úterý 26. ledna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Bombardování chalifátu

se promítá do výše žoldu pro džihádisty. V důsledku likvidace peněžních zásob museli snížit výdaje i na žoldáky.
Vedle toho se potvrdilo otrokářství v chalifátu. Otrokářství existuje, alespoň polooficiálně, v řadě dalších islámských zemí. I silvestrovští násilníci se fakticky chovali k napadeným ženám tak, jak má muslim právo se chovat k otrokyni - nemuslimce.

Matka jedné z obětí

pařížského masakru hodlá žalovat belgický stát za to, že svou nedbalostí vytvořil podmínky k formování teroristických skupin i následnému úspěšnému úniku části teroristů.
Faktem je, že teroristická čtvrť Molenbeek je pár minut chůze jak od sídla belgické vlády, tak i instutucí EU, hlásajících ještě ve druhé polovině minulého roku bláboly o tom, že žádné no-go zóny neexistují, že jsou to jen výmysly "nácků" a "xenofobů".
Ideální by bylo, aby ten soud proběhl a tito tvorové museli platit odškodné, ale ze svého, ne z peněz Evropanů.

Rakouská banka

Bawag PSK nabídla jako první "islámský účet", vedený podle šaríje. Šaríja znemožňuje kumulaci kapitálu a úrokový výnos z vkladů nebo investicí. Z toho důvodu jsou např. v ropných státech obrovské výnosy z prodeje této suroviny naprosto nesmyslně "spláchnuty do WC" různými projekty typu "umělá sjezdovka v poušti". Výsledkem je, že po vyschnutí nalezišť nebo přechodu odběratelů na jiný typ energie půjdou tamní státy velmi rychle do kopru. Už současné snížení cen ropy na ně má drastický dopad (oproti Rusku, které zdaleka tak netrpí, protože tomu barbarské náboženství nebrání investovat zisky racionálně a s dlouhodobým benefitem).

Ukázalo se,

že Samy Amimour, jeden z pařížských atentátníků, vždy prohlašoval, že pohrdá sekulární francouzskou společností. Pouze do určité doby formálně odmítal násilí. Tedy hlásal přesně to, co hlásá naprostá většina u nás žijících muslimů.

Univerzitu v Čársadda

(Pákistán) se pokusili vystřílet islamisté. Byli vystříleni oni, ale za cenu mnoha obětí.

Francouzský ministr vnitra

silně odsoudil narůstající četnost útoků na muslimy a žádal o co nejpřísnější trestání takových činů. Být v Německu na konci 20. let, tak by nejspíš odsuzoval útoky na nacisty, a to tak dlouho, než by ho nacisté chytli a poslali do koncentráku.

Chalifát

zveřejnil fotografie "lvů z Paříže", kteří spáchali tamní masakr ("nemající nic společného s islámem", jak nás ujišťují proislámští fašistoidé).

To by se líbilo Sysifům:

Islámský stát v Libyi popravoval kvůli provozování akupunktury.

Konvička

konstatoval, že ve válce s islámem jsme od 7. století. Je to pravda, tuto válku vyhlásil Mohamed a v islámském světě neexistuje a nebude existovat autorita, která by byla schopna uzavřít s nemuslimy věrohodný a trvalý mír. Tato válka tedy bude ukončena pouze totálním potřením jedné z bojujících stran.

Turecko,

přes miliony eur, které na to dostalo, nezajišťuje hranice s chalifátem.

Chalifát

oznámil vstup do svých řad prvního Brita bílé pleti a také vyhlásil "brzy na Champs-Élysées".

Víkendový vznik

evropské aliance protiislamizačních stran a hnutí "Pevnost Evropa" v Praze popsal na svém blogu Martin Konvička.

Imigrace

První obvinění

jsou v kauze masového znásilňování o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Problém je, že, odhaduji, bude naprostá většina z nich prouštěna pro nedostatek důkazů.

V Německu,

ale i jiných státech se začínají snažit o separaci imigrantů, kterým od těch ostatních hrozí násilí nebo smrt. Jedná se vedle nemuslimů také o LGBT komunitu. Došlo už i k pokusu zorganizovat ukamenování homosexuální dvojice, čemuž německá policie politicky naprosto nekorektně a zcela atypicky (když vezmeme v úvahu silvestrovskou noc) zabránila. Nedošlo ovšem k tomu hlavnímu: tvrdému postižení aktérů na místě samém (ideální by bylo zastřelení při činu).

Levičácké nevládky

typu "Lékaři bez hranic" kritizují EU, že se ještě totálně nepropadla do chaosu přijímáním všech "uprchlíků".

Česká firma

vyrábějící paralyzéry a dodávající je do německé obchodní sítě má nyní hody. Obávám se, že je to jediný přínos z "uprchlíků".

"Za obtěžování

si ženy v Kolíně nad Rýnem mohly samy", prohlásil saláfistický imám Sami abú Jusúf v témže městě. Pokud nebudou tito lidé za podobné výroky stíháni přinejmenším stejně tvrdě jako popírači holokaustu, tak je něco velice špatně.

Britský premiér

udělal okružní cestu po Evropě, kde mimo jiné řešil otázky imigrace. President Zeman přislíbil podporu jeho snah o reformu EU (dle mého soudu projekt stejně nadějný jako Gorbačovovy reformy SSSR).

Soudruzi multikulturalisté

vyplodili komix o "soucitu s uprchlíky". Ministerstvo asi usoudilo, že by se moc přiložilo pod kotel se žábami a odmítlo ho po své linii distribuovat do škol. Explicitně to vyjádřila i jinak "pokroková" minystryně Valachová. Komix byl údajně konfabulován ve Švédsku.
Patrně bude nutné oprášit starší komix "Kachny kontra slepice", který tento problém ukazuje z opačné strany.

Soudruzi z MMF

blekotali v Davosu o ekonomické výhodnosti imigrantů. Ignorovali studie, které toto, a na analýze konkrétních naměřených dat, vcelku jednoznačně popírají.

Šest z deseti

Čechů odmítá přijmout imigranty za jakýchkoli okolností, další tři z deseti jen tehdy, když bude zaručen jejich návrat domů po ukončení války v jejich vlasti. Jen dva ze sta by imigranty přijali, zbytek je nerozhodnutý.

President Zeman

prohlásil, k nelibosti všech sluníčkářů, že ekonomičtí migranti a šiřitelé nenávisti by měli být deportováni. Vyjádřil se také, že "evropská pohraniční stráž" je nesmysl, že hranice bude muset hlídar regulérní armáda.

Podle škodolibých

leč dobře informovaných zdrojů si obyvatelé států v Severní Africe (s výjimkou rozvrácené Libye) funí blahem, protože veškerá místní kriminálnická spodina nakoupila pravé či padělané syrské pasy a šla dělat "uprchlíky" do Evropy.

Obecné

Nevýhodnost členství V EU

názorně předvedla revize NKU v oblasti vědy, kdy hrozí, že budeme muset vracet miliardy až desítky miliard z dotací na vědecké projekty. Jde totiž o to, že dotovaná pracoviště mají po určitou dobu od skončení dotovaného projektu "držet politickou linii" předepsanou EU. Což se projevilo např. v pedagogických projektech, kdy řada takto dotovaných pracovišť následně přišla na to, že inkluze je škodlivá, případně se k ní alespoň přestala vyjadřovat.

Cena ropy

drasticky klesá, na benzínkách, provozovaných nenažranými hovady, to vidět není.

Opencard

bude prahu ještě dlouho trápit a stát další miliardy v důsledku (patrně záměrně) špatně uzavřených smluv s autory tohoto zmetku. Kontrastuje s tím i fakt, že Praha najala vlastní tým IT odborníků, a ti , zřejmě zcela funkční, obdobný systém vytvořili za jedno procento toho, co stála Opencard. Pravděpodobně se tam také neplatí tolik špehovacího malware, které bylo součástí Opencard.

Přežili jsme mrazy,

které nebyly zdaleka tak tuhé, jak rosničky slibovaly, nicméně i tak jsem v našem sklepě na chalupě nezažil tak mohutně ojíněnou seď na schodech do sklepa a ojíněnou do takové hloubky jako letos.

Záměrně šíří AIDS

48letý Zdeněk Pfeifer z Mostu, který nakazil 16 partnerů, z toho jednoho mladistvého. A byl do konce týdne (přinejmenším) na útěku. Obrázek je ZDE, kdybyste ho viděli, udejte ho, ta krysa si nic jiného nezaslouží.

Palestinci

pokračují v "intifádě nožem" proti izraelským civilistům, především proti ženám a dětem, protože na toho, kdo se může a bude bránit, si bezcenná špína s hlavou vymytou Koránem prostě netroufá.

Provalilo se,

že OSN záměrně potlačovala informace o hladomoru v Madáji.

Soudružka Marxová

že nechala slyšet, že matka Beavernetem unesené devítiměsíční holčičky prý odmítla pomoc státu. Později se ukázalo, že šlo o "kreativní realitu", protože šlo o odmítnutí jednak pozdních, jednak neúčinných, aktivit.

Kontraverzní soud

je veden s policistou, který přejel plavce motorovým člunem a zabil ho. Kontraverzní proto, že plavec byl v tmavém neoprénu prakticky neviditelný, a proto, že policisté většinou na svých člunech jezdí jako prasata. Vinu IMHO mají obojí, a to cca půl na půl.

Koncem ledna

očekávají epidemiologové nástup chřipkové epidemie.

Vláda

konečně povolila chemické poksy na školách (a nejen je, např. učni na automechaniky nesměli přijít do kontaktu s mazivy a pohonnými hmotami). Je názornou ukázkou kvalifikovanosti minystryně Válkové, že takový zmetek prošel a byl nějakou dobu v platnosti.
Jinak se tahle idiocie odvíjí od nechvalně známého procesu REACH.

Další vlnou

politkorektní idiocie prochází Japonsko, které bude odstraňovat z map svastiky coby značky pro budhiostické kláštery, protože svastika (navíc netotožná s nacistickou svastikou) je významným symbolem budhismu.

Probíhá soud

o výmaz z databáze DNK. IMHO je třeba se smířit s tím, že i poté, co by byla taková kausa vyřešena ve prospěch žalující strany, nebude mít tato nikdy stoprocentní jistotu, že byl výmaz skutečně fyzicky a nevratně proveden.

Ve Velké Británii

bojuje heterosexuální pár za možnost uzavřít registované partnerství, které je i tam vyhrazeno pouze homosexuálům. Připomínám, že u nás to probíhalo tak, že původní návrh počítalo s uplatněním tohoto vztahu u obou typů párů, nakonec klerikální strany (KDU-ČSL a ODS) vyřvaly, že to bude jen pro homosexuály, aby následně začali halasně kritizovat, že "homosexualisté" mají "něco extra". Inu, co jiného by člověk od takového póvlu, jako jsou politicky organizovaní křesťané, mohl očekávat, že?

Stephen Hawking

varoval před vědeckým pokrokem, který by mohl zavést lidstvo do záhuby.

Kontraverzní rozsudek

ohledně očkování padl u Ústavního soudu. Kontraverzní proto, že umožňuje fakticky rodičům legálně zabít svoje dítě.

Spekuluje se

o deváté planetě, která by nahradila sesazené Pluto. Měla by být hmotná až jako deset Zemí.

Katalánsko

zahájilo kroky k oddělení od Španělska. K velké nelibosti vlády v Madridu.

Pologramotní novináři

opět zabodovali: Vyplodili zprávu, že "americký počítač vygeneroval dosud největší známé prvačíslo". Ve skutečnosti na vygenerování velkých čísel stačí obyčejné PC a třeba Python. Problém je prokázat, že ono obrovské číslo je skutečně prvočíslem, tedy číslem dělitelným, pouze jedničkou a sebou samým. Existují různé způsoby, které napovídají, že určité číslo by mohlo být prvpčíslem, případně že výsledky určitých typů výpočtů jsou častěji prvočísla než náhodně vybraná čísla. V tomto konkrétním případě bylo ověřeno, že jedno z velkých Mersennových čísel, která jsou výsledkem výpočtu (2^n)-1 je opravdu prvočíslo.
Kromě takovéhoto honu na velká a tím atraktivní prvočísla je asi důležitější i vymetání těch oblastí číselné řady, které jsou mimo podobné nápovědy.

Zdravotní sestra,

která měla v Rumburské nemocnici vraždit draslíkem, byla zproštěna obvinění. To stálo na vodě, protože v posmrtně odebraných vzorcích krve je vysoký obsah draslíku proto, že se vyplaví z umírajících krvinek a dalších buněk. Vnitrobuněčná tekutina obsahuje výrazně vyšší obsah draslíku a menší sodíku než tkáňový mok a krevní sérum. Rozdíl koncentrací zajišťuje sodíko-draslíková pumpa, která ocǘšem funguje jen u živé buňky. Po smrti buňky se koncentrace iontů uvnitř a vně vyrovnají.

Britští vyšetřovatelé

obvinili Putina ze zorganizování vraždy Litviněnka. Nejsilnější části obvinění ovšem pracují na úrovni "asi" či "pravděpodobně".

ERU

chce prosadit platby za sílu pojistek. Je to, pochopitelně, idiocie, která povede k plýtvání. Jestliže mám platit to samé, jako když spotřebovávám i nespotřebovávám, tak je jasné, že budu i topit elektřinou a vyplatí se mi to.

Virus zika

se začal šířit po zeměkouli. Podmínky pro jeho šíření jsou i u nás. Není úplně jasné, proč se dal do pohybu, "globální oteplení" v tom patrně není, protože druhy komárů, které ho jsou schopny šířit, jsou v zemích, kde se najednou objevil, známy dlouhodobě. Virus může u těhotných vyvolat narození dítěte s mikrocefalií (že by tím byla vyřešena záhada "hobitů" u ostrova Flores?
Zatím na šíření viru reagovaly některé jihoamerické státy varováním pro ženy, aby neotěhotněly v době sezóny výskytu tohoto viru. Problém je, že se jedná o státy, které současně staví, dle křesťanských příkazů a zákazů, antikoncepci (a potraty) mimo zákon.

USA

obnovily víza pro Evropany, kteří navštívili "teroristické" státy.

Zemřel Miloslav Ransdorf,

politik velice populární svou vizáží (patrně obrna lícního nervu), vysoce vzdělaný, znalý mnoha jazyků a uznávaný i slušnějšími z řad jeho politických odpůrců. V nekrolozích bylo až na výjimky konstatováno, že i on se choval slušně a férově i ke svým politickým odpůrcům a rivalům.

V Tasmánii

se podařilo přivést na svět dítě ženy, která byla zabita při autonehodě a byla ve vysokém stupni těhotenství. Nic nového pod skuncem, toto se rutinně dělalo při smrti těhotných i ve staré Indii a ledaskde jinde. I Gaius Iulius Caesar byl potomkem pána, který byl vyřezán z břicha zemřelé matky a vypiplán. (Caesar je něco jako "Řezáč" či "Vyřezanec".) Podobná postava se vyskytuje i v Macbethovi.

Matěj Stropnický

zvítězil v duelu o šéfa zelených. Tato strana se tím zřetelně posunula k extrémní levici.

President Zeman

učinil prohlášení o připravované mezistátní smlouvě s Norskem, která by měla řešit únosy dětí Beavernetem.

Žádné komentáře:

Okomentovat