pondělí 6. července 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Vytěsňování

Podle všecho chalifát vytlačil na radikální islámské scéně Al Kajdu. Trochu mi to připomíná závěr 19. století, kdy v Anglii přišli na geniální nápad: Léčit závislost na morfinu, případně opiu, podáváním heroinu.

Další tisíce

nepřátelských bojovníků byly vyloveny v moři a s nadšením Trójanů, táhnoucích dírou v hradbách do města dar od Řeků na rozloučenou, vyloženy na pobřeží.

V Káhiře

islamisté zavraždili generálního prokurátora, který byl zapojen do procesů s Muslimským bratrstvem.

"Uprchlíci"

v Maďarsku se opět bouřili proti "nelidským podmínkám" ve sběrných táborech. Když se jim tam nelíbí, tak ať táhnou zpět!

V Saúdské Arábii

odsoudili ženu, která před časem zavraždila americkou učitelku, k čemuž ji inspiroval islám. Měla smůlu v tom, že se nejednalo o státem nařízené či alespoň tolerované násilí, a tak jí nejspíš useknou hlavičku.
Dalším se to už stalo na základě rozsudků šariatských soudů v chalifátu.

Boko Haram,

jak vyšlo na jevo, nutily unesené osoby k účasti na vraždění zajatců.
To samé provádějí muslimové z chalifátu, kdy popravčími jsou teenageři, často školního věku.
To je typická strategie zločinecké tlupy a uvedené (a jim podobné) případy ukazují názorně, že celá islámská umma není nic jiného, než "trochu přerostlá" zločinecká tlupa.

Rada Evropy

Odpudivým způsobem horovala za přijímání islámských migrantů do Evropských zemí. "Evropo, ukaž, že jsi lepší". Odpověď by měla být: "Jsem lepší a chci taková zůstat i v následujících letech!"

V Kábulu

zavraždil sebevražedný atentátník šest lidí a dvacet zranil.

Pachatel

vražd v Tunisu byl údajně členem spící buňky chalifítu.
Takovýmito spícími agenty jsou lodě, převážející přes Středozemní moře "uprchlíky" do Evropy, v podstatě přeplněné.

Chalífát

pohrozil Hamásu úderem z toho důvodu, že prý není "dost nábožensky zapálený".

Kurdové

udrželi Tall Abajd proti útokům džihádistů z chalifátu.

Desítky vojáků Egypta

zabili na Sinaji džihádisté napojení na chalifát.

Na Evropanky,

i na Češky, se obracejí sňatkoví podvodníci z islámských zemí, kteří potřebují jen štempl do pasu, aby se mohli dostat do EU za sociálními dávkami a o další soužití s civilizovanou ženou nemají zájem. Ale psst! Kdo to říká, je rasista a xenofob!

S křížkem po funuse

vyhlásili v Tunisku výjimečný stav jako reakci na teroristický útok na pláži.

Inu, islám

Pachatelé brutální vraždy na ženě, kterou duchovní falešně obvinil ze spálení Koránu, nakonec dostali bagatelní trest přes protesty veřejnosti. O potrestání strůjce celé kauzy - onoho duchovního - se snad ani neuvažuje. A tohle tu někteří aktivisté chtějí mít.

150 lidí

povraždili muslimové z Boko Haram v rámci nových útoků poté, co byla tato zločinecká skupina údajně poražena.

Ukrajina

Na Donbasu

byla nalezena na snímcích z dronu základna, která je údajně proruská a může být použita pro útok na Mariupol.

Obecné

"Řecký týden",

dalo by se říct, protože narůstala nervozita kolem nedělního referenda, které skončilo poměrně vysokým vítězstvím příznivců odporu dalšího smlouvání s věřiteli.
S tím souvislí i kvílení Merkelové nad možným krachem eura. Faktem je, že euro přináší Němcům, z důvodu nejsilnější ekonomiky (do jisté míry je to ovšem dáno strukturou dotací do těžkého průmyslu), značné zisky, kdy dochází v podstatě ke spontánní migraci prostředků ze slabších ekonomik do ekonomiky německé.

Roste snaha

prolomit limity těžebních území v severočeské hnědouhelné pánvi.

Meteorologové varují

před oslabením ozónové vrsty o 10 až 15 procent. V reálu to ovšem znamená, že místo hodiny bude třeba se opalovat na stejný efekt 50 až 54 minut. Tj. kdo se neopaluje se stopkami, ten to nepostřehne.

K vyvázání se z povinnosti přijmout euro

vyzvali stranu TOP 09 europoslamnci Mach a Zahradil. Zatím bez kladné odezvy, navzdory negativnímu příkladu Řecka.

Blok proti islámu

půjde do krajských voleb, které jsou v příštím roce.

Chodorkovskij

byl obviněm z toho, že si v době své moci objednal vraždu starosty sibiřského města Něftějugansk Vladimira Petuchova. Ten to pochopitelně popírá, ale neexistuje důvod tomu nevěřit, protože oligarcha jako oligarcha.

Ministr Chovanec

začal kvičet kolem maket šibenic na demonstraci Okamurovců.

V Libérii

se objevily nové případy eboly, které vyvolávají obavy z recidivy epidemie.

V Rusku

vzbudila kontraverzi snaha posílit právo policie ptřílet v odůvodněných případech i na ženy. Zcela jistě nad tím naši lidskoprávníci budou kvílet, nicméně u nás policie mezi pohlavím těch, na které střílí, nikdy nerozlišovala a nerozlišuje.

Rozloučení s Kájou Saudkem

se konalo v Tančícím domě, kde je nyní výstava jeho erotických kreseb.

V Česku

bylo podezření na MERS, do karantény šlo padesát lidí, nakonec se tato infekce nepotvrdila.

Ashyia King,

který se léčil v protonovém centru v Praze, je v pořádku doma a zatím to vypadá, že bez recidivy.

Policie zřejmě

bude více než dříve dávat pozor na alkohol u cyklistů. Je to správné, protože jejich podíl na zaviněných dopravních nehodách roste, a to i na nehodách, které skončily smrtí někoho z účastníků.

Politici doufají,

že "nový Okamura" (= Konvička) nebude mít šanci. Neměl by v případě, pokud by oni sami reflektovali riziko islamizace a něco s tím dělali.

Nartůstá počet žen,

které úspěšně porodily přesto, že jsou nebo v té době byly nemocné leukémií.

V Albánii

zavraždili profesionálního hasiče, auto pachatelé prostříleli a shodili ze skály. Pachatelem (hlavním a možná jediným) byl dvacetiletý recidivista, který si vynutil zbraní zastavení a vstup do auta, potom oběti postřílel a snažil se utéct. Původně se snad chtěl auta zmocnit.

Katoličtí biskupové

nabídli pomoc s přijetím křesanských uprchlíků ze Sýrie. Vlamují se do otevřených dveří, protože s křesťany tu nikdo problémy nemá, jen s muslimy.

Třináctiletý chlapec

zastřelil na Slovensku desetiletou sestřenici nešťastným zásahem ze vzduchovky. Je to názorná ukázka toho, že i tato zbraň, ač se dá být hračkoidní, může způsobit fatální poranění. Střela dívku z odrazu od zdi (přitom se asi deformovala a vznikly na ní ostré hrany) zasáhla do tepny. Chlapec nestřílel záměrně, jen snímal zbraň ze stěny (kdo ji tam dal nataženou?) Je otázka, zda by tepna při přímém zásahu nedeformovaným brokem nebo diabolkou spíš neuhnula.

Žádné komentáře:

Okomentovat