pondělí 17. srpna 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Sebevražedný atentátník

se odpálil na letišti v Kábulu. Čtyři mrtví a sedmnáct zraněných.
Další pumové atentáty, tentokrát v Iráku, připravily o život 47 lidí.

Imigrant,

kterému ve Švédsku podruhé zamítli žádost o azyl (nebyl pro toto opatření sebemenší důvod, jehož by se multikulturalisté mohli chytit) následně přepadl v obchodním domě IKEA nožem zákazníky a dva z nich, matku se synem, zavraždil. Švédové se zmohli pouze na zatloukání etnické identity pachatele.

Proskočila

zpráva o kause, v níž muslim zabránil záchranářům "dotýkat se" jeho dcery a nechal ji raději utopit. Stalo se to sice před devatenácti lety, ale vzhledem k tomu, že k žádné humanizaci islámu dosud nedošlo, kauza perfektně vystihuje i jeho současný stav.

Dánsko,

u nás vydávané proislámskými extrémisty za vzor, vyhlásilo snížení podpory "uprchlíkům" na polovinu a jako cíl navození podobného stavu, jaký je v Austrálii, tj. "že se nikdy nestane vlastí uprchlíků bez víz".

Němečtí multikulturalisté

aktivně pašují "uprchlíky" do Německa. Dříve nebo později budou muset naši sousedé vytvořit obdobu britské legislativy, stanovující na to relativně přísné tresty.

Devatenáctiletý

Švéd a jeho těhotná patnáctiletá partnerka se vydali do Sýrie přidat k islámským radikálům a dostali se až do chalifátu. Patrně se jedná o "Švédy", protože byli sezdáni pouze nábožensky.

Na ostrově Kos

došlo k další vzpouže "uprchlíků", kterým vadí, že nejsou okamžitě pouštěni tam, kde je podle imámů čeká vlastní vila, auto a spousta povolných žen.

Turecko

provádělo další nálety na pozice Kurdů, bojujících proti chalifátu.

Muslimové,

pravděpodobně z Boko Haram spáchali daší krvavý atentát, tentokrát s více než 50 oběťmi.

Rusové

zastřelili vůdce "kavkazského emirátu", což je velmi pozitivní zpráva.

Egyptská

odnož chalifátu zavraždila chorvatského rukojmí, původně údajně uneseného pro výkupné.

Vrahové z chalifátu

povraždili kolem 300 členů irácké volební komise.

Al Džazíra

obvinila Slovensko z mučení vězně, propuštěného z Guantanáma. Obvinění (byť není podložené důkazy) představuje bezpečnostní riziko pro stát.
Aby to dovršila, v části reportáže ještě zaměnila Slovensko s Českem, takže se na případnou odvetu džihádistů můžeme těšit i my.

Al Kajda

v Afghánistanu se spojila s Talíbanem.

V Pákistánu

bylo odsouzeno zatím šest teroristů, majících podíl na zmasakrování školy v Péšaváru, k trestu smrti, další dostal doživotí. Předpokládám, že humanrightističtí aktivisté budou kvičet jak prase na porážce.

Chalifát

použil proti Kurdům yperit. Uvidíme, co na to spojenci (IMHO by měly být proti džihádistům použity moderní chemické otravné látky, alespoň by se vyzkoušely "na ostro").

V Rakousku

rušil farář zvoněním protiislámistickou demonstraci a nyní má problém: Část lidí podala hromadnou žalobu kvůli poškození sluchu a další vystupují z církve. Což nemohou vykompenzovat oslavné skřeky sluníčkářů.

I bohaté Německo

má problémy s přílivem "uprchlíků". Tč. je jich část ubytována po školách, ale ty budou potřeba za pár týdnů k důležitějším věcem.

Posléze zavražděnou

americkou humanitární pracovnici Kaylu Muellerovou údajně znásilňoval osobně sám chalífa.

Asadovo letectvo

provedlo těžký nálet na centrum Islámské armády (islamistická organizace, představující určitého konkurenta chalifátu, ovšem, ve stylu jedni za 18 a druzí za 20 - 2).

Na "uprchlíky"

se nabalují specializované zločinecké skupiny, které zajišťují jejich ilegální přesuny po Evropě, především přes La Manche. Pochopitelně, do značné míry jsou závislé na neméně zločinných "sluníčkářích".

Irácký parlament

hodlá postihnout některé ústavní činitele, včetně expremiéra, za bleskový pád Mosulu loni v červnu.

Byla propuštěna

část bojovníků, vycvičených Američany, a minulý týden zajatých organizací Fronta Al Nusra.

Ukrajina

Někdo zapálil

v oblasti Doněcka auta pozorovatelů z mise OBSE.

Větším průšvihem

je (snad) úmyslné zapálení lesa kolem Černobylské JE. Radionuklidy, uvolněné z půdy a vegetace požárem, směřují do Ruska.

Střepiny

z raket Buk se našly na místě sestřelení Malajsijského letadla. Problém je, že nemají žádnou výpovědní hodnotu vůči tomu, kdo rakety odpálil: Pořád to mohou být kyjevská vojska, separatisté i Rusové.

Moskva

obvinila z "nezdrženlivosti" vojska kyjevské vlády, ostřelující z těžkých zbraní pozice separatistů.
Podle Kyjeva naopak dochází k masovým útokům ze strany separatistů. Kyjev také proponoval, že separatisté chystají novou ofenzívu.
I šéf německé diplomacie konstatoval, že na Ukrajině hrozí nová eskalace konfliktu a vyzval k novým diplomatickým aktivitám.

V Ukrajině

začali na veliko likvidovat sochy Lenina.

Obecné

Státní pozemkový úřad

nestihl ve lhůtě, která byla záměrně nastavena jako nesmyslně krátká, vyřešit 42 % žádostí o církevní restituce. Zločinecké církve se tak ještě vedle "restitucí" napakují na "náhradě škody z prodlení".

V Bělé pod Bezdězem

ministerstvo dosud nezajistilo očkování pro pracovníky uprchlického zařízení, kteří přicházejí do kontaktu s kde čím, včetně v Evropě exotických chorob. Podařilo se však zajistit, že uprchlíci, propuštění k vyhoštění, budou doprovázeni policií až na vlak.

Expresident Klaus

definoval nekontrolovaný příliv migrantů jako nebezpečí, kterému má stát povinnost bránit.

Ikona ekolhářů,

led v Arktidě, výrazně zesílila. Současná vedra mohou spíš nárůst sněhu a ledu zvýšit, protože při nich dochází k většímu odparu v našich zeměpisných šířkách, a ta voda zčásti skončí právě jako led a sníh ve studených oblastech zeměkoule.

Snad se vrátí

cca osm miliard korun z částky odevzdané do EU coby EUrodotace na "rozliv a vsakování" jako prostředek boje proti suchu. Tento boj ovšem dál budou blokovat nesmysly, včetně Natur 2000 a jiných oblastí, zamořených ekologií.

Shakespeare

kouřil marihuanu. Prozradily to na něj jeho dýmky.

Ve Fergussonu,

kde brečeli u příležitosti prvního výročí zastřelení kriminálního recidivisty, který napadl policisty, přistihnuvší ho s kradeným zbožím, musel být kvůli řádění jeho sympatizantů vyhlášen výjimečný stav.

Japonsko

spustilo v Sendai první jaderný reaktor od zemětřesení, které vedlo k havárii JE Fukušima.

Pracovníci

Agentury pro čistotu životního prostředí vypustili do přítoku řeky Colorado odpadní vodu z dolu. I hlavní tok se zbarvil do intenzívní žluté. Co tomu říkají ryby, není jasné. Obyvatelé překřtili příslušný úřad na "Agenturu pro znečišťování ...".

Na Slovensku

suspendovali kněze, na něhož anonym prozradil, že má dlouholetý partnerský vztah, "požehnaný" dvěma dětmi.

"Kvalitu" EU

názorně ukazuje kauza třásněnka. Tento rostlinný parazit byl zavlečen do Evropy z Pacifického pobřeží USA. V Nizozemí se rozšířil, a protože je tato země největším vývozcem řezaných květin, byl z ní rozšířen (protože nexistují vnitřní hranice EU) do řady zemí EU. Rusko nyní pálí řezané květiny z Nizozemí, navíc existuje podezření z toho, že zaslání infikovaných květin do Ruska bylo záměrné.

Čína

opakovaně zdevalvovala jüan.

V Bronxu

a dalších čtvrtích New Yorku vypukla epidemie legionelózy. Mají přes sto případů a už 12 mrtvých. Typoval bych na vodní tříšť z kropení ulic přehřátého města, případně koupání obyvatel v požárních nádržích. Legionella vyvolává atypický zápal plic, reaguje na některá antibiotika, ale ne na ta, co se dávají na běžný zápal plic.

Premiér Sobotka

udělal to, po čem jsem už dávno volal: Případ Norskem unášených dětí předloží na schůzi Visegradské čtyřky, aby reagovalo více zemí synergicky.

Nájemníci

z bytů OKD se spojili proti Bakalovi s finanční skupinou Arca Group.

Hlas rozumu

se ozval cestou vědecké skupiny GEBN ve sporu o slazené nápoje. Příčina současné epidemie obezity je rozhodně složitější než představy některých aktivistů, kteří se snaží prostřednictvím zákazů některých potravin ukájet svoje ego.

Amnesty International

vyzvala k legalizaci prostituce. Jeden z mála rozumných návrhů této organizace za mnoho posledních let.

Ve vědě

se rozjíždí diskuse o bioetice. Sami etikové přiznávají, že procesy rozhodování o přijetí nebo odmítnutí nějakého výzkumu mají spíše byrokratický než vědecký charakter.

Na Slovensku

zavádějí dobrovolnou tříměsíční vojenskou přípravu. Velmi, velmi rozumné!

V Praze

se objevily sochy ukamenovaných žen, instalovaných skupinami bojujícími proti islamizaci České republiky. Jsou doprovázeny seznamy žen, ukamenovaných v islámských zemích za naprosto bagatelní (a mnohdy ani neprokázaná) "provinění". Je to názorné předvedení podstaty islámu, proto také budou nejrůznější tlupy muslimy placených aktivistů ječet.

Ekologové mohou slavit

Kvůli ekologické devastaci Šumavy zákazem boje proti kůrovci vyschl pramen Vltavy.

V Číně

došlo ke gigantickému výbuchu, údajně pozorovatelnému i z vesmíru. V průmyslové zóně Tchien Tin přepravovali výbušniny, a snad jim to bouchlo. Svědků dění bezprostředně v čase a místě výbuchu nejspíš mnoho nepřežilo.
Posléze se ukázalo, že přežil muž, který se včas schoval do kontejneru.

Soudruzi

antirasisté mají šílený problém: Ve Švédsku byly k dostání jen světlé náplasti. To byla "šílená rastistická diskriminace". Některé firmy na to zareagovaly dodávkou náplastí tmavých. Nezbývá než konstatovat dvě věci:
  • - soudruzi aktivisté už nevědí roupama co dělat
  • - tmavé náplasti a obvazy běžně používá armáda z maskovacích důvodů, takže asi stačilo sáhnout do armádních skladů

V Paraguai

křesťané názorně předvedli, že jsou stejná hovada jako muslimové, pokud se dostanou k moci: Jedenáctiletá dívka (znásilněná jako desetiletá, patrně nevlastním otcem) musela porodit, protože "těhotenství nepoškozovalo její zdraví".

Členská základna

ČSSD se usnesla v referendu na tom, že chce mluvit do výběru volebních lídrů. Vedení této pochybné strany ovšem výsledky referenda odmítlo a dál hodlají manipulovat kandidátky stylem "já na bráchu".
Členská základna by IMHO měla masově odejít (jsou tu třeba Zemanovci s dost podobným programem) a dát to svému vedení vyžrat při příštích volbách.

Realitní makléřka

se musí omluvit romské provokatérce, kterou na ni poslala ombudsmanka. Naštěstí nemusí platit původně navrhované odškodné.
Já bych šel dál a přisoudil bych žalující straně nejmenší českou minci (korunu) po vzoru známého britského dramatu "Půl penny".

Petr Hampl

ohlásil kandidaturu na šéfa Svobodných. Pod jeho vedením by strana mohla spolupracovat s Blokem proti islámu, což její současné vedení odmítá. To raději hraje úlohu "užitečných idiotů" ((c) Lenin), bojujících za právo muslimů svobodně potlačovat práva všech ostatních občanů a likvidovat základy demokracie.

President Zeman

a náčelník generálního štábu Bečvář spolu v Lánech jednali o podrobnostech nasazení vojska k ochraně hranic ČR. Aktivisté se ihned nechali slyšet, že taková ochrana by "byla nezákonná a popírající lidská práva".

Velká cena

bude obtěžovat obyvatele Brna i následujících pět let. Ukázalo se nakonec, že od státu původně vyžadované, pod hrozbou zrušení akce, desítky milionů nepotřebují.

Žádné komentáře:

Okomentovat