pondělí 18. ledna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

Průzkum

ukázal, že se občané ČR bojí jak islámského státu, tak i terorismu a obojí mají, k velké nelibosti různých pachatelů dobra, spojené s islámem.

V USA

byli propuštěni muslimští pracovníci, nepoužitelní pro pravidelné modlení. Dobroserové ječí, islámské spolky taky, ale v USA je větší míra svobody a demokracie než v EU, takže rozhodnutí je definitivní.

USA

se podařil zásah banky chalifátu, při němž byly fyzicky zničeny bankovky v hodnotě snad několika milionů dolarů.

Putin

explicitně podpořil Asada. Prohlásil, že si představuje v Sýrii vládu, která by vzešla z voleb po ukončení války proti teroristům. V případě, že by pro Asada dopadly špatně, prohlásil, že mu udělí azyl.

K dalšímu

napadení Žida islamistou došlo v Marseille. Útočník měl mačetu, napadený učitel židovské školy se bránil svitkem tóry (čímž se možná dopustil hříchu proti judaismu).

Írán

zadržel americké námořníky, údajně v íránských vodách. Zajatkyně byla vystavena ponižujícímu navlékání do burky.

Asad

dobyl další město, Latákíji. Je vidět, že pomoc od Ruska teroristy a džihádisty skutečně oslabuje.

V Pákistánu

teroristé zaútočili na očkovací středisko, provádějící očkování proti dětské obrně. Bylo zabito 14 lidí, vedle zdravotníků i policisté, kteří středisko hlídali, dalších 20 je raněných. Komunity, z nichž se útočníci rekrutují by potřebovaly epidemii této choroby jako prasata drbání.

Chalifát

upálil džihádisty, kteří utekli z Ramádí, dobytého iráckou armádou. Počíná si vcelku standardně jako jiné totalitní státy.
Provalilo se také, že "výchova" dětských džihádistů probíhá mj. tak, že mají jako první úkol zabít své rodiče (pokud to nejsou také džihádisté).

Islámští teroristé

zaútočili v Jakartě. Později se začal šířit "správný" výklad sluníčkářů, že se jednalo o amatéry, a to proto, že indonézský islám je "jiný, lepší" (přitom pokud by to byla pravda, měl by být vysoko na seznamu cílů kvalifikovaných džihádistů). K útokům se ovšem naklonec přihlásil chalifát.

Asi Kurdové

zaútočili na policejní komplex v provincii Dyarbakir. Výsledkem je pět mrtvých a několik raněných.

Turecko

odvetou ostřelovalo z děl pozice chalifátu.

Islámské

milice Šabáb v Somálsku napadly základnu vojsk Africké unie a pobily desítky vojáků. Použili auto, naložené výbušnimani a ruční zbraně.

V Haagu

konečně začnou soudit zločiny, spáchané UCK v Kosovu.

Al Kajda

zaútočila na cizinecký hotel v Burkina Faso. 29 mrtvých.

V Dajr az-Zuru

(Sýrie) zaútočili chalifátníci na vládní čtvrť a povraždili tam až 250 lidí. Další stovky lidí chalifátníci odvlekli.

USA

zrušily sankce proti Íránu, aby po výměně zajatců hned vyhlásili nové.

JXD a Radek Bajgar

vedli kontraverzi na Reflexu o tom, zda je či není přípustné znásilňování koz, které předvedli islamisté. Soudruzi poněkud pomíjejí zásadní spornou věc z pozice ochrany zvířat: Podle Mohamedova výroku si muž "smí ulevit" s takovýmto zvířetem, ale měl by je pak zabít. Maso z něj by neměl dát kmeni, ale může je dát (či prodat) sousední vesnici.

Imigrace

Leitmotivem byly kontraverze kolem násilného chování imigrantů vůči evropským ženám, zahrnující spektrum od sluníčkářského "evropanky jsou povinny jim dát" až po "nacistické a xenofobní" "vyhnat zpět, a to i násilím". Vychází najevo i další kriminalita imigrantů, nových i těch, co v Evropě už nějakou dobu jsou. Protiimigrační nálady narůstají co do kvantity (počtu je negativně vnímajících osob) i kvality (prohlubující se míra odmítání).
Navíc se provalilo obrovské utajování kriminality imigrantů, které silně znevěrohodňuje vládní média jako celek a plošně po celé Evropě. Do toho se ozývá blekotání o tom, jak jsou tyto útoky "proti Koránu", což jednoznačně není pravda, případně že "ženy muslimy dráždily tím, jak byly oblečené a navoněné". Komisařka Mogheriniová chválila Zaorálka za přístup ČR k uprchlíkům, což je jednoznačně pro normální lidi negativní zpráva.
V Německu narůstá tlak na Merkelovou, jak ze strany poslanců, tak ze strany spojenecké CDU, tak i ze strany ústavních orgánů federace i jednotlivých jejích členů.
Prokuratura v Kolíně nad Rýnem vypsala na informace o sexuálních násilnících odměnu 10 000 €.

V Lipsku

byla velká demonstrace proti imigrantům. Vláda nasadila stovky policistů s těžkou technikou vč. vodních děl, kteří "nebyli k mání" při masívních útocích imigrantů na ženy. Akce dost připomíná Palachův týden 1989, jen o pár dnů posunutý. Doufejme, že bude mít i stejné následky.

V pondělí

zemřel švédský chlapec, který se zastal spolužačky a byl pobodán útočníkem. Tedy podobná kauza, jaká se stala loni u nás, s rozdílem, že útočníkem a vrahem nebyl blázen, ale muslim.
Ono to ale vychází dost stejně.

Německo

hodlá zjednodušit systém vypovídání cizinců, kteří se dopustili trestných činů. Tomu kontrují někteří sluníčkáři tvrzením, že podle některých mezinárodních smluv žadatele o azyl vypovědět nelze.

Dobroserové

na slovenské Generální prokuratuře "řeší" Ficův výrok, že Slovensko nepřipustí vytvoření ucelených islámských komunit (tady no go zón, z nichž se rekrutují islámští teroristé a další zločinci).

Dánská vláda

bude zabavovat majetek imigrantů, aby bylo z čeho hradit péči o ně. Sluníčkáři řvou, přidávají se ovšem další státy.
Navíc hodlají pro imigranty zavést sexuální výchovu. Kopírují to po nich další země. Sluníčkáři hýkají blahem, ale je to, pochopitelně, naprostý nesmysl.

Sluníčkářům

se nelíbilo ani to, že německé časopisy přinesly obrázky s připomínkou útoku na ženy na titulních stránkách.

Ve Finsku

založili občané hlídky "Odinovi vojáci", jejichž oficiální činností bude nahlašovat policii incidenty a ohrožování ze strany islamistických imigrantů. Oficiální kruhy jsou z toho nešťastné, přestože hlídky žádné zákony neporušují. Minimálně se mohou obávat, že se pod lupu dostane laxnost policie vůči imigrantským zločinům. Gramotné a reálií znalé muslimy by mohl iritovat i odkaz do pohanského panteonu.

Rheinberg

zrušil kvůli imigrantům masopustní průvod. "Sluníčka" vyčítají antiislamistům, že "jejich odpor proti muslimům je nahání do náruče islámského státu", ale samy se z našich lidí snaží dělat muslimy, alespoň poloviční. Nehledě k tomu, že tato plošná, proti normálním lidem zaměřená, opatření je zase nahánějí do náruče "rasistů a xenofobů".
Jinde zase soudruzi požadují, aby účastníci masopustu u sebe neměli ani atrapy zbraní (patrně se bojí, aby islamisté v případě útoku nebyli zmláceni).

Jedno z našich sluníček,

které se podílelo na lživém udávání FB stránky IvČRN, uvedli nějací vtipálci na erotické gay seznamce. "Extrémní islamismus se bez muslimů porazit nedá", hlásá tento "génius". To je, asi jakoby křesťanští misionáři prohlašovali, že nemohou obracet pohany bez spolupráce s jejich kněžími.

Vstup do bazénů

zakázali v některých zemích a některých lokalitách imigrantům, protože obtěžujícně očumovali ženy.

Babiš prohlásil,

že žádné uprchlíky přijmout nemůžeme, k velké nelibosti sluníčkářů.

Obecné

Pokračuje

kontraverze kolem e-mailů předsedy vlády.

Rozprava o EET

neustále pokračuje v Parlamentu. Levice se ji snaží procpat za každou cenu. Argumentuje Chorvatskem, jediným státem v Evropě, kde něco podobného návrhu našich levičáků mají. "Zapomínají" ovšem sdělit, že po zavedení EET v této zemi klesl výběr daní o několik procent a dosud (2014, 2015 ještě nezpracovali) se nevrátil na úroveň  před jejím zavedením. Větší výběr daní rozhodně není cílem levice.

Cena ropy

drsně poklesla, ale na cenách benzínu to znát není. Ropné a benzínové kartely se cpou čím dál tím víc a na svoje si přicházejí i producenti "alternativních" paliv.

Naši občané

překvapivě nejvíc utráceli koncem roku.

Střílelo se

při zásahu exekutora na Zlínsku. Jen poplašnou pistolí. Při té příležitosti připomínám, že podobně kontraverzní legislativu, vytvářející prostor pro prakticky neomezenou zvůli exekutorů, měli i v některých ze starých zemí EU. Skončilo to tam ostrou střelbou na exekutory, po níž byly pravomoci, a zejména prostor pro zvůli exekutorů, v rozumné míře omezeny.

Norský

Barnevern ukradl další dítě, navíc kojence a navíc s těžkým onemocněním ledvin, čekajícího na transplantaci. Vedlo to na konci týdne k dalším masívním protestům proti této zločinecké organizaci, a to v řadě zemí. IMHO by organizátoři těchto akcí měli alespoň pár procent svého úsilí věnovat sestavením seznamů norského zboží na trzích jednotlivých zemí a vyzvat k jejich bojkotu.

Na části Severojižní magistrály

byla zrušena padesátka a dá se tam jet až osmdesát. Mělo by to zvýšit průjezdnost Prahy.

Klasické žárovky

mohou slavit renesanci: Na vlákno se dá vrstva, která "vrací" infračervené záření zpět na kov a pouští jen viditelné světlo. Účinnost těchto svítidel je (v experimentu) mezi "úspornými" žárovkami a LED svítidly. EU by tedy časem měla zakázat "úsporky", jejichž producenti si zřejmě zákaz klasických žárovek vylobovali (chá-chá, jak by to komentoval Hurvínek). Připomínám, že světlo ze žárovky nemá čárové spektrum, silně zkreslující barvy, a nekmitá.

ANO

se potýká s klesajícími preferencemi v krajích, což může vést k propadu o krajských volbách v letošním roce (byť jsou ještě daleko).

Senát

schválil povinnost chodců nosit mimo obce na silnici reflexní prvky na oděvu. Onehdy jsme mále přejel blba v černém, vyloupl se z pozadí ve světle reflektorů až pár metrů před autem.

Evropská komise

"vyšetřuje" Polsko a hrozí mu sankcemi.
Komentář V. Klause juniora ZDE


V Rusku

pálí knihy! se ozývalo po internetu a zpravodajství. Pak z toho vyplynulo, že spálili nějaké brainwashingové brožury, šířící protiruskou ideologii.

Objevily se

další případy eboly, navazující na epidemii z minulého roku. Vypadá to, že ta, v rozporu s oficiálními tvrzeními, vlastně ještě neskončila.

Podvody s emisemi

podle všeho dělal i Renault. Mnozí upozorňovali už v době, kdy začínalo šetření Volkswagenu, že podvodníků bude víc, protože limity na NOx jsou v důsledku tlaku ekologistů nastaveny tak, že se nedají dodržet.

Aujeszkyho choroba

(podle příznaků zvaná pseudovzteklina apod.) se objevila u divočáků. Chorobu vyvolává virus z čeledi Herpesviridae, nejcitlivější jsou selata, starší kusy jsou odolné a domácí prasata jsou citlivější než divoká. Nemoc je přenosná na snad všechny běžné savce, mimo primátů (a tedy i člověka). Mezi příznaky dominuje úporné svědění a posléze křeče a ztráta rovnováhy.
Bohužel, tohle asi populaci divokých prasat nezantidecimuje (decimace = zemře každý desátý, antidecimace = zemře 9 z 10), přestože by to byl, vzhledem k zoufalému stavu v současných lesích, naprosto ideální důsledek.

V Černobylu

postavili obrovskou budovu nad sarkofágem, která umožní jeho rozebírání a dekontaminaci bez nebezpečí pro okolí.

Sněmovna (zatím)

odolává tlaku EU, aby se zamezilo přístupu normálních lidí ke zbraním, protože jejich obrana proti islámským útočníkům je podle bruselistů silně nežádoucí.

Na Broumovsku

zase šílí z těžby metanu (břidličného plynu), tentokrát v Polsku. Navíc Poláci chtějí těžit i uran. Tihle aktivisté už zarazili průzkum těžitelných zásob na našem území, prostě jejich cílem je maximální zvýšení naší závislosti na plynu a ropě, dovážených z Ruska a z islámského světa.

Řeší se problém

dvou vzájemně zaregistrovaných lesbiček se dvěma dětmi, protože sociálka je odmítá uznat jako rodinu. Dokud strpíme existenci náboženských bigotů na jakékoli úrovni řízení či zákonodárství, tak se s takovými sabotážemi budeme potýkat věčně, a nejen v legislativě.

Čeští vědci

vyřešili postup, jak ukládat data a číst je do antiferomagnetů, tj. materiálů, které mají magnetické pole uzavřené uvnitř a navenek se neprojevující. Takováto data by neměl smazat magnetický impulz (asi ani ten, co vzniká při výbuchu jaderné bomby) a je na ně nutná speciální čtečka. Krom toho by měla být čitelná i zapisovatelná podstatně vyšší rychlostí.

Soudružka Šabatová

opět aktivní: Vyplodila, že dítě nemusí vůbec být při zápisu do první třídy přítomno, škola "nemá právo" testovat jeho znalosti (což se běžně dělá, aby se zabránilo předčasnému vstupu nezralého dítěte do školy, což je dosti fatální a silně nežádoucí záležitost, ale pro odborníky, ne pro soudružku ombudsmanku) a nemá škola ani vědět, jaké povolání (a tím pádem i vzdělání) mají rodiče, přitom škola by měla individuálně s rodinou spolupracovat.

Prokurátorka Bradáčová

znovuotevřela případ sebevraždy paní, která měla třináct bodných a řezných ran, z toho tři do srdce a jednu do plic. Dotyčná poněkud připomínala černocha, který byl takto prostřílen, což šerif v jednom z jižních států za časů segregace komentoval, že tak odporný případ sebevraždy už dlouho neviděl.

Rakovinu

a o který orgán se jedná, detekuje nová metoda, vyvíjená ve Finsku. Funguje tak, že při odumření buněk vznikají úlomky DNA. Z nich se dá, protože kolují v krvi poznat, o který orgán (z něhož rakovina vyšla) se jedná a buňky kterého rakovina likviduje. Metoda by měla i vytypovat místa, kde se usídlily vzdálené metastázy, které přežily odstranění hlavního nádoru.

President Zeman

měl opět projev, v němž si nebral servítky ani o uprchlících, ani o Barnevernetu.  Sluníčkáři ječí, bonzují překlad jeho projevu do cizojazyčných médií, čímž ovšem jen zvyšují jeho popularitu u normálních lidí, a to i v cizině.

Ve Francii

mají průšvih jak hrom: Deset pacientů z těch, na kterých se zkoušel nový lék, závažně onemocnělo a jeden z nich zemřel. Lék měl vycházet z konopí. Dovolím si predikovat, můžete mi to otlouct o hlavu,pokud to nevyjde, že mohlo jít o sabotáž, protože léky z konopí a jeho derivátů, které nelze patentovat, jsou solí v očích mnoha farmaceutických gigantů. Zaplatit někoho, kdo by do podávaného léku přidal nějakou sabotážní substanci, a jeho následný odvoz někam mimo dosah evropských soudů, by pro ně byly náklady naprosto zanedbatelné proti reálně očekávaným ztrátám z těchto léků na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat