pondělí 20. června 2016

Co uplynuulý týden dal

Islám

Talíban

vymyslel nový způsob popravy: Stažení z kůže zaživa. Inu, muslimové!

Turecký deník

Yen Akt hýkal nadšením nad vražděním v Orlandu. Inu, muslimové!

Nizozemská turistka

byla zdrogována a znásilněna (v našem právním řádu by šlo o pohlavní zneužití s vyšší sazbou). Nahlásila to policii, a protože se to odehrálo v Kataru, dostala podmíněný trest a pokutu v přepočtu cca 20 000 Kč. Inu, muslimové! A také poučení, že do islámských států nemá cenu jezdit, bez ohledu na to, jaké zážitky jejich cestovky inzerují. Je prostě třeba zatáhnout železnou oponu mezi tímto světem zrůd, přenesených sem islámským strojem času z raného středověku, a světem civilizovaných lidí.

Otec

atentátníka z Orlanda odsoudil čin svého syna pěkně "po islámsku": "Gaye potrestá Alláh"

Bojovník chalifátu

zavraždil v Magnanville (Francie) policistu a jeho manželku. Zásahové jednotce se podařilo zachránit alespoň dítě. Chybou patrně bylo, že s vrahem vyjednávali, protože tím poskytli útočníkovi čas na zavraždění manželky. Izraelské speciální jednotky ihned útočí, protože vycházejí z toho, že s hovady tohoto typu se vyjednávat nedá. Navíc mají podporu ozbrojených občanů; tedy něco, co je pro bruselistánskou věrchušku naprosto nepřípustné.
Později se provalilo, že policie odposlouchávala vrahův telefon, ale nezachytila žádné známky toho, k čemu se chystal.

Policie

předvolala Kláru Samkovou kvůli jejím "protiislámským výrokům" na půdě Poslanecké sněmovny; dostala omluvu, že je Samková v zahraničí.

Chalífa Bagdádí

byl údajně zabit při náletu.

Obama

prohlásil atentátníka z Orlanda za "osamělého útočníka", což je ve zjevném rozporu s jeho rodinným i sociálním zázemím. Manželka tohoto zločince o plánovaném útoku zřejmě věděla předem a bude v souvislosti s tím obviněna. Takžwe žádný osamnělý útočník, přinejmenším měl rodinné zázemí.

Polovina Němců

se cítí být v souvislosti s islámskými imigranty (i těmi dřívějšími) "cizinci ve vlastní zemi".

Čtyři džihádisté

z chalifátu dostali v Turecku dohromady téměř 500 let. Až se tam moc islamistů upevní, tak je, pochopitelně, pustí.

Chalifátníci

střlejí na uprchlíky z pekla islámského státu a nešetří ani malé děti. Opět něco známého, podobně si počínali i komunističtí pohraničníci (a pohraničníci z dalších komunistických států).

Talíban

uplatnil novou fintu: Posílá exponentům prozápadního režimu sexuální otroky (předpubertální chlapce), kteří je následně behem "akce" zavraždí.

Ve Francii

se podařilo odsoudit muslima, který "potrestal" barmanku za to, že podávala nápoje (vč. alkoholických) o Ramadánu.

Podle CIA

přejde chalifát po porážce na partyzánský boj. Proti tomu je jeden recept, který byl uplatněn např. proti Němcům, kteří se před porážkou "rajchu" chystali na něco podobného: Prostě z míst, kde nby mohli chalifátníci operovat, odsunout všechny jejich potenciální podporovatele, tj. všechny muslimy.

Irácká armáda

na několikrát dobyla Fallůdžu, která byla hlavním městem chalifátu.

Muslimové

z Boko Haram zmasakrovali na severu Nigérie 18 žen.

V Belgii

se podařilo zatknout teroristy, kteří patrně plánovali útok na víkend.

Turecká policie

rozehnala slzným plynem pochod homosexuálů.

Donald Trump

vyzval k profilování muslimů, které by zohledňovalo důležitost při vyšetřování trestných činů.

Imigrace


Experti varují

před příchodem bosenských a syrských mládežníků, kteří bojovali v řadách chalifátníků. Jedná se o osoby s nevratně vymytými mozky, naprogramované na vraždění.

Znásilňovač

z vídeňského bazénu (imigrant znásilnil desetiletého chlapce, protože "pociťoval sexuální přetlak") dostal šest let. Pedofil běžný, který patrně sexuální přetlak pociťuje také, dostane zpravidla mnohem víc.

V Rakousku

zadrželi tři imigranty, kteří jsou podezřelí z páchání válečných zločinů.

Švédsko

bude "testovat na věk" migrantů, protože procento lhářů s falešnými doklady nebo bez dokladů je mezi nimi neúnosně vysoké. Nejsem si jist, zda je to technicky proveditelné.

Obecné

Invalidovna

je na prodej. Dá se předpokládat, že nějakému developerovi, který cennou barokní budovu nechá zchátrat a spadnout, aby tam mohl postavit "pěkné" paneláky.

Vyměnit soudce!

Nečasová byla v dalším procesu osvobozena. Je proto zapotřebí vyměnit soudce, nese se hlas z prokurátorských luhů a hájů.
Ukazuje se jasně, že zásah proti vládě byl zcela neodůvodněný a motivovaný ryze politicky (v podstatě šlo o levičácký puč).

Nejvyšší soud

zamítl církevní restituce nemovitostí, které získaly kraje v dobré víře od státu. Týká se desítek až stovek kauz, kde bude možné na základě tohoto precedentu prásknout chamtivou církev přes nenažranou tlamu.

Chřipka H1N1

("prasečí") postihla na ostravsku 12 lidí, z toho tři zemřeli.

V Brně

ochránci zvířat honili losici s mládětem tak dlouho, až obě zvířata zahubili. Není jasné, zda byla "uspána" korektně a úhyn způsobil předchozí stres, nebo zda byly blbě spočítána dávka uspávadla.

Na Islandu

napumpovali do vyvřelých vrstev CO2 a on jim tam zkameněl na magnezit (směs uhličitanu vápenatého a hořečnaného). Problém je, že je to šíleně nákladné, bez dotací křivících trh by se to nikomu nevyplatilo, a že bude stačit posun horké lávy (na Islandu jsou aktivní sopky) a plyn bude opět v atmosféře (ostatně, je to jeden z mechanismů, jak se CO2, petrifikovaný obdobnými přírodními procesy, zase vrací do atmosféry).

Egyptský airbus

s největší pravděpodobností poslal do moře teroristický útok. Faktů, potvrzujících tuto verzi, se už nashromáždilo tolik, že to egyptská strana vzdala a přestala to popírat. Černé skříňky jsou sice obě poškozené, ale je snaha něco vydolovat z jejich pamětí.

Soudruzi soudci

rozhodli, že zveřejnění fotografie zloděje během jeho aktivit narušuje jeho "lidská práva". Bezděky tím demonstroval naprostou hapertrofii a "ulítlost" v současné době preferované koncepce lidských práv.

Čeští výzkumníci

nalezli antivirotikum, působící na zvířatech velice dobře proti viru zika. Využili toho, že měli rozpracovanou studii na antivirotika proti klíšťové encefalitidě, a že zikavirus je s ním silně příbuzný.

Petr Pithart

odmítl dostat státní vyznamenání z rukou presidenta Zemana.

Hřib Satan

ochutnával manželský pár a skončil v nemocnici. Hřib Satan je chuti výtečné, ale obsahuje termolabilní toxiny, vyvolávající především silné zvracení. K otravě stačí kousek syrové plodnice velikosti ořechu. Po důkladné tepelné úpravě (10 minut varu nebo dušení pod pokličkou) je jedlý. Stejné jedy obsahující hřiby Kovář a Koloděj jsou na seznamu tržních hub (hub, které smějí být prodávány na trhu).

Aktivistka Krejčová

se snažila policejní zásah proti demonstraci, v souvislosti s nímž měla střet s policistou, označit za "nezákonný". Naštěstí neuspěla.

Druhý záchyt

gravitačních vln se podařil. Patrně šlo opět o poslední otočky páru černých děr před jejich splynutím. Šlo patrně o jev časově i prostorově velice vzdálený.

Ústavní soud

bude zkoumat povinnost řetězců dodávat jídlo do potravinových bank. Tuto povinnost se snažili prosadit ultralevičáci.

O atentátu

na poslankyni Jo Coxovou jsem psal včera.

Václav Klaus

je pro vznik kontinentální strany Alternativa pro Evropu, která by zahrnovala euroskeptické síly.

V rámci "ozdravení"

zmizí z cigarat informace o dehtu a nikotinu.

Skupina Ztohoven

patrně poškodila novou střechu Hradu.

Aktivisté

kvičí, že se patrně nepodaří schválit antikuřáckou buzeraci v její nejfašističtější podobě tak, aby platila od začátku roku 2017.

Klinikáři

dostali pokutu 50 000 Kč za nerespektování soudního rozhodnutí. Dokud nad nimi bude ultralevá věrchuška držet ochrannou ruku, tak na takovéto rozsudky budou leda kálet z vysoka.

Vzpomenuli jsme

posledního boje parašutistů, kteří zlikvidovali Heydricha.

Kateřina Valachová

se "děsí" toho, že ke zvládnutí maturity z matematiky stačí úroveň znalostí z 9. třídy. Problém je, že 90 a více procent maturantů, kteří nejdou na MatFyz, prostě "více matematiky" nepotřebují, protože pro jiné VŠ obory je tato "královna věd" bezcenná.

EUroskeptik Orbán

hodlá vyzvat Brity, aby zůstali v EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat