sobota 2. května 2015

Mlata ve štatlu

Přiznávám upřímně, že DSSS zrovna nemusím, protože jejich politický program je cca z 80 procent odlišný od toho, co hlásám a podporuji já. Shoduji se s nimi prakticky jen ve vztahu k islamizaci a k omezování suverenity našeho státu ze strany EU (což s předchozím do značné míry souvisí). Nicméně je to regulérní politická strana, jejich program byl příslušnými státními úředníky shledán za kompatibilní s našim právním řádem, a tudíž mají právo na existenci a tím pádem i politické aktivity, pokud jsou se zmíněným právním řádem v souladu.
Letos pořádali předem ohlášenou prvomájovou demonstraci (oslavu), v počtu cca 200 lidí. Původně ohlásili zhruba pětistovkovou účast.
Diskrepance může být dána několika faktory:
  1. Mohli ohlásit větší počet než reálně očekávali, aby se vyhnuli buzeraci úřadů při "nadbytečné" účasti
  2. Naše sdělovací prostředky mají ve zvyku počty účastníků demonstrací a jiných shromáždění "extrémistů" výrazně podhodnocovat
  3. Mohlo, zejména s rozvojem antiislamizačních hnutí, dojít k odlivu těch příznivců DSSS, pro něž byla tato strana v podstatě jen nouzovým a náhradním řešením
Na ně "nastoupilo" kolem tisícovky anarchistů a jiné extrémistické havěti. Naštěstí PČR zareagovala zcela v intencích zákona a hájila ty, co měli akci řádně nahlášenou.
Navíc se na anarchisty v tomto týdnu provalil skandál s připravovaným atentátem, kdy nálož byla zajištěna právě v Brně, takže policajti si patrně i kvůli tomuto faktoru nebrali servítky. Mezi tou verbeží bylo nejspíš dost těch, kdo o připravované akci něco věděli, nebo s ní alespoň sympatizovali.
Zelení, kteří byli v tomto spolku také, rovněž nejsou těmi, pro něž bych horoval nadšením. To se přenese do záporných hodnot vždy, když mi jednou měsíčně přijde SiPo na placení elektřiny, do něhož prosadili podporu "obnovitelných" zdrojů. Neefektivita těchto zhovadilostí se promítá i do cen dalšího zboží a služeb, nejen do cen elektřiny. Přiznám se, že fotografie expředsedy zelených Lišky, vláčeného dvěma policisty, mě spíše nadchla než dojala. Další věcí je, že zelení patří ze zavedených politických stran mezi nejaktivnější islamizátory. V jejich řadách působí řada muslimů, kteří se snaží "přes ekologii" co nejvíce poškodit a oslabit evropskou civilizaci.
To samé platí i po melounistický spolek "Žít Brno".

Takže mlata ve štatlu proběhla přesně v intencích demokracie a demokratického uspořádání našeho státu, i v intencích mých sympatií a antipatií. A tak to má být.

3 komentáře:

  1. Čekám v pondělí velký řev pražské, ale možná i brněnské sekce lumpenkavárny. Ale třeba se pletu.
    A co si dovolují Slováci už opravdu dosahuje vrcholu! Nezlikvidovali Noční Vlky, ale ještě jim donesli klobásy! Strašné, trestuhodné! Ani v Ostravě nebyly žádné "vlčí excesy". Lidi se s nimi fotili a byli spolu na Stodolní. Ostravu je třeba exemplárně potrestat!
    [;>)

    OdpovědětVymazat
  2. Nácek

    se projevil
    co s takovým zmrdem ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co s ním? Pustit ho do diskuse jako názorný příklad verbálních projevů neonacistů.

      Vymazat