neděle 28. srpna 2016

Chceme přijít k rozumu!

S islámisty sympatizující soudruzi ze západoevropských médií se opět nechali slyšet, že státy na východě EU "nepřijdou k rozumu" (ohledně "uprchlíků"), dokud nebudou zbaveny hlasovacích práv v EU a dokud jim nebude zrušeno vyplácení dotací.

EUrosoudruzi, udělejte to!

To říkám naplno a myslím to zcela vážně.
Dotace (= dostaneme alespoň něco nazpět z nehorázných nákladů, které nás naše členství v EU stojí, byť maskovaných kreativním účetnictvím tak, aby se předstírala pozitivní bilance) a hlasování (údajná možnost ovlivnit dění v EU, přestože kdykoli šlo o něco pro nás důležitého, byli jsme vždy přehlasování EUronacistickou hlasovací mašinérií) jsou jediné dva racionálně se tvářící argumenty našeho setrvání v EU, uváděné EUrohujery.
Jakékoli další argumenty v tomto duchu jsou buď na první pohled naprosté nesmysly, nebo věci nulového významu pro naprostou většinu společnosti. A velice často EUrohujeři ve své blbosti argumentují pro EU i těmi aspekty jejího zasahování do našich životů, které na ní většinu občanů s*rou.

Proč to udělat, a co nejdříve

Soudruhům by se podařilo na*rat občany celé V4 a patrně i dalších států. Nešlo by tedy o izolovaný cexit s jeho zcela jasně pojmenovatelnými nevýhodami, ale o odchod celé V4, pravděpodobně doplněný současně nebo po krátkém časovém odstupu i odchodem Bulharska, Rumunska, pobaltských států a ve hře by se patrně mohlo ocitnout i Rakousko, zejména proto, že by se otloukánkem EU stalo ono. Nehledě k tomu, že sami EUronacisté mají sevřené hýždě z toho, že tamní presidentské volby, opakované pro nehorázné falšování při sčítání hlasů proEUnijními a proislámistickými sluníčkáři, vyhraje demokrat a nikoli islamofilní ekofašista.
Takovéto sdružení států by v podstatě kopírovalo podunajskou monarchii ještě s dalšími připojenými územími. Je docela možné, že by se k ní podařilo připojit území, která ukradl Ivan Stalinovič v období kolem druhé světové války, a která nyní velice mizerně spravuje Ukrajina. Tamní obyvatelstvo by nejspíš v plebiscitech odtržení od tohoto nefunkčního oligarchostánu podpořilo (nehledě k tomu, že by Ukrajina nebyla s to se proti tomu reálně postavit, jako musela akceptovat opuštění své dosud se škubající mrtvoly Krymem).
Patrně by takovéto soustátí svou rozlohou a lidnatostí do značné míry kompenzovalo ztrátu EUnijních trhů, nehledě k tomu, že případná obchodní válka s ním by byla pro EU daleko nepříjemnější než sankce proti Rusku a odpověď na ně.

Další aspekt

EU názorně předvádí, že místo spojování obyvatelstvo spíše rozděluje. Na celém jejím území roste napětí, které není s to zvládnout. Nedělejme si sebemenší iluze, nezvládla by to ani nějaká "více EU", o níž sní EUronacisté. I Hitlerovy sny byly v tomto ohledu zklamány a obyvatelstvo Evropy se velice rádo vzdalo "výhod", které "projekt sjednocené Nové Evropy" v reálu přinášel.
EU navíc není s to na měnící se světové i vnitřní podmínky racionálně reagovat. Její věrchuška je naprosto stejně zmatená, jako komunistické gerontokracie ve druhé polovině 80. let. Navíc vedle sebe (mezi sebou) nesnese nikoho reálně schopného. "Prototypem" tohoto je právě paní Merkel, která opakovaně schopné a nadějné politiky ve svém okolí zlikvidovala. Nicméně podobnou "kádrovou politiku" provádějí i další proEUnijní politici v ostatních státech i v samém vedení EU. Vedení této mezinárodní instituce i států, o něž se hlavně opírá, se proto stále více přeměňuje v manažerii naprosto neschopných jedinců, tak neschopných, že si tento fakt ani nejsou s to uvědomit.
V této souvislosti si dovoluji věnovat pietní vzpomínku jednomu kamarádovi, který mi kdysi líčil, jak se po léčbě svých psychických problémů nejprve strašně zhoršil. Nicméně dokázal si to (jsa vysokoškolsky vzdělaný a inteligentní člověk) správně vysvětlit tím, že léčba způsobila, že si v důsledku zlepšení začal uvědomovat svůj opravdový (a velice špatný) stav, a tím mu vyvolala subjektivní zhoršení.
Onen kamarád se ze své nemoci dostal, nicméně vedení EU jakékoli snahy o zlepšení, které budou nutně na počátku obnažovat infernalitu stavu této organizace ("nastavovat zrcadlo"), takovéto aktivity okamžitě "utne" a bude se dál propadat do rostoucího marasmu. Konec konců, tohle dělalo i sovětské vedení, které zlikvidovalo reformistu Andropova (říká se, že zemřel na přebytek olova v těle) a kladlo nekonečné překážky Gorbačovovi. A nakonec šlo až do vojenského puče proti němu, po němž se dostal k moci Jelcin a SSSR v podstatě rozpustil.

Takže ano, EUrosoudruzi, zrušte celé V4 a případně dalším "neposlušným" státům dotace a odeberte jim hlasovací právo. Nic lepšího nebudete moci pro ně udělat, protože zlikvidujete zbytky EUrohujerství mezi jejich obyvateli i politiky a koordinovaný odchod těchto států z EU, doplněný nějakou formou politické a ekonomické spolupráce mezi nimi, je pro tyto státy i jejich obyvatele opravdu to nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat