středa 8. dubna 2015

Ti, kdo milují svůj kebab

Nad textem, který zveřejnil T. Okamura a jehož autorem byl pracovník českých diplomatických služeb, se strhla nevídná bouře multikulturalistických aktivistů. Tento text je mimochodem velice rozumný a uvážlivý, rozhodně se nedá srovnávat se skřeky, které fašističtí aktivisté z různých multikulturních a antidiskriminačních organizací vydávají "proti extrémistům".
Nejroztomilejší na celé záležitosti byl fakt, že text člověka, který žil mj. deset let v islámsky fundamentlistickém Íránu, kritizovali vesměs nevzdělanci, jejichž jedinou (či alespoň hlavní) informací o islámu bylo pozitivní hodnocení této ideologie multikulturním politdrugem na školení pro aktivisty. Neboť podle této antihumánní a anticivilizační ideologie se jedná o fenomén, který má potenciál zničit jak nenáviděnou tržní ekonomiku, tak ještě nenáviděnější demokracii.
Naši roztomilí sluníčkáři se posléze soustředili na kebab, coby symbolický islámský výrobek.
Doporučil bych jim tento blog, kde se mimo jiné dozvědí, co všechno muslimové do toho kebabu dávají (tedy, kromě jiných věcí, i oběti svých zločinů, které "mají zmizet"). Bylo by zajímavé zjistit, zda se podobné suroviny nedostaly i do kebabů, prodávaných na našem území. Rozhodně bych si něco takového netroufl s jistotou vyloučit.
Vzhledem k tomu, že islám svým vyznavačům zakazuje požívání velmi chutného a kvalitního vepřového masa, není vcelku divu, že sáhnou po vlastnostmi i chuťově, dle názorů odborníků, podobné surovině. Ostatně, domorodci v mnoha kanibalských lokalitách tuto surovinu označují (nebo v historicky nedávné době označovali) jako "dlouhé vepřové".
Proislámští sluníčkáři by jistě nebyli první, komu potraviny a pochutiny, připravené z této suroviny, zachutnaly. Ještě v první polovině 70. let (západo) evropští politici rádi jezdili na žranice ke středoafrickému císaři Bokassovi, přestože tajné služby stále důrazněji varovaly, že se na nich podává maso z jeho politických odpůrců.

Takže ano, vážení sluníčkáři. Papejte si svůj kebábek.

Doporučuji vám ovšem předem absolvovat očkování proti infekční žloutence typu B, jejíž původce kulinární úpravu v podstatě bezproblémově snese a skrze sliznici trávicího ústrojí projde taky, byť ne s takovou mírou jistoty, jako při půjčování jehel v narkomanské komunitě. Vzhledem k tomu, že podle výše citovaného článku byly oběti muslimů permanentně udržované pod drogami a opakovaně sexuálně zneužívané, mohly chytit to béčko nejen přes stříkačky, ale i cestou sexuální. Ono se toho dá chytnout touhle cestou víc, než jenom virová hepatitida B, ale pokus o kompletní výčet by byl spíš na nějaký rozsáhlý mikrobiologicko - infektologický traktát.
V řadě případů se, bohužel, jedná o infekce s velmi nízkou frekvencí výskytu u mladých dívek, jako je např. lidská varianta "nemoci šílených krav", jejíž původce by bezproblémově snesl i teploty v "kůrčičce" kebabu, které by virus hepatitidy B asi neustál. Lze jen vyslovit politování nad faktem, že HIV, který bych u těch opakovaně znásilňovaných dívek vcelku také očekával a který by byl pro konzumenty kebabu z jejich masa zdrojem ještě větší radosti, zábavy a poučení, přes tepelnou úpravu kebabové suroviny v aktivní a do člověka invadující formě neprojde. Ten by potřeboval na průnik do dalšího člověka alimentární cestou spíš něco jako "kebabový tatarák".

Nicméně i tak vám přeji dobrou multikulturní chuť a úspěšné multikulturní obohacení se záchytem nějakého exotického a zajímavého humánního patogenu!

Žádné komentáře:

Okomentovat