neděle 27. září 2015

Co by měl pan Čulík odpovědět svým kolegům

Pan Čulík si na Britských listech stěžuje, že není schopen svým kolegům na universitě v Glasgow odpovědět, proč a jak se bere v Česku a dalších východních zemích negativní nálada vůči migrantům. Dokonce vyzval čtenáře, aby mu na toto téma psali.

Problém spočívá v tom, že se sám snaží úzkostlivě zakrývat podstatnou skutečnost: Ona nevraživost není zaměřena proti všem migrantům, ale proti muslimům. Což jsou hlasatelé a nositelé totalitní ideologie (byť vydávané za náboženství), naproto nekompatibilní s civilizovanými poměry. Naopak, s pomocí syrským a jiným křesťanům a dalším nemuslimům nemá naprostá většina české populace ani populace dalších východoevropských zemí naprosto žádné problémy.
Pokud se týká onoho islámu, byli to právě Britové, kteří nám podpisem svého premiéra na mnichovské "smlouvě" zajistili vpád zločineckých hord, hlásajících ideologii islámu velmi podobnou až s ním téměř totožnou (konec konců, muslimové byli jediní nenacisté, kteří měli vlastní oddíly SS, ostatní SS byli buď nacisté nebo členové "sesterských" politických stran a organizací z okupovaných a spojeneckých zemí). Kompatibilitu islámu a nacismu dokazuje i fakt, že Hitlerův Mein Kampf je nejvydávanější evropskou knihou v islámských zemích a v některých z nich je to jediná evropská kniha, která tam kdy byla vydána. (Pokud někdo bude namítat Bibli, tak ta tam byla jednak importována, jednak patrně neexistuje žádný biblický text, který by vznikl na území Evropy.)
Druhou věcí je, že východoevropské země a východ Německa zažily socialismus. Nyní zjišťují, že to, čeho se chtěli zbavit v roce 1989, a v následujících letech byli nadšení, že se jim to i podařilo, se nyní vrací. Vrací se to z Bruselu, který se stává rok od roku socialističtějším a skřeky tam sídlících papalášů a jejich čelních pomahačů v národních státech stále více připomínají skřeky těch, kteří byli v roce 1989 vykopnuti a v Rumunsku i odstřeleni.
Osobně jsem toho názoru, že soudruhovi Junckersovi už do projevů soudruha Jakeše moc nechybí, a kdyby se trochu inspiroval a vyladil kondici nad jeho známým projevem v Červeném Hrádku (někdo by mu ho mohl otitulkovat a poslat), tak by významným způsobem mohl přispět k setření svých posledních rozdílů vůči tomu, co zde vládlo před rokem 1989.
Paní Merkel v podstatě ani takto ladit formu nemusí, ona to zažila a stále více připomíná (zřejmě) ideály svého mládí.
Čili obyvatelstvo východoevropských zemí nestojí o socialismus, a to ani ten, který se nám pod různými zavádějícími názvy snaží vnutit Brusel. Nestojí ani o totalitní zřízení, podobné tomu, co tam měli za nacistické okupace (snad s výjimkou části východních Němců, kteří, stejně jako ti západní, nedají na soudruha Hitlera dopustit).
Příkladů interakce muslimů s civilizovanou společnosti existuje dost a dost ve starých zemích EU. Východoevropané jsou zhnuseni jednak samotným islámem, připomínajícím zmíněné období nacistické okupace a v mnohém ji co do hnusnosti ještě předstihujícím, jednak naprostou impotencí západoevropských států, které si od muslimů nechávají totálně kálet na hlavy, aniž by s tím cokoli dělaly (třebas blbě, ale projevily alespoň snahu nastupující problém nějak řešit).
Sama Velká Británie je příkladem naprosté impotence kdysi snad civilizovaného státu vůči islámským barbarům:
  • Už před několika lety si britský parlament pozval na debatu Geerta Wilderse, načež muslimové prohlásili, že dostanou do ulic 20 000 protestujících. A parlament, misto aby prohlásil, že do ulic povolá armádu, a z těch 20 000 ilegálně protestujících bude 20 000 kadáverů, couvl, a návštěvu Wilderse odvolal. Ten den přestala být Velká Británie demokratickou zemí, byť v tom okleštěném smyslu chápání demokracie, který tam měli vždy, protože obyvatelé Velké Británie nejsou občané, ale poddaní.
  • Tento trend potvrdily i události v Rotherhamu a dalších britských městech (nejčastěji jsou zmiňovány Rochdale, Leeds, Derby, Oxford, Burnley, Oldham, Blackburn, Telford, Skipton, Preston, Bradford, Bolton, Keighley, Accrington, Telford, Manchester, Harlow, Blackpool, Newcastle, Ribbon, Bristol, Coventry, Bury, High Wycombe, Nottingham, Birmingham, Barking, Peterborough, Leicester, Brierfield, Burton on Trent, Stevenage, Chesham, Nelson, Ipswich, Middlesbrough, Luton, Torquay, Dover a Londýn), v nichž muslimské gangy za spolupráce s policií a sociálkou (které o těchto zločinech dlouhodobě věděly, ale bály se, že v případě nespolupráce se zločinci budou nařčeny z "rasismu" a politické nekorektnosti) systematicky unášely, drogovaly a sexuálně zneužívaly nedospělé dívky. Některé z obětí skončily i jako surovina v islámských prodejnách kebabu. Přeji upřímně našim sluníčkářům, "co mají rádi svůj kebab", aby nějaké britské suroviny tohoto typu byly dovezeny i do našich kebabáren a, budu zlý, nejlépe s hepatitidami B a C (jednak coby výsledek toho drogování a současně coby viry způsobilé přežít tepelné zpracování masa a nakazit příjemce též skrze sliznici gastrointestinálního traktu).
  • I zavraždění vojáka Rigbyho, respektive reakce na ně, se nesla ve stejném duchu. Místo toho, aby úřady zajistily bezpečí v ulicích, vyzvaly místo toho své vojáky, aby mimo kasárna raději chodili v civilu, a zabránily i tomu, aby kolegové a rodina zavražděného postavili v místě zločinu pomníček (protože by se ti, co sdílejí s vrahy zrůdnou a zločinnou islámskou ideologii, motiv zločinu, mohli rozzlobit).
  • Další (a velice hojné) příklady proislámského řiťolezectví britských úřadů raději pomíjím.
Velmi podobné je to i v dalších státech staré části EU.
Konec konců, hnutí PEGIDA vzniklo jako reakce na vznik šariatské "policie", obtěžující občany v německých městech. Přitom nikoli jako reakce bezprostřední, ale jako reakce na skutečnost, že s tím německý stát, jehož někteří představitelé by si zjevně rádi uřezali uši, aby mohli strčit hlavu co nejhlouběji do islámské řitě, prohlásil, že s tím "nemůže nic dělat". Čili že v podstatě rezignuje na základní funkce, která stát má mít.

EU se prostě ve východních zemích stačila svými aktivitami totálně zdiskreditovat a ani hrozby "vyhození z EU" patrně nebudou stačit, protože zájem o členství v tomto socialistickém molochu, který ve stále dalších a dalších parametrech překonává (negativním směrem) nebožku RVHP, mezi občany těchto zemí klesá a prakticky nikde se bezvýhradná podpora členství v této organizaci nepohybuje nad 50 procent a současně stále více klesá procento těch obyvatel ("do počtu" příznivců), pro něž je členství v ní přijatelné jen s perspektivou nějakých razantních reforem smysluplným směrem (protože v reálnost něčeho takového přestávají věřit).
Stejně tak se stačila totálně zdiskreditovat i "uprchlická" agenda. Představa, jak k nám přicházejí "ubozí vyhnanci, ohrožení na životě", rodiny s malými dětmi, lidé vzdělaní a dobře začlnitelní do civilizované společnosti, prostě neobstojí v konfrontaci s fakty, odporujícími této oficiální propagandě EU. Lidé ve východních zemích jsou lépe informováni (už proto, že část "uprchlíků" se žene přes ně) o realitě, která je s těmito ideologickými žvásty v příkrém rozporu.

3 komentáře:

  1. Poslal jste to imámu Čulíkovi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Imámu Čulíkovi (to si zapamatuji, to je dobrý). Jsem poslal výcuc. Tak nějak neodpověděl. Na poředchozí majl, méně podrobný, odpověděl stylem "vidím, že ztrácím čas s fašistou".

      Vymazat
    2. Přiznávám, že jsem to laskavé označení Čulíka ukradl zde
      https://twitter.com/KohoutPavel/status/606070555159199744

      Vymazat