neděle 27. prosince 2015

Další benefit, o který nás připravuje EU

Vedle ekonomických a politických parametrů, které jsou spojeny s naším přetrváváním v EU a které by v případě našeho odchodu z této organizace byly jednoznačným benefitem, je nutno zmínit i přínos vědecký.
Česko prakticky každoročně opouštějí desítky mladých odborníků, schopných dosáhnout na úroveň světové špičky, jednoduše proto, že v důsledku ekologisticko - křesťansko - hovadistických regulací vědy a techniky nenajdou u nás, pokud budeme v EU, uplatnění v praxi a možnost odborného růstu. Obojí pak nacházejí buď v USA a podobných zemích, nebo končí v Číně, Japonsku a podobných destinacích, případně bohatších zemích třetího světa, jako je Indie. A dnes se také stále více objevuje jako možná destinace i Rusko. Což je zvlášť pikantní, protože se může stát, že v případě konfliktu s Ruskem, do něhož nás tlačí USA, budeme hubeni biologickými zbraněmi, vytvořenými od nás (a z celé EU) vyštvanými odborníky.
Uvedený jev je výsledkem faktu, že EU potlačuje, podobně jako před pár desetiletími bolševik, řadu ideologicky "nekorektních" věd a technologií.
Vzpomínám na spoužáka, který prchl krátce po absolutoriu techniky z prostředí potlačujícího "kybernetiku, tu buržoasní pavědu" do Austrálie, kde založil počítačovou firmu, která ho dobře živila a udělal s ní díru do světa hardwarově - softwarovými prostředky pro komunikaci nevidomých (mj.).
Dnes utíkají prakticky všichni, kdo chtějí dělat na světové úrovni biotechnologie, což v EU, malé a zaprděné hrůzou ze všeho, co by "odporovalo Bohu a ohrožovalo Matku Gaiu", prostě není možné.
Oficiální EU doktrínou na poli biotechnologií je ekologistický hovadismus, preferující BIO technologie nad zdravim populace (viz známá kauza zvýšení tolerančního limitu karcinogenních aflatoxinů v potravinách, protože se do nich nevešla "ideologicky pevná" BIO kukuřice, prolezlá kde všemi možnými svinstvy). Prostě, co je EKO - BIO atd., to je preferováno, bez ohledu na to, že se jedná o bezcenný hnus, zabíjející spotřebitele (jako loni BIO okurky, kontaminované toxickými kmeny Escherichia coli z BIO zemedělství).
Takže nám odcházejí prakticky nejschopnější lidé z populačních ročníků, končících vysokou školu. Nadprodukce ideově pevných "humanitních odborníků", v praxi s obtížemi zvládajících šůrovat hadrem stoly v mekáči, a k ničemu jinému společensky přínosnému naprosto nepoužitelných, tyhle lidi dost dobře nemůže nahradit.
Přitom to, co mohou vynést patenty na biotechnologie, vytvořené jedním z průměrných takto utíkajících (či spíš vyštvaných) absolventů, by pokrylo podporu v nezaměstnanosti desítkám "multikulturních antropologů" či "hlubinných ekologů". A ještě většímu počtu dotovalo jednosměrnou jízdenku na hranice nějaké zbytkové EU.
Důležitým faktorem uvedeného trendu odchodu odborníků je také skutečnost, že biotechnologie budeme potřebovat v době velmi dohledné, ať už současné změny sluneční aktivity povedou k teplotnímu optimu (tedy teplotám o jeden až dva stupně nad současným stavem) nebo naopak k další malé době ledové, kdy bude možné v zimě jezdit z Polska do Švédska přes zamrzlý Balt. V obou případech budeme potřebovat, a to naprosto vitálně, geneticky manipulované hospodářské rostliny a živočichy, abychom zajistili alespoň bazální produkci potravin. Něco takového nám absolventi "vědeckého genderismu" či jiných "věd", chrlení v současné době humanitními vysokými školami a fakultami, nijak nezajistí. Ti se budou maximálně hlásit do veřejnoprávních sdělovacích porostředků, snažících se "zklidnit" populaci a vysvětlovat, že je vše pod (ideologickou) kontrolou, a že není čeho se bát. Asi jako ve známém vtipu z období socialismu:
Energetický regulační stupeň č. 50: Všude, po celé republice, úplná tma, pouze na jednom sídlišti svítí jedno okno a za ním píše Jaroslav Dietel další díl optimistického televizního seriálu o naší energetice. Při svíčce.
Takže zcela jistým benefitem z našeho odchodu z EU by bylo postupné zastavení trendu odchodu skutečně kvalitních a ekonomicky přínosných mladých odborníků a možnost nerušeného rozvíjení biotechnologií, které by naopak k nám nasměrovalo část nadaných a jinak kvalitních lidí, odcházejících nyní z dalších zemí EU. Do Číny nebo Japonska je to přece jen delší štrapác a "bílý ďábel" tam musí překousnout nejeden rasistický ústrk.
Případný odchod části EKO - BIO a podobných pseudoodborníků do zbylé EU ze země, odpovídající peklu v pojetí jejich ideologie, bych bral spíš jako přídatný benefit, stejně jako přiškrcení jejich produkce zastavením jejího financování z různých "norských fondů" a podobných zdrojů.

1 komentář: