pondělí 11. ledna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

OPCW

(organizace, bojující za zákaz chemických zbraní) uvedla, že v Sýrii nalezla lidi, kteří byli vystaveni ve zpětně dohledné době malým dávkám sarinu nebo něčeho podobného (malým proto, že větší by nepřežili).
IMHO jako první věc bych si dovolil uvést citát ze známého díla Jacka Schaefera:
"Poslouchej, Bobe. Revolver je jenom nástroj. Není o nic lepší a o nic horší než každý jiný nástroj, než lopata, nebo sekyra, sedlo, kamna nebo cokoli jiného. Ber to vždycky takhle. Revolver je tak dobrý - a tak špatný - jako člověk, který ho nosí. To si pamatuj."
Potože tohle v podstatě platí pro jakoukoli zbraň, tedy i pro ty zbraně chemické.
Navíc se vyskytly spelulace, že člověk se může takto kontaminovat nejen při zasažení, ale i při výrobě náplně a plnění takovýchto zbraní.

Robotická obrněná vozidla

s dálkovým řízením poslal Asad proti bojovníkům chalifátu v provincii Lakátie. Roboty i jejich ovládání dodalo Rusko. To má dobrou příležitost své dosud "teoretické" železné breberky vyzkoušet v ostrém boji, což je daleko tvrdší test než sebelepší testovací polygon.

Typicky francouzsky

provedli v Paříži vytvoření a odhalení pamětní desky obětí masakru v redakci Charlie Hebdo. Ve jméně jedné z obětí udělali chybu, takže desku po ceremoniálu zakryli a budou ji měnit. Člověka, majícího mindráky ze svých překlepů, to rozhodně potěší.

Někteří odborníci

zpochybňují výrok presidenta Zemana o Muslimském bratrstvu coby iniciátoru migrace. Většinou však uhýbají, protože tato zločinecká organizace (mimo zákon ji postavila britská koloniální správa už v předminulém století) mohla jen využít příležitosti a přilévat olej do ohně tak, aby migrace způsobila nenáviděným "nevěřícím psům" co největší potíže.

Obchodní válka

začala mezi Íránem a Saúdskou Arábií. Tu ještě akcentoval zákaz Íránských duchovních obyvatelům státu jezdit na pouť do Mekky. Může to být první vlaštovka totálního rozštěpení islámu na dvě zcela se míjející frakce (pokud by šíité akceptovali, že pouť do Mekky není nutná pro vstup do ráje).

V Egyptské Hurgadě

přepadli bojovníci s vlajkou islámského státu (tedy "zcela jistě ne muslimové") hotel se zahraničním turisty, mezi nimiž byli i naši občané. Naštěstí byli útočníci zlikvidováni.
Dovoluji si připomenout na jekot, který nastal proti tomu, aby od nás egyptská policie dostala zásilku zbraní a střeliva. IMHO by nebylo od věci, aby egyptské ozbrojené síly nereflektovaly na obranu turistů ze zemí, které tenkrát podávaly protesty.

Další islámský teroristický útok

se provalil v Německu: Imigrantská syrská rodina tam spáchala "vraždu ze cti" na své dceři.

Britské proislámské řiťolezectví

zvýšilo grády: Školní rok se má začít přizpůsobovat mohamedánskému ramadánu.

Imigrace


Ke stovkám sexuálních útoků

na ženy došlo v německých městach na Silvestra. Sluníčkáři se snaží vše bagatelizovat "znásilnění bylo jen jedno, a kdo ví, kolik bylo u nás v ten den znásilněno žen". Přitom sami při jiných příležitostech, pokud pachatelem není muslim a imigrant, volají po trestech za znásilnění v podstatě po každém násilí se sexuálním kontextem. A do té kategorie strkání rukou pod kalhotky a osahávání příslušných tělesných partií jednoznačně, a s rezervou, patří.
Zvlášť intenzívní multikulturalistka Rekerová, primátorka Kolína nad Rýnem, zveřejnila blekty, podle kterých si ženy za útoky v podstatě mohou samy, a uveřejnila v podstatě nesmyslná "doporučení" k chování se žen na veřejnosti (měly by se tam chovat jako v nějakém islámistickém státě).
Radní Kolína nad Rýnem to "dorazili" konstatováním, že v některých oblastech města nejsou s to zajistit bezpečnost. Čímž oficiálně přiznali existenci islámských no-go zón.
V průběhu týdne pak vycházely postupně najevo další nechutnosti, od skutečného rozsahu útoků (řada měst řady států "starých" zemí EU, kde jsou muslimové etablováni) až po zuřivé snahy státních orgánů těchto zemí o cenzuru informací o útocích. Pak se ovšem soudruzi nesmějí divit, že stále menší počet lidí věří oficiálním médiím pod státní kontrolou.
Provalily se i švédské loňské a předloňské útoky imigrantů na dívky (včetně mladistvých 10 - 11 let), které švédská policie pod vedením tamní fašistické vlády (vládnoucí jen kvůli "dočasnému" zrušení voleb) zatloukly.
Angela Merkelová přišla o významnou část zbytku své popularity.
Podobná kontraverze vypukla i kolem tříkrálkové sbírky, kdy charita oficiálně uvedla na svých webech a dalších informačních materiálech, že výtěžek půjde na "uprchlíky". A když lidé odmítli na tuto sbírku dávat, tak začali fašističtí novináři běsnit, že "antiislamisté svým lhaním poškodili charitu".

Vodními děly

rozehnala německá nacistická policie demonstraci hnutí PEGOIDA proti muslimským sexuálním útokům. Lze se ptát, kde měli ta vodní děla na Silvestra.

Proti imigrantům

se ozval u nás expresident Klaus, na Slovensku se opakovaně a se stále vyšší intenzitou ozývá premiér Fico, který si navíc buduje pozici na březnové volby.

Stát Alabama

žaluje federální vládu USA za rozmísťování uprchlíků.

Spisovatel a historik Vondruška

se vyjádřil, že pokud islám ovládne Evropu, bude to kvůli naší slabosti, nikoli kvůli jeho vyšším kvalitám.

Obecné


A. B. Breivik

žaluje norský stát za podmínky, kterým je vystaven při věznění. Budu ošklivý až hnusný: Když "humanizace vězeňství", tak ne jen pro islámské teroristy či levičáckou sběř, ale pro všechny, padni komu padni. Breivik, pro spoustu lidí (obávám se že naprosto neprávem) arciďábel, by neměl být výjimkou. Pak by se mohl někdo zamyslet nad tím, proč řada teroristů konvertovala k islámu, nebo se alespoň "radikalizovala" ve vězení (u nás je to aktuální v souvislosti se snahou muslimů dostat registraci 2. stupně, která by jim umožňovala dělat nábor teroristů mj. i ve věznicích).

Kurd Nazmi Sahin

byl u nás zadržen. Údajně má azyl v Itálii a vydat ho chce Turecko, údajně za kriminální činnost. Ta spočívala v tom, že vedl maoistické kroužky. Je vcelku jasné, že Turecko ho chce především proto, že provádí genocidu Kurdů, na druhé straně je maoismus natolik odporná a zločinná ideologie, že mi to na toho pána moc sympatií nenechává.

Donald Trump

svou výzvu k zákazu vstupu muslimů do zěmě zopakoval i v předvolebním spotu. Na straně demokratů začíná mít problém H. Clintonová, asi nejvážnější kandidát na demokratickou nominaci, protože hrozí, že ji za nekvalitní práci s utajovanými daty (něco jako Sobotkův účet na freemailu) hrozí stíhání od FBI. Možná by pak řídila svou kampaň z vězeňské cely.
Našemu Sobotkovi, kterému vykradli "ultrapravičáci" emailovou schránku a její obsah zčásti zpřístupnili veřejnosti, zatím nic takového nehrozí. Může se ale stát, že to Babiš použije jako záminku k poslání Sobotky a spol. do kopru, případně k tlaku i na předčasné volby (dokud jsou lidi blbí a nechápou, že "ANO, bude líp" se týká jen vybraných jedinců, napojených na státní a bruselské penězovody, zatímco pro zbytek populace platí "ANO, bude hůř").

A. B. Bartoš

je stíhán za antisemitský text, který vyvěsil na památníku Anežky Hrůzové (loni, v místě nálezu jejího mrtvého těla) po 116 letech od její smrti. Faktem je, že Masaryk vždy bojoval proti pověře o židovské rituální vraždě a zadělávání těsta na macesy panenskou krví. O Hilsnerově vině či nevině samotnou vraždou se nikdy explicitně nevyjádřil. Za vraždou AH stáli pravděpodobně její příbuzní (byly tam nějaké spory o dědictví), ale je docela možné, že si vrazi Hilsnera sjednali jako pomocníka (byl místní známou postavičkou, pohybující se jak na okraji společnosti, tak i zákona). Přiznání ke spolupachatelství by ho zcela jistě dostalo na šibenici (nehledě k tomu, že pozůstalí z něho mohli převahou svých svědeckých hlasů udělat hlavního viníka; případně se toho H. mohl bát), takže mu nezbývalo než držet hubu.

V Číně

postavili gigantickou (a podle obrázků asi pozlacenou) sochu "Velkého Kormidelníka" Maa.
Na konci týdne proskočily zprávy a dokumentární fotografie o jejím bourání. Tím by Čína zlikvidovala starý československý rekord se známou "frontou na maso" na Letné.

President Obama

narazil se svým projektem odzbrojení američanů a jejich vydání na pospas zločincům a teroristům, při němž se snažil obejít Kongres (který podobné zhůvěřilosti opakovaně odmítl). Republikáni iniciují soudní přezkum presidentova výnosu, podle části republikánských kandiátů je Obamovo rozhodnutí protiústavní a Donald Trump k tomu explicitně dodal, že v případě svého zvolení toto opatření zruší. Republikáni také hrozí obstrukcemi státního rozpočtu. Navíc existuje rozbor, podle něhož by toto opatření nemohlo zabránit ani jednomu ze střílecích masakrů, které se v poslední době v USA odehrály. Problém má Clintonová, která tento presidentův zločin podpořila, protože jí to může odebrat hlasy.
Posléze se Obama vyjádřil, že nepodpoří žádného kandidáta, který by měl v programu omezení restrikcí na držení zbraní, které se snaží prosadit. Prostě potřebuje zcela jasně odzbrojenou společnost, vydanou na pospas islámským teroristům, jeho souvěrcům.

Brusel

plánuje "jednotné dálniční mýtné" pro celou EU. To bude zase tunel!

Soud prohlásil,

že výroky soudružky Semelové o justiční vraždě M. Horákové a o srpnové okupaci jsou OK. Jsem zvědav, jak dopadne M. Konvička za daleko mírnější výroky o islámu a muslimech.

Jaderný test

provedla Severní Korea. Prohlásila, že jde o test vodíkové bomby. Ráže výbuchu byla někde mezi 1/10 a 1/20 bomb, shozených na Hirošimu a Nagasaki. Kontrastuje to s první vodíkovou bombou USA, která byla o několik řádů silnější, nicméně odborníci poukazují na to, že mohlo jít o "termojadernou fúzí potencovaný štěpný výbuch", blízký prvním výbuchům sovětských vodíkových bomb, které byly obdobné ráže.

Globální oteplování

řádí takovým způsobem, že v Petrohradu museli obyvatelům vydat doporučení nevycházet z domovů kvůli silným mrazům. Což je problém, protože se v Rusku slavily pravoslavné Vánoce (podle juliánského kalendáře, užívaného pravoslavnou církví).
Ty se slavily i v Bělorusku a tamní "tyran" Lukašenko si dokonce dovolil oficiálně popřát občanů "šťastné a veselé", aniž by se bál, že tím způsobí újmu nějakým přecitilivělým nekřesťanům (a neevropanům) třeba muslimům.

V USA

začal z podzemního úložiště unikat metan. Průšvih, evakuace atd. Zmiňuji především proto, že "globální oteplisté" hodlají financovat obrovská úložiště CO2, která by mohla klidně vybít obyvatelstvo celého města, pokud by plyn takto unikl.

Sobotka

má pořád problémy s majly na freemailu, "zabezpečeném" naprosto neprolomitelným heslem "Bohouš". Objevilo se obvinění, že si na tento majl přeposlal i materiál v režimu utajení.
Provalilo se ve zveřejněných mejlech i to, že byly úkolovány agentury, provádějící "výzkumy veřejného mínění" tak, aby to ovlivnilo volby, případně "proimigračně" naladilo veřejnost.
Jediná věc v tom je pozitivní, programy, schopné vygenerovat databázi o zadaných vlastnostech na základě "s definovanou pravděpodobností selektovaných náhodných hodnot" jsou k dispozici na internetu zdarma, takže se za ně (snad) neutrácely státní peníze. I když při zjevné počítačové negramotnosti našich ústavních činitelů ...

Donald Trump

vzkázal Britům za iniciativu "nepustíme Trumpa do Velké Británie" (coby odpověď na Trumpovu iniciativu "nepouštět muslimy do USA"): "V tom případě zapomeňte na moje miliardy".

Nastal leden,

takže silničáři byli naprosto zaskočeni tím, že se na silnicích dělala ledovka. Takové věci se přece v lednu dít nemohou, od toho jsou tu červenec či srpen, kdy jsou na to silničáři perfektně nachystaní.

Snaha o "vyhladovění Ruska"

snížením cen ropy nakonec postihla Saúdskou Arábii. To je dáno mj. "islámskou ekonomikou a bankovnictvím" se zákazem úroků a žitím doslova z ruky do huby.

V Polsku

začali měnit vedení "veřejnoprávních" médií. Za šíleného skučení a jekotu bruselských "demokratů". Na slova jednoho z německých politiků, že by na Polsko měl být uvalen dozor, zareagoval jeden z polských ministů tím, že jeho děteček v Armii Krajowej právě proti takovýmto "dozorcům" bojoval.
Druhou věcí je, že volbami odstraněná garnitura dělala přesně to samé a nikdo tehdy neprotestoval.

Athény

si stěžují na opakovaná narušení svého vzdušného prostoru tureckými stíhačkami. IMHO by si měli od Rusů koupit pár protiletadlových kompletů a prostě ty stíhačky sundat, zvlášť když takové jednání Turci považují za normu.

Katalánští

vítězové voleb se dohodli na vládě, a ta začala připravovat konkrétní kroky k odchodu země ze Španelska.

Nový díl Hvězdných válek

trhá rekordy (je otázka, jak by dopadl při zohlednění inflace). Díl se vrací k vizuální a dějové podobě čtvrtého, tj. prvního natočeného a uvedeného, dílu ságy. Když si člověk při pohledu na starší paní generálku Leilu uvědomí, že při premiéře toho průkopnického dílu jí bylo čtrnáct ...

Žádné komentáře:

Okomentovat