sobota 12. září 2015

V4 jako riziko pro islamizaci Evropy

Začíná být nesporně zjevné, že současný trend bezhlavého přijímání "uprchlíků", kteří jsou mladí, v perfektní zdravotní kondici, ve značkovém oblečení a vybaveni špičkovou spotřební elektronikou, a kteří zaplatili za svoje "propašování" do Evropy víc, než stojí standardní víza a letenka do některé z eutoatlantických zemí, povede k islamizaci Evropy, která nemůže být jiná než násilná, protože pořád jsou v EU lidé, kteří si nedají vzít občanská a lidská práva bez boje. I kdyby to měl být boj partyzánský nebo teroristické akce proti okupantům a kolaborantům (po vzoru akcí Armii krajowej v okupovaném Polsku 1939 - 1945).
Pokud některé ze států EU zůstanou vlnou "uprchlíků" (v reálu džihádistů, patrně placených a zcela jistě řízených chalifátem) nedotčené, nebo málo dotčené, mohou sehrát podobnou roli, jakou sehrála neokupovaná území na severozápadě Pyrenejského poloostrova, která se islámským okupantům nepodařilo dobýt a z nichž, mimo jiné i přes velmi silné protesty činovníků římskokatolické církve, vyšla reconquista, která nakonec znamenala jednak osvobození celého Pyrenejského poloostrova od islámských olkupantů, jednak vznik státu, který stál nějakou dobu v čele lámání síly islámských útočníků i v širším kontextu (bitva u Lepanta, která podlomila tureckou námořní moc ve středomoří, koloniální výboje, které dlouhodobě, prakticky až do 20. století, znamenaly oslabení islámské moci v Africe a na jihu Asie).
Islámistické centrály, které bez pochyby existují, byť nemají stoprocentní moc nad všemi muslimy (to už bychom tu buď dávno nebyli, nebo by byla místo většiny islámských zemí poušť, jakou vytvoří masívní nasazení jaderných a chemických zbraní) a islámský stát pracuje do značné míry proti jejich zájmu, protože vytváří pravdivý, to jest silně negativní, obraz islámu v očích evropských nemuslimů (s výjimkou "momentálně zaostalých" sluníčkářů, kteří budou velebit multikulturní obohacování i v okamžiku, kdy je nějaký exemplář muslima bude podřezávat), zcela jistě bojují za to, aby byla obsazena Evropa (nebo alespoň EU) tentokrát celá, bez existence území, z nichž by mohla vzejít nějaká novodobá obdoba reconquisty.
Druhou věcí je, že islámem relativně málo dotčené země bývalého východního bloku (vyjma bývalé NDR, která nyní doplácí, a to velice těžce, na sjednocení Německa), se mohou stát (a do jisté míry tento jev už v tichosti několik let nastupuje) destinací občanů starých zemí EU, kteří hodlají emigrovat před islamisty a těmi, kdo s nimi kolaborují. Přitom coby takováto destinace hraje ČR dosti významnou roli, protože od Slovenska a Polska bude tyto lidi odrazovat vypjatý katolicismus, od Maďarska zase vypjatý nacionalismus. Takže k nám mohou takto přicházet lidé vzdělaní a pracovití (a bohatí), tedy naproto jiná kategorie než pseudouprchlíci, představující většinu tzv. uprchlíků, jdoucí za vysokými sociálními benefity v Německu a Velké Británii a naproto odmítající pracovat, nebo si nějak jinak (vyjma kriminality) vydělávat na živobytí.
Tento trend je, pochopitelně, solí v očích islamizátorů a jejich pomahačů, protože z potenciálně islamizovaných (a už silně načatých) zemí odcházejí lidé bohatí a schopní. Tedy ti, kterým je možné něco ukrást a kteří by nějakou dobu mohli být výhodně exploatováni jako otroci. Konec konců nacisté také bránili emigrací Židů z Německa.
Uvedený pohled na věc IMHO velice dobře vysvětluje, proč to šílení kolem zjevně naprosto nesmyslných "kvót" ze strany EUrokomise a dalších tlaků různých pochybných neziskovek na přijímání "naprosto všech" (nedivil bych se, kdyby primární původ významné části peněz, kterými disponují, byl v islámských ropných státech). A ukazuje také důležitost, abychom se tomuto tlaku vzepřeli, i za cenu totální roztržky s EU, případně odchodu V4 z této již nic pozitivního nepřinášející organizace.

2 komentáře:

  1. Ale kde že, Pergille.
    Žádný náš odchod ze sféry vlivu Brusel nedopustí. Tam by vznikl rychle dominový efekt. A zas by nastal stav "Deutschland über alles!"
    [;>/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém je, že EU nemá armádu, která by byla schopna něco takového prosadit silou. Přinejmenším by to vedlo k občanské válce v EU.

      Vymazat