oficiálně tisíc). Čímž jednak přiznalo, že není s to zajistit na svém území svůj právní stav, jednak se rýsuje zvýšení atraktivity islámu pro pedofily s tím, že pak sex s nezletilými budou moci provádět bez překážek ze strany úřadů.

Chlifát

zorganizoval další odvlečení civilistů, tentokrát 2000 z města Manbidž.

Údajně byl zabit

vůdce chalifátníků v Afghánistanu, náletem US bezpilotního letadla. Likvidace význačných islamistických vůdců je jedna z věcí, které se lidskoprávníkům nelíbí.

Charlie Hebdo

dostal další výhrůžky smrtí.

V New Yorku

byl zabit imám a jeho spolupracovník. Lidé se začínají bránit. Se všemi negativy, s nimiž je to spojeno.

Imigrace

Islámský terorista,

který zaútočil mačetou na policistky v Belgii, byl v zemi ilegálně a měl být vyhoštěn. Ukazuje to velice názorně škodlivost až zločinnost lidí a institucí, kteří se snaží hledat mezery v právním systému, umožňující lidem tohoto druhu se deportaci vyhnout.

Německo zjistilo

to, co rozumní lidé říkali už dávno (už před vznikem hnutí PEGIDA a strany AfD), že totiž tamní muslimové jsou loajální k islamismu a nikoli k německému státu.

"Mladík"

pobodal v Magdeburku na ulici ženu a zbil jednoho čtrnáctiletého chlapce, jemuž také odcizil mobil.

Britové

se stěhují do Bulharska, aby unikli multikulturnímu běsnění islámských přistěhovalců a jejich pomahačů. Současně je podobný drift pozorovatelný i z jiných západních zemí do jiných východních.

Němečtí EUroposlanci

by chtěli snížit nebo zrušit "nesolidárním" zemím dotace. Problém je v tom, že dotace jsou už poslední argument EUrohujerů (byť při započtení všech nákladů na členství v EU jsme proděleční), takže by nejspíš dramaticky narostla podpora exitu jak u nás, tak i v dalších státech, kterých se to týká a jsou na tom podobně.

Většina obyvatel EU

si myslí, že imigranti jdou pouze za sociálními dávkami a měly by se proti nim uzavřít hranice.

Vrah Alexandry Mezherové,

etiopijec somálského původu Youssaf Khaliif Nuur (vraždil ve švédském zařízení pro uprchlíky), byl prohlášen za blázna. Pozůstalí se proti tomu odvolali. IMHO blázen není, jen muslim, tedy člověk, jehož hodnoty jsou v totálním rozporu s hodnotami naší civilizace.

V Cannes

zakázali "burkiny" na tamních plážích.
Proti vystoupili právníci, lidskoprávníci a muslimové - přehlídka nepřátel civilizovaných lidí v kostce.

Šéfka

AfD, Frauke Petryová, navrhla umísťovat ilegální migranty na ostrovech mimo EU.

Na Korsice

vypukla bitka mezi muslimy a nemuslimy. Muslimové zaútočili na děti, které si údajně fotografovaly ženy v burkinách. Děti zavolaly na pomoc rodiče. Byl zraněn i korsičan českého původu a jeho syn.
Policie se obává odvetného útoku na muslimskou čtvrť, jaký nastal před časem poté, co muslimové napadli hasiče při jejich práci a některé zranili.

Obecné

Běží olympijské hry se všemi skandály, dopingem,. úplatky a jinými jevy, které "sport" tohoto druhu doprovázejí.

Technologie

těžby ropy z břidlic způsobily, že USA mají nyní více nevyužitých zásob ropy než ostatní státy (je ovšem docela možné, že v Rusku se po břidličné ropě moc nepátralo a zjištěná naleziště jsou v režimu utajení).

Zatím to vypadá,

že o Invalidovnu není za vyvolávací cenu zájem.

Policie

přiznala pochybení v souvislosti s vražedkyní v obchodním domě Tesco.

Evan McMullin

se má stát republikánským, protikandidátem Donalda Trumpa. Je otázka, nakolik jsou ti, co ho protlačují, jen totálně blbí a nakolik jsou agenty fašistické tlupy kolem Clintonové.
Tom Cotton, republikánský senátor, přišel s informací, že Írán popravil atomového vědce Šahrama Amírího na základě informací, které islamistům předhodila (nedopatřením?) Clintonová ve svých nijak zabezpečených majlech.

Šestiletá holčička

se málem oběsila v cyklistické přílbě. Na riziko podobných nehod (a kolik takových nám zůstává utajováno?) jsem upozorňoval už v době, kdy se povinnost nošení tohoto potenciálně rizikového zařízení uzákoňovala.

Globální oteplení zuří

Projevuje se to tím, že letošní léto je cca o tři stupně (zatím, s prognózou do přelomu srpen - září) chladnější než loňské. 11. srpen byl dokonce nejchladnějším 11 srpnem od roku 1869 z řady měření v Klementinu přes skutečnost, že tehdy ještě doznívala "malá doba ledová".

Natural 95

údajně bude muset "zmizet" a být nahrazen směskou s dvojnásobným obsahem alkoholu, poškozující motory. Viníkem je EU ovládaná ekologisty.

Plodnost

mužů v Česku se úpodle posledních údajů zlepšuje v souvislosti s lepším životním stylem. Není důvod k okamžitému jásotu, výsledek studií podobného typu je silně poznamenán výběrovým efektem a dalšími faktory.
Šlo o muže, vyšetřované v souvislosti s neplodností, nikoli o náhodný vzorek populace. Druhou věcí je, že dnes páry s problémy s plodností nečekají tak dlouho jako dříve (takže je mezi nimi vyšší procento zdravých, kterým to prostě "zatím nevyšlo", protože oplodnění je v podstatě náhodný proces, jako hod kostkou), dále se změnila metodika vyšetřování.

Podrobnosti o epidemii anthraxu

Děti na poloostrově Jamal se nakazily anthraxem tím, že ze zdechlých sobů tahaly svými zuby žíly, které se používají na výrobu šicího materiálu. A pak, že prý globální oteplování. Je to prostě zneužívání dětské práce a současně prasečina za horizontem našich představ. Po Mannově zfalšované "hokejce" je to už druhý hoax o globálním oteplování z této oblasti.

Trump

se vyjádřil možná explicitněji než Zeman se svým "politika se lze zbavit dvěma způsoby ...", a to prohlášením, "Zastavte Clintonovou uplatněním práva na zbraň", byť i to nebylo myšleno jako výzva k atentátu, ale jako výzva k zastavení politika, který toto ústavní právo hodlá občanům USA odepřít.

Pražský hrad

zavedl prohlídky příchozích do areálu. V souvislosti se zvýšeným rizikem terorismu.
Faktem je, že ani v Reykjavíku u sídla vlády, ani v Kodani u sídla královské rodiny jsem se s něčím podobným na konci července nesetkal, pouze v té Kodani nahradili tradiční vojáky v historických uniformách standardní motostřelci, kteří by si nejspíš dokázali s případným teroristou poradit lépe.

Na Krymu

se přiostřuje konflikt mezi Ukrajinou a Ruskem. Rusko ohlásilo napadení svých vojáků, Ukrajina zase poukazuje na posilování ruských vojsk na poloostrově.

Provalilo se,

že 25. 8. má do Prahy přibýt Merkelová. Antiislamistické a anitislamizační organizace už začaly připravovat protesty.

"Secure boot",

který Microsoft zavedl údajně kvůli vyšší bezpečnosti svého děravého operačního systému (v reálu proto, aby mohl tlačit na výrobce zařízení, kteří dávají k dispozici volně jejich specifikace, že nebudou do "povolených" zařízení zahrnuti, což by mělo zhoršit pozice Linuxu a dalších alternativních OS), v něm má chybu, umožňující útočníkovi už v době nabíhání OS získat kontrolu nad počítačem.

Americká DEA

odmítla vyřadit marihuanu ze seznamu nebezpečných narkotik. Lze konstatovat, že tato organizace je naprosto nedůvěryhodná a je zdrojem nesmyslných a lživých informací o drogách a narkomanech.

V uzeném lososovi

z obchodního řetezce Albert našli parazita Anisakis simplex. Tento parazit, je-li živý, může napadnout člověka přímo a ohrozit ho i na životě. Je-li mrtvý, může vyvolat velmi silnou alergickou reakci, která opět může skončit i smrtí.
Výrobky uvedeného druhu prodejce ihned stáhl a dal je sám vyšetřit.
Tohle je problém uzení studeným kouřem, případně náhrady uzení pouze uzeným aroma, z důvodu "ochrany spotřebitelů". V horkém kouři by parazit zdechl a jeho bílkoviny by se denaturovaly a staly se méně rizikovými.

Polská lékařka

zemřela po osmi dnech nepřetržité služby. Výsledek toho, jak se ve zdravotnictví obcházejí normy pro maximální pracovní dobu. U nás přímo ke smrti lékaře z těchto důvodů buď ještě nedošlo, nebo se ji podařilo ututlat.

Prahou

prošel průvod Prague Pride 2016.

1 komentář:

  1. Ja cetl "Vrah *** Merkerové" a uz jsem malem chystal sano.

    "Secure ... Microsoft" ... jakakoliv veta obsahujici obe tato slova je spatne.

    OdpovědětVymazat