pondělí 29. srpna 2016

Co uplnulý týden dal

Islám

Máme v rukou

oficiální přiznání ničení památek chlifátem z ideologických důvodů. Pochází z vyšetřování džihádisty Ahmada Faki Mahdího před Mezinárodním tribunálem v Haagu.

V Iráku

zadrželi školáka se "sebevražedným pásem". Ukazuje to jasně, že "děti" v oblastech obsazených islamisty, jsou naprosto legitimním vojenským cílem, protože se jedná o islámistický kanonenfutter. Zcela jistě se nám to musí nelíbit, ale nic s tím nenaděláme.

Zákaz nikábu a burky ve školách

zavedly, k velikému řevu multikulturalistů, spolkové země Dolní Sasko a Porýní-Falc.

V Belgii

pobodala "duševně narušená" žena cestující v autobuse.

K dalšímu islámistickému útoku

s jednou obětí a zraněnými došlo v Austrálii.

Premiér Sobotka

prohlásil, že tu nechceme mít silnou muslimskou komunitu a poté to zopakoval i státní návštěvnici Merkel.

V Thajsku

soudí dva islámisty ujgurského původu, kteří loni spáchali atentát na hinduistickou svatyni. Vzhledem k tomu, že v Thajsku ještě mají trest smrti, doufám, že tamní soud svět těchto zločinců zbaví.

Objevilo se video,

"dokazující" paniku při Konvičkově happeningu na staromáku. Objevilo se ovšem s latencí, umožňující scény na něm zachycené dodatečně sehrát. Ekofašisté a proislamisté ze současného brněnského vedení se nechali slyšet, že v Brně by takovouto akci nepřipustili. Inu, za to tam připouštějí kázání v mešitách, vyzývající k vyhlazování "nevěřících psů", nucení dětí k nenávisti vůči "nevěřícím" i bitím i zřizování naprosto ilegálních modliteben.
Soudruzi proislamisté také obviňují Konvičku ze "šíření poplašné zprávy".

Turecká armáda

zaútočila na Sýrii, údajně na chalifát, ale atakuje především spojence legální syrské vlády, která Erdoganovým náboženským fanatikům leží v žaludcích.

Miloš Zeman

zopakoval, že je nutno zlikvidovat chalifát zničením jeho řídících center.

Sobotka

odmítl, aby se Česko přímo angažovalo v boji proti chalifátu. Za velkého ječení sluníčkářů a ultralevice dodáváme jeho nepřátelům, zejména legální syrské vládě, zbraně a munici.

Izrael

zprostil viny své vojáky, obviňované sluníčkáři a dalšími proislamisty v souvislosti s konfliktem v pásmu Gazy v roce 2014.
Zcedla jistě se mnohý sluníčkář dopusti silně antisemitských výroků, které budou, opět zcela jistě, z hlediska trestnosti ignorovány.

Šéf ODS

prohlásil, že jsme ve "válce s radikálním islámem, která se vede v našich ulicích".
Považuji to za
  • politické gesto, což ještě akcentuje vyjádřením, že o "riziku radikálního islámu mluvil už dávno". Považuji to za možné, ale na rozdíl od pana Konvičky o tom mluvil asi někde, kde ho nebylo slyšet, možná doma na WC nebo si to špital pod peřinou. Rozhodně přitom nijak nenosil kůži na trh
  • nehoráznost od strany, která podporuje radikální klerikalismus (viz podpora církevních "restitucí" touto stranou)

Proislámští kolaboranti

ve francouzském Nejvyšším soudu zrušili zákazy burkin.

OSN

blekotá o tom, že Asad použil chemické zbraně. Pak se ukázalo, že je použil chalifát.

Chalifát

využil v propagandistickém videu britského chlapce, který se k němu přidal.

Syrské vládní jednotky

osvobodily město Darája.

Turecko a Skotsko

povolilo policistkám nosit šátky. Zajímavá dvojice, že? Skotsko je silně proEUnijní (z čehož vyplývají i další atributy, včetně silné vztřícnosti k islamismu), snaží se zablokovat brexit a vyhrozuje v této souvislosti odchodem z Británie, což by ovšem vedlo k jeho ekonomickému kolapsu.

Bomba

naštěstí selhala sebevražednému útočníkovi na křesťanský kostel v Indonézii. Vzhledem k tomu. že je islám zde státním náboženstvím a tolerance ostatních náboženství se stále více snižuje, dostane zřejmě za svůj neúspěch oficiální kartáč.

Ministr Chovanec

k velké nelibosati sluníčkářsko kavárnicko islamistické squadry  prohlásil, že policie v souvislosti s happeningem nijak nepochybila. Což je jasné, k žádné panioce nedošlo, "panika" byla dodatečně nafilmována sluníčkáři. Konvičkovi se dá vytknout jedině to, že s podrazáctvím těchto zrůd nepočítal předem.

Imigrace


Norsko

staví na své hranici s Ruskem plot, podobný tomu, co tam stál jako součást "železné opony" za éry studené války.

Maďarsko

posiluje svoje ploty druhým pásmem.

Francie

vyhostila dva "zradikalizované" Maročany, představující bezpečnostní riziko.

Německé úřady prohlašují,

že letos přijde do Německa jen 300000 migrantů. No, a tu kříšťálovou kouli sehnali kde?

Obecné


Rozsáhlé spekulace

vyvolala výzva (tedy něco imperativnějšího než dopopručení) německé vlády obyvatelům, aby se předzásobili na 10 dní vodou, potravinami a dalšími nezbytnostmi. Spekuluje se o přípravě na:
  • válku s Ruskem (ale v ní by bylo předzásobení obyvatel, sežehnutých jadernými výbuchy, docela zbytečné)
  • občanskou válku mezi civilizovanými lidmi a muslimy
  • velké blackouty, protože stálé zhoršování výroby energie "alternativními" zdroji je vyvolá zákonitě
  • nevylučoval bych ovšem ani snahu o vojenské obsazení států V4 pod praporem "multikulturalismu"

Eradikaci neštovic

jsme si připomenuli v souvislosti se smrtí jednoho z posledních veteránů této akce, Donalda Hendersona. Za tehdejší Československo se v této akci účastnil mikrobiolog a epidemiolog Karel Raška, sutor dnes již postarších, ale pořád v mnoha ohledech zajímavých učebnic.
Neštovice mohly být eradikovány proto, že se jedná o výlučně lidský patogen, který se v přírodě bez lidí nemůže šířit. Stačilo proto masově očkovat v oblastech jejich výskytu. I tak to trvalo několik let.
V současné době je virus pravých neštovic uchováván (oficiálně) ve dvou laboratořích (USA a Rusko) a několik následných (poeradikačních) epidemií neštovic bylo prokazatelně způsobeno "útěkem" viru z těchto zařízení. Jednou se na exkurzi nakazili i novináři.

Na Ukrajině

se opět rozhořely rozsáhlejší boje.

Dienstbier

chce umožnit cizincům hlasování v českých volbách. Tím by, pochopitelně, volby do značné míry ztratily na významu a dalo by se rovněž snadněji manipulovat s hlasy.
Představa, že by v našich volbách mohli korespondenčně hlasovat třeba džihádisté z chalifátu mě dost děsí, ale je příznačná pro smýšlení tohoto antidemokrata.

O parkovacích zónách v Praze

se rozhořel spor, který jsou někteří právníci, napadající tuto zrůdnost, ochotni dotáhnout až k ústavnímu soudu.
Faktem je, že Praha má v důsledku "zelené" politiky (Stropnický junior např.) problém z absencí parkovišť u konečných metra. Pamatuji na dobu, kdy autobusy z Brna nezajížděly na Florenc, ale končily u metra (dál se trasa nějak opravovala) a člověk byl v centru Prahy asi o 20 minut dříve než autobus na Florenci.
Pokud by Praha investovala do těchto parkovišť (třeba i vícepatrové parkovací plochy) jen zlomek toho, co nyní utratí za právníky, tak by byla za vodou a v centru by vyjma rezidentů a parkovišť u institucí (rozumnější se už odtamtud dávno vystěhovaly, právě kvůli "autodostupnosti", nebo mají parkoviště ve svých areálech, kde jim do toho radní nemohou kecat) prakticky žádná auta nebyla.

Kvikot sluníčkářů a antidemokratů

vyvolalo vyznamenání novináře Zsolta Bayera v Maďarsku.

Soudruzi

Merkelová, Hollande a Renzi jednali o "budoucnosti Evropy". Přitom, pokud se jim nepodaří zrušit nebo zmanipulovat volby, je čeká politický důchod, pokud ne rovnou soud za některé jejich aktivity.

Soud v Texasu

zrušil zákaz nošení zbraní na přednášky, které vyhlásila levičácká squadra ve vedení tamní univerzity.

"Géniové"

neschopní ex definitio rozpoznat šílence, který bude za pár hodin vraždit, vydali "odborný posudek", že "Trump je psychopatičtější než Hitler".

Ministr Brabec

dostal kartáč kvůli chystanému masovému zdražení vodovodní vody (ekoteroristické dílko). Vytáhne to nejspíš znovu, tentokrát i s požehnáním od ANOFertu, asi zcela jistě až po volbách.

Do krajských voleb

kandiduje celkem 89 politických stran a seskupení. Z toho 6 "extrémistických", tj. požadujících důslednou obhajobu demokratických poměrů proti islamistům, fašistům i (neo)komunistům.

V Německu

běží jednání kolem aféry s imisemi u Volkswagenu. Ukázalo se, že německá vláda o podvodech při měření imisí věděla léta.
Ono to není nic nesmyslného: Požadavky na emise a spotřebu jsou takové, že je nelze technicky (ale i na úrovni bazálních fyzikálních a chemických dějů v motoru) dodržet. Podvádět se při jejich "dodržování" prostě musí.

Nastala kontraverze

kolem bezpečnostních prohlídek na vstupech do Hradu v Praze. Je to jeden z důsledků islámského terorismu a jeho podpory sluníčkáři a pražskou kavárnou. Ti také tato opatření nejvíce kritizují.

Pehe

si vysloužil za svou zjevnou podporu islamismu a islámskému terorismu peprný komentář od Konvičky a hned se uraženě dovolává policie.
Sluníčkáři také nyní atakují Jihočeskou univerzitu, aby Konvičku propustila - inu stejné týpky, co vyhazovaly ze škol po únoru 1948 a za normalizace. Věřím, že většina z nich by ho ráda viděla v některém z uranových lágrů, kam byli přesunuti ti vyhození studenti a vysokoškolští učitelé za komunistů (především po únoru 1948).

Paříž

si spočítala, že za první pololetí tohoto roku ji navštívilo o milion turistů méně než obvykle. Laxnost vůči islámskému terorismu prostě nese své plody.

Ikona feministek,

exmodelka Gina-Lisa Lohfinková, která původně "byla znásilněna" a dokonce se kvůli ní účelově "přitvrzoval" zákon tak, aby její sexuální aktivity z ní udělalaly oběť znásilnění, nakonec, dobře tomu tak, svou při prohrála a nyní musí platit 20 000 euro pokuty (já osobně bych ji raději poslal na pár let za katr).

Soudruzi

prosazují, aby u podpisu na podporu kandidáta na presidenta bylo i číslo občanky.

Planeta v obyvatelné zóně

byla nalezena u Proximy Centaura. Má nejspíš rotaci vázanou (otočka kolem osy za dobu oběhu kolem hvězdy) nebo rezonanční (tyto hodnoty jsou v poměru malých celých čísel, jako třeba u Merkuru).
Životaschopnost planety záleži jistě i na složení atmosféry. Pokud by planeta měla atmosféru srovnatelnou se zemskou a nebyla přivrácena ke hvězdě jednou polokoulí, měla by teplota na rovníku dosahovat cca 30 stupňů.

Šéf britských labouristů

byl usvědčen ze lži. Nechal se nafilmovat, kterak sedí na schodech v údajně "šíleně přecpaném" vagónu. Záběry z bezpečnostní kamery, umístěné v inkriminovaném vagonu, ukázaly, že je vagon poloprázdný. Hned zažaloval železniční slolečnost za to, že "narušila jeho lidská práva". Čemuž rozumím tak, že považuje za své přirozené právo lhát voličům. U politika, zejména levicového, by mě takovýto vztah k lidským právům ani moc nepřekvapil.

Návštěva Merkelové

byla fiaskem, pokud bylo jejím cílem získat obyvatelstvo. Moc nepořídila ani u politiků. Ti se, alespoň navenek, tváří vůči ní velice odtažitě.
Následně se "objednala" do zasedání skupiny V4. Tam byla nucena potvrdit tézi, že bezpečnost je v souvislosti s migrací naprostou prioritou. Což bylo od našich politiků velmi diplomatické. Kdyby to odmítla, bylo by její nepřežití v následujících volbách prakticky jisté. Na druhé straně džihádisté mezi migranty byli opakovaně prokázáni, takže rizikovost migrantů byla exaktně dokázána.
O jejím naprosto negativním přijetí obyvateli ČR píše i světový tisk, včetně německého. Demonstrujícím spoluobčanům patří i můj dík.

V Singapuru

zavedli samořídící taxíky.

President Zeman

opět vyzval ke zrušení sankcí vůči Rusku. Je paradoxem, že sankce silně prosazují vyslanci USA coby oficiální linii tohoto státu, přitom USA s Ruskem obchodují normálně (a naopak nyní zabírají trhy, které výrobci ze zemí EU, dodržujících tyto sankce, museli opustit).

Začaly se u nás prodávat

"ošklivé" cigarety se znázorněním chorob, souvisejících s kouřením.

Něměcký ministr přiznal,

že jednání o smlouvě TTIP zkrachovala. Za léta jednání se nepodařilo dohodnout ani jednu ze 27 kapitol. Pikantní je i ministrovo prozrazení faktu, že ani vyjednávači za EU text smlouvy neznají.
Kdyby ta smlouva nebyla zločinecký šmejd, prosazovaný zločinci a blbci, tak by její plný text už dávno visel na internetu ve všech oficiálních jazycích EU.

1 komentář:

  1. > výzva německé vlády

    No, ze se Reich rozsype na sr* je jasny, jen netusim kdy. Za rok, za dva nebo uz dneska?

    > Soudruzi prosazují, aby u podpisu na podporu kandidáta na presidenta bylo i číslo občanky.

    Soudruzi jsou pekny hovada a navic neumi pocitat. Navic posledne ukazali ze neumi pocitat, takze patri 1. vyhodit, 2. zavrit pro podvod nebo pro blbost.

    > TTIP zkrachovalo

    No aspon jedna dobra zprava.

    OdpovědětVymazat