středa 22. dubna 2015

Imigranti nám sem přinášejí bídu

Tím nemyslím, budiž to řečeno ihned na úvod, aby nedošlo k mýlce, že bída vznikne tím, že bychom se s nimi dělili o zdroje evropských zemí.
Je třeba si uvědomit, že imigranti k nám přicházejí ze zemí, kde jsou přírodní podmínky daleko příznivější než ve většině evropských zemí. Je tam více nevytěženého nerostného bohatství, úrodnější půda i větší sluneční osvit. Jsou tam podmínky pro pěstování atraktivních kulturních rostlin tropického pásu.
Pokud odtamtud lidé prchají, protože nedovedou, nebo v důsledku socioekonomických faktorů nemohou, tyto příznivé podmínky využít, bude s nimi o to více problémů v našich zemích, kde jsou podmínky podstatně drsnější.

Malé odbočení

V dějinách politické ekonomie se traduje krach jednoho anglického podnikatele z dob před válkou o nezávislost, který vyvezl do jedné z anglických kolonií na území nynějších USA celou továrnu s veškerým vybavením a také s dělníky. Co ovšem do té Ameriky vyvézt nemohl, jak tyto učebnice konstatují, to byly výrobní vztahy, tedy celkové ekonomické podmínky, v nichž práce v té továrně byla pro ty dělníky jedinou (či nejlepší) příležitostí k obživě. V Americe těch příležitostí k obživě (a mnohem lepších) bylo mnoho, a tak se mu dělníci rozutekli a on zkrachoval.
Imigranti k nám rovněž nepřivážejí své výrobní vztahy, které by jim umožnily záḯskat obživu za podmínek, odpovídající těm v jejich rodné vsi. Ve skutečnosti spadnou do situace, kdy je daleko jednodušší žít z kombinace sociálních dávek a kriminality, než z poctivé práce (které navíc většinou nejsou schopni, protože je na ně příliš složitá). Celé je to ještě akcentováno jejich islámskou vírou, která jim znemožňuje zařazení do společnosti, v níž je práce zdrojem prostředků k životu, protože tak to v islámu prostě nefunguje.

Když se tedy vrátím,

tak tito imigranti přinášejí s sebou přesně ty faktory, které vedly k ekonomické devastaci zemí, z nichž uprchli. Přitom nejsou ochotni se přizpůsobit, ale naopak si vynucují, aby se hostitelské země snížily na jejich (ekonomicky neúspěšný až devastační) způsob chování. Problémem jsou, pochopitelně, multikulturalisté, kteří jim v těchto trendech nejrůznějším způsobem pomáhají, u nás mimo jiné prosazováním naprosto idiotské a sociálně destruktivní "antidiskriminační" legislativy.
Z tohoto pohledu sem vlastně na imigrantech - lidech coby médiu či nosiči, přicházejí přesně ty vztahy a ideje, které je přinutily k útěku z rodných zemí, tím, že tam vytvořily nesnesitelné podmínky k životu. V řadě těchto zemí se to stalo poté, co byly v minulých desetiletích islamizovány.

Opět odbočím

Vyjma lokality, kde se jedná o turistickou atrakci, je prakticky všude zakazováno a trestáno krmení zdivočelých holubů, protože jedním z faktorů, kterými se řídí početnost a frekvence jejich snůšek je dostatek potravy. Pokud je nikdo nekrmí, tak zahnízďují mnohem méně často a mají i méně holoubat ve snůšce.
Naprosto stejně mají tendenci se chovat i lidé (prostě biologie funguje napříč živočišnou říší), zejména takoví s nimiž racionální domluva není reálně možná, jak kvůli jazykové, tak i kulturní bariéře. A kteří navíc mají silné kulturní a náboženské imperativy, bránící jim se přizpůsobit zvyklostem cílové země i ve struktuře a funkci rodiny.

A když to tedy uzavřu

Pokud budou lidé z těchto zemí vědět, že kdesi na ně čeká "ráj", tak se budou bezuzdně množit a odcházet do toho "ráje". A nebudou ani řešit místní poměry, které jim zabraňují získat obživu tam, kde žijí. Zelenou budou mít i islámští vůdcové, kteří je sem posílají. Pokud bude cesta do "ráje" uzavřena, je to kruté, ale i třeba důsledným potápěním imigrantských lodí, tak budou donuceni něco s místními poměry udělat sami. A pak se můžeme dočkat toho, že tyto země budou přebírat úspěšnější modely pro svou existenci, přizpůsobené místním podmínkám. Což je daleko perspektivnější, než když tam vtrhne armáda s mandátem OSN, svrhne momentálně vládnoucího krimikrata a uspořádá "svobodné a demokratické" volby. A za pár měsíců, řečeno s Kozinou "do roka a do dne" sa hin hukáže, že tam po těch demokratických volbách nastanou poměry ještě hnusnější, než jaké tam byly předtím.
Další věcí je, že i v případě, pokud bychom je přijali, obětovali se a nechali se zdevastovat a pobít, tak zde stejně zemřou, protože se nebudou umět uživit. Jejich náboženští vůdcové toto velice dobře vědí. Také jim absolutně nejde o jejich blaho, ale o naši likvidaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat