středa 28. října 2015

Jak to dnes, 28. 10. 2015, probíhalo v Brně

V Brně se na demonstraci BPI sešlo na náměstí Svobody kolem 3 - 5 tisíc lidí. Špatně se to odhaduje jednak pro určitý pohyb (průběžné příchody odchody), jednak uprostřed shromáždění člověk nemá takový přehled. Přijelo i několik desítek motorkářů. Moderoval David Štěpán. Hovořila Klára Samková, Petr Hampl, Martin Lank a několik dalších.
Nepodařil se, bohužel, most s ostatními demonstracemi (Praha, Ostrava, Ústí nad Labem) - původní představa byla, že se budou střídat řečníci všech čtyř akcí a vždy na zbylé tři bude řečník přenášen po netu a promítán na videopanel.
Je otázka, co se tam technicky stalo, protože stránky IVČRN byly minulý víkend napadeny a dodnes jsou mimo provoz. Je docela možné, že i přenos mezi městy byl nějak napaden či jinak sabotován.
Námětem řečníků bylo ohrožení našeho státu muslimy, kteří všude, kam přišli, zdevastovali tamní kulturu, aniž by co vytvořili. Pochopitelně, jejich invaze je pod křídly Bruselu, který působí nepřátelsky proti jednotlivým státům v EU a v podstatě proti evropským civilizačním tradicím obecně.
Pozitivně lze hodnotit výsledek voleb v Polsku (bigotní PiS nejsou můj šálek kávy, ale uznávám, že jsou lepší než bigotní muslimové nebo třeba bigotní trockisté). Pozitivní posuny se dějí i v dalších zemích EU, Rakousko začalo stavět ploty na vnitroschengenské hranici, v Německu možná dojde i na stavění plotů mezi jednotlivými zeměmi. Bylo konstatováno, že pokud nebude možné prosadit ochranu před islamizací politickou cestou, bude nutné to udělat i třeba se zbraní v ruce, jak tomu bylo při vzniku samostatného Československa. "Budu proti islamizaci bojovat právními prostředky, když to nepůjde, tak jinými právními prostředky a když ani to nepůjde, tak jakýmikoli jinými prostředky" (K. Samková).
Možná ještě dvě myšlenky, které by neměly zapadnout:
  • "Nechci se dožít toho, že mi dcera řekne 'Dnes byl opravdu krásný den, dostala jsem od svého Ahmeda jen jednu facku'"
  • "Naši předkové tu žijí minimálně 1200 let, byla by to zrada i na nich všech, kteří zde vybudovali kulturní zemi, kdybychom ji předali muslimům."
Grafika, promítaná na pódiu, připomínala masové vystěhování ilegálních migrantů z Mexika a stavbu plotu na hranici Mexico - USA za presidenta Eisenhowera.

Objevovala se IMHO určitá naivita v představě, že se muslimky rády zbaví břímě islámu (Samková). Pokud mají mozky vymyté islámem, a to jsou prakticky všechny, mimo malého procenta těch vzdělanějších, tak zcela jistě ne. Pakliže té snůšce lží opravdu věří, tak se, pochopitelně, bojí pekla.

Žádné komentáře:

Okomentovat