sobota 3. října 2015

Lidskoprávní průzkum v armádě

Trochu mimo zájem hlaních sdělovacích prostředků prošel průzkum v AČR, podle něhož významné procento (byť ani ne čtvrtina) "zkoumaných" důstojníků podporuje takové věci, jako je zavádění šaríje, kamenování, sekání rukou, vražd ze cti a pod.
Nejvíce nad tímto průzkumem běsnil soudruh Čulík na Britských listech, který uvedenou zprávu ihned přeložil do angličtiny pro anglofonní fašizující média. Já sám jsem o tom měl svou teorii, takže jsem na uvedenou zprávu nereagoval. Nyní se kaji, protože jsem mohl být za proroka či jasnovidce.
Včera uveřejnil pan Konvička na svém blogu informace o tom, že v našich ozbrojených silách probíhají snahy o vymývání mozků islámistickou propagandou. Tyto informace mu přišly konkrétně od policie, ale nepochybuji, že stejnému islamizačnímu tlaku je vystavena i armáda.
"Informovanost o islámu" zajišťují lektoři, představující směsku islámských konvertitů, "odborníků", závislých na grantech od islámistických režimů typu Saúdské Arábie, a zástupců muslimských náboženských komunit. Tato školení tedy mají asi stejnou úroveň jako kdyby o nacismu měla školit směska zasloužilých členů NSDAP spolu se zástupci "nacistické vědy" (takový Dr. Mengele by to zvládl levou zadní a zcela jistě by kursistům vysvětlil, jak mnoho dělá nacismus pro vědecký pokrok), doplněná aktivními pronacistickými kolaboranty a zpestřená těmi, kdo se "dali k Němcům". Představu o úrovni těchto "školení" mohou dát i dosud aktivní stránky (naštěstí nakonec ministerstvem školství nezaštítěného) projektu "islám očima českých školáků".
Prostě, cpe se tam lidem do hlavy směsice irelavantních blábolů a vyslovených lží, zpestřená špetkami pravdivých informací, většinou ovšem překroucených kontextem. Asi ve stylu, když islámistický agitátor velkohubě prohlašuje, že sebevražda je "jedním z největších hříchů, kterých se muslim může dopustit", ale opomene se zmínit o skutečnosti, že to, co civilizovaní lidé nazývají "sebevražednými atentáty" je z hlediska islámu "smrt při džihádu", což je prakticky jediný způsob smrti, při kterém má muslim "zajištěn" okamžitý přesun do ráje k již přichytaným huriskám.
A cpe se to z pozice "jediné a pravé pravdy", nekorigovatelné diskusí nebo konfrontací s realitou, a přijetí, či alespoň předstírání, že tomu člověk věří, je vynucované existenčním ohrožením. Konec konců, stejně tak probíhala politická školení zaměstnanců nebo studentů (např. v rámci SSM) za Husákova režimu (třeba o "krizových" letech a "bratrské pomoci"), přičemž kdokoli projevil jakoukoli pochybnost, byl vystaven represím, všetně reálné hrozby vyhození z práce nebo ze studia.
Pokud tedy následoval podobný "průzkum" po nějakém takto pojatém multikulturním školení, mohli se někteří dotazovaní domnívat, že se jedná o "zpětnou vazbu", nakolik úspěšné to bezcenné blábolení bylo. Mohl i zapracovat Švejkův syndrom a onu reakci je pak třeba chápat jako analogii Švejkových nadšených slov: "To bude krásné, až všichni padneme za císaře pána a jeho rodinu!"
Dokážu si představit i to, že po "vyvrácení" rizika paralelní odlišně státoprávně uspořádané společnosti (tedy komunita muslimů, řídících se nikoli civilizovanými zákony, ale podle šaríje) takovýmto "politickým školením", mohli někteří podpořit zavedení těchto "prvků práva" jen pro muslimskou komunitu. Byť je taková věc, pochopitelně, naprostý nesmysl.
Pochopitelně, nějaké podrobnější úvahy jsou omezeny jednak tím, že neznáme přesnou formulaci otázek, a nevíme ani, zda byl průzkum neanonymní nebo "důvěryhodně anonymní" (či něco mezi tím). Přitom i při důvěryhodně anonymním šetření mohlo být předstírání intenzity "multikulturního obohacení" motivováno i snahou o prevenci toho, aby se podobná zrůdnost na pracovišti pokud možno neopakovala. Dovedu si totiž představit, že normálnímu člověku se při "multikulturních" skřecích výše charakterizovaných "lektorů" chce zvracet.

Žádné komentáře:

Okomentovat