pondělí 26. října 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Možnost zneplatnění pasů

připravují Britové pro rodiče dětí, které se extrémizovaly islámem a hrozí jejich odjezd do zahraničí.

Syrské letectvo

zničilo kolonu chalifátníků.

V tlačenici

kolem obřadu "kamenování ďábla" v rámci islámského hádže bylo nakonec přiznáno 2110 umačkaných a ušlapaných. Je to silné politikum, protože Saúdská Arábie, která má na svém území Mekku i další "svatá místa islámu" čelí již několik let kritice za nekvalitní zajištění poutí. Pro ni jsou poutě naopak perfektní džob.

Z okolí města Haláb

utíkají lidé v souvislosti s ofenzívou vládních vojsk vůči islamistům.

Muslimové

z chalifátu multikulturně obohatili svět o další způsob popravy: uvláčením za autem.

Při ruském náletu

v Sýrii zahynul i jeden z velitelů islamistů, bohužel za současného zahynutí civilistů, mezi nimiž se hrdinně schovával.

Pokračují

zákeřné útoky palestinských Arabů proti občanům Izraele.

Marine Le Penovou

zažalovali za 5 let starý výrok, v němž srovnávala na ulici se modlící muslimy s poměry za nacistické okupace. Jistě "zcela náhodou" měsíc před místními volbami.

Turecko

přestalo požadovat okamžitý odchod Asada.

Volební vítězství

liberálů v Kanadě povede k ukončení jejich účast na boji proti chalifátu. Liberálové prostě hrají roli "užitečných idiotů" ((c) Lenin), jejichž zastávání abstraktně správných ideí v nesprávném kontextu podporuje šíření zla. Ti Leninovi "užiteční idioti" vesměs skončili v gulagu. Tedy pokud se vůbec transferu do těchto lidumilných zařízení dožili. Nelze pochybovat o tom, že podobný osud mají pro své spojence tohoto typu nalajnován i muslimové.

Kurdové v Sýrii

vyhlásili další kurdskou provincii a navíc úmysl otevřít oficiální zastupitelství v Moskvě. Turci zuří.

Patrně

dojde k oficiálnímu spojenectví Fronty An-Nusra a chalifátu. FAN podporují a zásibují zbraněmi USA, a to vše schlamstne přímo nebo nepřímo chalifát, pokud to nezničí Rusové.

Lidé

začínají mít obavy i z obyčejných šátků, což je vcelku logické.

US armáda

si poněkud napravila pošramocenou pověst záchranou 70 rukojmí chalifátu, určených k fyzické likvidaci. Je otázka, zda by se Američané do takové akce pustili, nebýt "ruské konkurence".
Bagdád se rozčiluje, že o akci nebyl předem informován. Na jazyk se dere věta "Proto se to asi také povedlo."

Vypadá to,

že protivládní povstalci v Sýrii mají s energickými nálety Ruska a nástupem vládních vojsk za jejich podpory problémy.

Boko Haram

zaútočila v Nigérii na mešitu, v níž se provozoval podle nich nesprávný islám. Patrně 18 mrtvých.

Chalifát

explicitně pohrozil Izraeli "vyhlazením". To mají izraelští soudruzi za to, že opakovaně bombardovali pozice uskupení, bojujících proti němu.

Chalifát

se přihlásil k atentátu na egyptskou policii, rovněž na šíity v Bangladéši.

V Indonésii,

kterou profesionální "sluníčkáři" dávají za vzor "umírněného islámského státu", zavedli trestání homosexuality sto ranami bičem (což ne všichni trestaní přežijí).

Asad vyhlásil,

že po porážce chalifátu zorganizuje volby, jichž se bude účastnit.

Boj o islamizaci ČR

postoupil na další level tím, že kdosi "neznámý" přes víkend zorganizoval DDoS útok na stránky IvČRN.

Uprchlíci

Pohlaváři EU

začali na přípravě plánu, podle něhož by se "uprchlíci" vozili do EU rovnou z táborů v Asii.

Hrotí se rozpor

mezi tím, jaké podmínky pro "uprchlíky", kteří se ilegálním překročením našich hranic dopustili trestného činu, si v detenčních zařízeních představuje ministr vnitra a jaké ombudsmanka.

V Drážďanech

došlo v souvislosti se shromážděním k výročí vzniku hnutí Pegida ke střetům mezi účastníky a útočníky ze strany proimigrantů, svezených do města z celého Německa. Ti útočili příznivce Pegida kameny i chemickými látkami.

Starostka Calais

prohlásila, že by na "uprchlíky", kteří již několik měsíců permanentně atakují eurotunel do Velké Británie, poslala armádu.

Slovinsko

začalo zajišťovat své hranice pomocí armády.

Ve Švédsku

došlo k vypálení několika ubytoven pro "uprchlíky". Inu, zakázali tam, soudruzi, volby, tak si lidé pomáhají, jak se dá.

V Göteborku

se objevilo graffiti s vlajkou chalifátu. Ukázka hodnot, zastávaných "uprchlíky".






Investigativní novináři

zjistili, že v Německu ubytovny "uprchlíkům" velice často pronajímají neonacisté (autentičtí, nikoli antiislamisté, kteří jsou takto označováni). Ono je to logické: nacismus a islám byli vždy spojenci.

V Iráku

vypukla epidemie cholery, patrně v souvislosti s pohybem "uprchlíků" ireálných běženců před ataky chalifátu.

Kameramanka,

nařčená z napadení "uprchlíka" v Maďarsku hodlá dotyčného žalovat.

Evropská komise

bude hnát Česko před soud za to, že s "uprchlíky" zachází přesně podle platných zákonů a mezinárodních dohod. Pro fašisty a socialisty vcelku příznačné jednání.

"Uprchlíci"

začínají mít problémy s dešti a nočními mrazy.

Policie odložila

kauzu, v níž se lidé na Facebooku informovali o fámě, podle které jsou v okrese Břeclav připravována velkokapacitní zařízení pro uprchlíky. Odůvodnila to tím, že lidé tuto informaci šířili v dobré víře o její pravdivosti. V řadě stále více se fašizujících starých zemí EU by bylo šíření takové informace trestné i v případě její pravdivosti.

Budapešť

prohlásila, že maďarský přístup k "uprchlíkům" by měla převzít celá Evropa.

Obecné

Limity

na těžbu hnědého uhlí byly prolomeny na zasedání vlády pro důl Bílina. Horníci jsou částečně spokojeni, zelení zuří. Kritizují to i "vědci".
Faktem je, že tam to uhlí je, a že bude dříve nebo později vytěženo i pod lokalitami, které se tomu brání. Jedinou rozumnou cestou je přesun ohrožených sídel do rekultivovaných lokalit, kde se už těžit nebude.

Armáda

připravuje nákup útočných pušek.

Stát Ohio

nemůže sehnat jed, a tak přestane popravovat. IMHO pitomost, protože by bohatě stačila injekce vzduchu, a ten je docela snadno k mání.

Naši novináři

zveřejnili nesmyslnou zprávu, že u prvního dělníka z Fukušimy se objevila nemoc z ozáření. Ve skutečnosti dostal leukémii a není reálné dokázat, že ji dostal právě z ozáření (opak by v některých případech prokazatelný byl, protože existují leukémie infekční i dědičné). Většina leukémií se vyskytuje v určitém procentu i zcela spontánně a pouze statisticky vyšší výskyt v souvislosti s radioaktivitou je průkazný na obecné úrovni, ale pro konkrétního jednotlivce tuto příčinu prokázat nelze.

Jižní Osetie

připravuje referendum o připojení se k Rusku. To je důsledek ruskonacionalistické politiky za éry SSSR, kdy na řadě území bylo místní obyvatelstvo přečísleno násilně nahnanými ruskojazyčnými imigranty (podobnost se současnou invazí islámských imigrantů do zemí EU, obávám se, ryze zákonitá).

Senát

prosazuje zavření obchodů o některých svátcích. IMHO by bylo dost zajímavé zjistit, kolik z navrhujících je "zainteresováno" obchodními řetězci v sousedních zemích, kde tuto číčovinu (a mnohdy ještě přísnější) mají a lidé od nich masově jezdí nakupovat k nám.

GIBS

zasáhla proti ÚOOZ, který se podílel na zatčeních politiků předchozí týden. Vypadá to na rozjíždění se "války policajtů".

ČOI

zakázala dekorativní olivy, dovážené z Číny s odůvodněním, že by se jimi mohly děti udusit. Aby bylo jasno, nejedná se o dětskou hračku, kde by to bylo s takovýmto odůvodněním na místě. Pokud bude vývoj pokračovat tímto směrem, pak budou vybrakována klenotnictví (včetně korálkáren). ale i obchody s opravdovými olivami a dalším ovocem menší velikosti (nebo obsahujícím dostatečně malé pecky).

Sněmovna

schválila Velký pátek státním svátkem. Inu, nejprve judaisté (pesah) a potom křesťané (protože Kristus, pokud existoval, byl o pesahu odsouzena  ukřižován, pokud k tomu vůbec došlo) ukradli tento svátek nastupujícího jara, rašení obilí a rození mláďat pohanům. V Evropě ho museli začít (vzhledem k pozdějšímu nástupu jara oprotui Palestině o něco později, proto se také Velikonoce oproti pesahu časově posunuly.
IMHO nic nebrání pohanům a ateistům si tento svátek oslavit po svém, nehledě k tomu, že "mrskut" je ryze pohanská záležitost (stejně jako kraslice, svěcení kytiček s kočičkami apod.) a s křesťanstvím nemá nic společného.

Na léčbu

a rehabilitaci čtyřleté Adélky s DMO se museli složit občané. Diskuse pod články, informujícími o této kause byla promptně rušena pro nekorektní srovnávání s horentními výdaji na "uprchlíky".

Norská velvyslankyně

přislíbila, že "soudy budou jednat rychle" (míněna kauza unesených synů paní Michalákové). Vyslovila přesvědčení, že "kauza neponičí dobré vztahy Norska a Česka". Je vidět, že norští soudruzi mají vítr z toho, že Česko opravdu razantně v této kauze zasáhne.

Zmatené a nekoordinované

uzávěry dopravy okolo nákupního centra Olympia v Brně už kritizuje i policie, která normálně hlásá tézi, že za havárie na sebezprasenějších komunikacích mohou řidiči. Inu, v Brně se dostali pod rouškou hnutí "Žít Brno" extrémističtí ekologisté, pro něž je cesta autem za rodinným nákupem zločin, a tohle je výsledek.
Podobným kaštánkům v Praze už odzvonilo (alespoň částečně) odvoláním ekologisty Matěje Stropnického a jeho pomocníků z rady hlavního města.

Prakticky

2/3 obyvatel ČR není spokojeno s EU a hlasovalo by proti vstupu, případně pro odchod z ní. Sluníčkáři a další EUropeisté jsou v šoku a zaplavují internet bláboly o tom, jak by zde zavládla po odchodu z EU šílená bída.

Lékaři bez hranic

byli vykázáni z Donbasu za údajné špionážní aktivity. Vůbec bych se nedivil tomu, kdyby se prokázalo, že je nějaká tajná služba, nebo i několik, skutečně infiltrovala.

Riziko rakoviny

je údajně stejné při kouření cigaret a při konzumaci červeného masa. Čili, chce to klid, byť je jasné, koho různí hysterici, placení bůhví kým, budou nyní atakovat vedle kuřáků. Mimochodem, jeden z nejsilnějších známých karcinogenů je v chlebových kůrkách (a zahnědlých površích jiného pečiva).

Došlo

ke změně času z letního na normální.

V Rusku

to vypadá, že se tam epidemiciky šíří AIDS.

Naše sociálka

se začíná chovat jako ta norská: Na chlapce s Aspergovým syndromem (Rain Man) si nechala od psycholožky (!) vypracovat "posudek", že je "zcela zdráv, ale reaguje na hysterické chování matky" a vyhrožuje nyní, že chlapce, bez ohledu na lékařské posudky, odebere z rodiny a zavře do ústavu. Inu, problém je (mj.) v tom, že negramotní poloblbové, vylezlí z filosofických fakult, mohou vydávat posudky o zdravotním stavu.

Sobotka

se nechal slyšet, že referendum o kvótách by bylo moc drahé.

V Polsku

vyhrála strana PiS (extrémističtí katolíci). Je to, do jisté míry, dílo sluníčkářů, snažících se likvidovat jakoukoli protiislamistickou opozici, z čehož ti katolíci, v důsledku silné základy, posléze vyšli nejlépe. Podobně se chovají i proislamisté u nás. Patrně se na výsledku podepsala i nedávná zrada delegace polské vládní strany při hlasování o kvótách pro uprchlíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat