pondělí 18. dubna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Chalifátníci

povraždili v Karjatanu více než dvě desítky křesťanů.

Chalifátník,

vězněný v Austrálii, přepadl spoluvězně a vyryl mu do hlavy symboly chalifátu. Tyto tvory je prostě třeba věznit separátně.

Chalifát

dobyl zpět část města Ar-Raj.

Rusko

dodalo Íránu komplety protiletadlových střel S-300.
Faktem je, že pokud tím bude znemožněn případný zásah proti výrobě islámské jaderné bomby stejného druhu, jaký byl proveden proti reaktoru Osirak, tak se budou muset nasadit k zamezení takové výroby balistické rakety s jadernými hlavicemi.

Otec

teroristy Abdeslama pokrytecky fňukal ve francouzském rádiu, že "s terorismem se bude muset něco dělat".

Soudruzi

pořádali "odbornou" konferenci o islámu, jen pro zvané s pozvánkou na speciálním papíře. Sešly se tam prakticky jen známí apologetové islámu a proislamizační aktivisté (mnozí z nich přiznaní muslimové), takže výplodem nemohyl být nic jiného než bezcenné bláboly. Určité srovnání: "Odborná konference" veganů o výrobě masa.

Berlínská policie

politicky nekorektně rozbila arabský rodinný gang nájemných vrahů. Je třeba konstatovat, že právě takovéto gangy jsou jedním z důležitých faktorů neintegrovatelnosti muslimů do civilizované společnosti, protože jsou premanentní hrozbou pro ty, kteří by se integrovat chtěli (a tedy vytvořili v islámské komunitě nějaké zemanovské "ostrůvky pozitivní deviace").

Talíban

vyhlásil začátek jarní ofenzívy v Afghánistanu.

Boko Haram

masívně používá děti k sebevražedným atentátům.

Další teroristé

byli zadrženi v Bruselu.

Mladí Arabové

považují chalifát za "největší hrozbu". Teď jde o to, zda se bojí, že jim dojde "povolávací rozkaz", nebo zda se obávají kompromitace jimi vyznávaného islamismu.

Tajemník CSU

hodlá navrhnout zákon, podle něhož by se v německých mešitách musela povinně používat němčina. Je to opatření velice správné, které by se mělo zavést (ve smyslu povinného používání místního jazyka) všude. Odpadly by pak výmluvy, že "byl špatný překlad", "v kontextu arabštimy to tak nevyznívá" apod., které užívají běžně kolaboranti s islámem k obhajobě beztrestnosti džihádistických výzev.

Chalifát

se snaží probojovat k tureckým hranicím a ovnovit tak pupeční šňůru, kterou byl do oddělení od Turecka dlouhodobě vyživován.
Současně Erdogan pronesl projev o boji islámských zemí proti terorismu. Je to asi stejně důvěryhodné, jako kdyby Hitler pronesl pochvalný projev na adresu Židů.

Komik Böhmermann

má být v Německu stíhán za satirickou báseň na islamifašistu Erdogana. Stíhání vyvolalo velký odpor i mezi těmi Němci, kteří byli dosud antidemokratce Merkelové loajální.

Ofenzívu Talíbanu

na město Kundúz nakonec odrazily Afghánské vládní síly.

Chalífát

zaútočil v libyjském Benghází.

Imigrace


kolem 6000

nezletilých migrantů zmizelo v německu. Očekávání sjou spíše negativní (vraždy, sexuální zneužívání, nucení k prostituci ve speciálních ilegálních podnicích apod). Vše je to logický důsledek wilkommen politiky soudružky Merkel.

Agentura STEM

hlásí nárůst znaků napětí mezi Čechy a cizinci. Nemám k dispozici podrobnosti metodiky průzkumu, ale skok z 50 (2013) na 67 (2016) procent by měl být statisticky významný, nikoli pouhou fluktuací.

V Idomeni

se pořád nepodařilo zlikvidovat ilegální tábor ilegálních migrantů. Proti "bouřím" ilegálů bylo nutno nasadit slzný plyn a zábleskové granáty, k velkému ječení multikulturalistických parazitů.

Rakousko

začalo přehrazovat Brennerský průsmyk proti migrantům.

Merkelová

se nechala slyšet, že "při začleňování imigrantů by mohly pomoci zkušenosti se začleňováním vyhnaných Němců po válce". K tomu asi tolik:
  • "vyhnanci" byli Němci, mezi nimi a zbytkem obyvatel nebyla jazyková bariéra a kulturní spočívala v tom, že byli vesměs přesvědčenější nacisté než Němci ze samotného "rajchu"
  • v té době bylo Německo po krvavé lázni a část německých mužů byla ještě léta v zajetí (pokud se vůbec ze SSSR vrátili), takže bylo dost práce pro každého, kdo pracovat chtěl
  • pořádek tam hlídala okupační vojska, takže k nacistickým excesům z řad "vyhnanců" nemohlo dojít

Německá vláda

hodlá vytvářet umělá pracovní místa pro migranty. K tomu:
  • možná se tak podaří částečně zaintegrovat stávající "uprchlíky", ale zcela jistě ne jejich potomky
  • zcela jistě to bude akcentovat pohled na "uprchlíky" coby sociální parazity

V uprchlickém táboře

v Řecku zadrželi dva české aktivisty (předpokládám, že sluníčkáře z nevládek), nedovoleně ozbrojené a s drogami (marihuanou). Doufám, že dostanou, co si zaslouží.
Současně se provalilo, že mezi násilníky, útočícími na policii Makedonie, byli identifikováni "pracovníci" španělských nevládek.

Dva z pěti

(i tak je to úspěch) syrských migrantů, kteří loni unesli dívku a pět hodin ji střídavě znásilňovali, bylo v Británii postaveno před soud. Nemuslimům by hrozilo až doživotí, uvidíme, co dostanou muslimové.

Propukla aféra

se studentkou teplického gymnázia, která propaguje islamismus a vedení gymnázia ji chrání.

V Bulharsku

poslali "lovce migrantů" do domácího vězení. Strhly se masové protesty obyvatelstva.

Sobotka

se nechal slyšet, že v případě trvsalých kvót, které navrhuje EU, by se i Česko bránilo soudní cestou. Asi cítí, že by nepřidání se k ostatním zemím V4 nemusel coby premiér ustát.

Obecné

John Kerry

jako první ministr zahraničí USA od druhé světové války navštívil Hirošimu.

Místní referendum

ve Slavěticích dopadlo pro dostavbu Dukovan o další bloky. Na rozdíl od ekoblbů ze sousedních Rakouska a Německa naši lidé vědí, že elektřinu je nutno vyrobit, nikoli "vzít ze zásuvky". Jedním z cílů inkluzívního školství je i to, aby se v nové generaci absolventů ZŠ lidí s touto schopností spojit příčinu a důsledek do jednoho řetězce vyskytovalo co nejméně.

Vede se spor

o případném zdanění církevních restitucí. Faktem je, že zdaněny jsou i důchody a platy státních zaměstnanců, takže neexistuje důvod, proč by měly mít církve restituce nezdaněny.
Můj názor je ten, že církve svého majetku nabyly podvody a dalšími kriminálními akty, a proto by neměly dostat absolutně nic.

Donald Tusk

byl obviněn ze spoluviny za pád letadla ve Smolensku, v němž zahynula tehdejší polská vládní garnitura vč. presidenta a otevřela se cesta pro vznik vlády silně proevropské a antipolské Občanské platformy.

Jízdné

v pražských tramvajích lze platit kartou. IMHO takovou blbost bych nikdy neudělal.

Nevládky

blekotaly, že "president Zeman je původcem nenávisti". Později se k nim přidal i katolický čaroděj Halík.

Helmut Kohl,

který tráví politický důchod na své nemovitosti, si pozval na návštěvu maďarského premiéra Orbána. Obecně jsou na toto téma komentáře, že je to rána do zad Merkelové a vyjádření nesouhlasu s její politikou.

V USA

chytli čínského špióna, důstojníka námořnictva.

Americké Centrum pro kontrolu nemocí

se vyjádřilo, že "virus Zika je mnohem, děsivější než si mysleli". Koncem týdne také proskočila zpráva o přenosu zikaviru stykem mezi gayi.
Mezi tím byl další studií potvrzen vztah mezi zikavirem a mikrocefalií.

Policejní president

se omluvil za incident s akcí policistů proti FAMU během návštěvy čínského óbrpapaláše.

Japonci

plánují vypuštění odpadní vody z Fukušimy do moře. Je mírně kontaminovaná tritiem, což sice vypadá "hrozivě", ale vzhledem k rozptylu a poločasu tritia prakticky o nic nejde. Tritium se navíc, na rozdíl třeba od radioaktivního jodu v živé hmotě moc neakumuluje. A tritiované medikamenty a diagnostika se běžně aplikují pacientům do žíly.

V Brně

snad do měsíce vznikne nová koalice.

Kontraverze

je vedena kolem vytunelovaného podniku OKD. Patrně by bylo nejlepší ho nechat řízeně zkrachopvat a převzít státem.

President Zeman

opět zabodoval, když ocenil policisty a o demonstrantech hovořil jako o "nenormálních lidech".

Ministerstvo financí

(Babiš) protlačil zákon, nařizující poskytovatelům internetového připojení blokování přístupu k zahraničním webům, provozujícím sázky. K tomu asi následující:
  • i prakticky neúčinné blokování je natolik ekonomicky náročné, že řada menších poskytovatelů připojení bude muset skončit (což je patrně jedním ze záměrů této akce)
  • ani nejbohatší velké firmy nebudou s to provést stoprocentní blokaci (dá se obejít přes proxy přístup k zahraničnímu serveru, s nímž je vedena šifrovaná komunikace, ale i jinými postupy)
Můj názor je, že se jedná o "průzkum bojem" k zavedení politické cenzury na internetu, jakou provozuje Čína a některé islámistické totalitní režimy. A v tomto názoru zdaleka nejsem osamocen.
Sněmovna tuto idiocii posléze schválila.
Současně soudruzi schválili možnost stavění provozoven hazardních her vedle kostelů (což by v zásadě nevadilo) a škol (což je v podstatě zločin).

EUroparlament

by rád založil "evropskou FBI".

Skupina vědců

kolem Hawkinga ohlásila počátek práce na sondě, která by doletěla k alfě Centauri. Největší "legrace" je v tom, že projekt by měl být uskutečnitelný prakticky dnešními prostředky.

Odboráři

podpořili zavření obchodních řetězců o svátcích (v době, kdy Maďarsko podobné opatření po roce na základě odporu voličů zrušilo). Je to také ukázka, jak jsou odborářští bafuňáři odtrženi od reality samotných zaměstnanců, kteří ve svátcích a o nedělích dostávají 100% příplatek, a jichž by musela být část propuštěna, protože po redukci prodejních dnů by byli nadbyteční.

Exekutoři

pláčou nad tím, že by jim mohly být sníženy odměny. Vzhledem k tomu, že se jedná o jedno z nejlukrativnějších legálních zaměstnání bych jim to i přál.

Byli nalezeni lidé,

kteří jsou nositeli alel pro závažné genetické choroby, ale tyto choroby se u nich nijak neprojevují. Průšvih je v tom, že není jasné, kteří z tisíců vyšetřených osob ze studie, v jejímž rámci byli nalezeni, to jsou, protože studie byla na pokyny etiků plně anonymizována (tj. neexistuje ani utajovaný seznam, "rozklíčující" vztah mezi čísly položek ve studii a jejich občanskou identitou). Ukazuje to názorně, jak bezcenná zrůdnost jménem "etika" (která není nic jiného než kamuflovaný křesťanský hovadismus) škodí.

Američtí soudruzi

kritizovali Česko za "postoje k Romům a muslimům".

Znalec

Radek Matlach, který nevěděl, že po smrti drasticky roste v krvi koncentrace draslíku (z nitra odumřelých buněk) a vystavil na sestru Věru Marešovou posudek ve smyslu, že pacienta vraždila injekcí draselné soli, má poroblémy poté, co byl jeho posudek zavržen skupinou odborníků. Může dojít i k jeho vyškrtnutí ze seznamu soudních znalců.

ČSSD

zatím nechce Altnerovi zaplatit, čeká na výsledek dovolání k Nejvyššímu soudu, přestože toto nemá odkladný účinek.

Ve Francii

vyvolali ultralevičáci nepokoje, protože padl návrh dát do pořádku pracovní právo.

Ústavní soud

odmítl návrh skupiny rodičů na zrušení inkluze ve školství.

Tři čtvrtiny občanů ČR,

přes intenzívní masírování lživou propagandou, považuje cizince za bezpečnostní riziko.

Díky českým výpočtům

se podle pozorování dráhy podařilo v Německu nalézt úlomky cca 500 kg meteoritu, který se na německé území zřítil.

Byla objevena

mezera v zákonech, umožňující mužům si "koupit" dítě v situaci, že si seženou prodávající matku, která nemá otce dítěte zapsaného v papírech, a za úplatu učiní prohlášení, že otcem dítěte je on. Budu hodně ošklivý: Je to asi menší zlo, než kdyby dítě vyrůstalo u sociálně deprivované matky (často narkomanky a pod. na okraji společnosti), i než nějaký Barnevernet.

Ze školy ve Třebešíně

byli nakonec, po velkých bojích a přes silný odpor vedení, přece jen vyloučeni dva z nejhorších organizátorů šikany učitelky.

Podařilo se zorganizovat

další celosvětový protest proti zločinným praktikám organizace Barnevernet v Norsku. IMHO by daleko větší dopad měl rozsáhlý bojkot norského zboží.

"Experti"

varují před "tisíci výtahy" v Česku, které mají být nebezpečné. Problém je, že v rámci harmonizace s EU během vstupování do ní byly prakticky všechny výtahy předělány podle EUronorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat