pondělí 2. března 2015

Co uplanulý týden dal

Islám

K útokům na západní supermarkety

vyzvali somálští islamisté. Je vidět, že tyto užitečné istituce jsou trnem v oku jakýmkoli méněcenným náboženským fanatikům, křesťanští bigoti požadují alespoň zákaz prodeje ve dnech, které prohlašují za "sváteční".

Skladů chemických zbraní

se zmocnili džihádisté chalifátu v Libyi. Minimálně je tam sarin a yperit.

Šajch Muhammad Ahmad Tájib

z káhirské mešity a islámské "univerzity" Al-Azhar prohlásil, že příčinou islámského extrémismu je "chybný historický výklad Koránu".
Problém je, že takováto pro "nevěřící psy" vytvořená prohlášení jsou velmi nevěrohodná. Islám by se skutečně musel pustit do dosti rozsáhlých reforem, pro něž má ovšem daleko menší prostor než měli reformátoři v křesťanství, což je dáno různým statutem Bible a Koránu (mj.). I tak byly reformy v křesťanství prosazeny až stovkami let velmi drsného válčení. Leda by se ta staletí nahradila intenzitou - použitím chemických zbraní, potažmo atomovek.

Francie

nasadila proti chalifátu letadlovou loď Charles de Gaulle, která operuje na vlnách Středozemního moře jako základna pro letadla, bombardující území chalifátu. Tyto údery se postupně rozvíjejí.
Ve Francii mezi tím v průzkumech předběhla Le Penová Sarkozyho a stala se stranou s největší podporou.

Útočníka s nožem

zneškodnil holýma rukama starosta Jeruzaléma. Šlo o 18letého palestinského teroristu. Prostě pokud je džihádista atakován, velmi výrazně se sníží jeho možnosti.

OSN

vyhlásilo podezření, že některé aktivity chalifátu mají charakter genocidy. No, to to trvalo!

Džihádisté

z chalifátu přepadli křesťanskou vesnici a hrozí vybitím jejích obyvatel. Hlavně že naši křesťansští duchovní pějí na islám chválu!
Při další podobné akci džihádisté unesli přes 220 křesťanů a začali vyhrožovat jejich zavražděním.

Saúdský Arab

na videu roztrhal Korán a hodil na něj botu. Nyní byl, cobny důkaz mírnosti a tolerance islámu, odsouzen k trestu smrti. Inu, tohle nám sem chtějí muslimové zavádět!

Sebevražední atentátníci

udeřili na dvou místech v Nigérii. Celkem způsobili smrt 22 lidí.
K dalším atentátům došlo v Iráku, obětí je kolem 40.
Následující den se odehrál další sebvevražedný atentát v Nigérii, stál životy 17 lidí.
Prostě, kdo má k dispozici přísun bezcenných blbů, věřících na odchod do ráje, má k dispozici tolik sebevražedných atentátníků, pro kolik stačí sehnat výbušniny.

Další teenagerky

si vyrazily souložit s džihádisty, tentokrát z Velké Británie. Přejme jim co nejplnější hlubinné zážitky!

U Damašku

probíhají těžké boje mezi vládními silami a džihádisty.

Turecko

umožňuje na svém území výcvik teroristů z Hamásu. Konstatoval a doložil to Izrael.

Dvě stovky

džihádistů z chalifátu se vrátily do Německa. Tamní policie a tajné služby se právem obávají, že se budou podílet na rozvoji terorismu, verbování dalších džihádistů a podobných aktivitách. IMHO jediný rozumný přístup k těmto tvorům je poprava. O něco méně rozumné je zavření až do konce života.

Město Rakka

je typickým městem chalifátu: Ženy jsou zde vězněny jako sexuální otrokyně džihádistů, na náměstích se veřejně popravuje přibíjením na kříž a podobnými prasáckými způsoby. Zprávy o něm udržuje malá skupina "disidentů". Ukazují nám jasně, co bude i v evropských městech, pokud připustíme, aby se zde muslimové a jejich pomahači dostali k moci.

Byl identifikován

jeden z vrahů chalifátu. Je to londýňan kuvajtského původu Mohamed Emwazi.
Vdova po jedné z jeho obětí projevila přání, aby byl chycen živý. IMHO by to mělo význam někdy za časů kata Mydláře, který by mu "odchod do ráje" dokázal zpříjemnit takovým způsobem, že by většina džihádistů při shlédnutí dokumentárního videa ječela hrůzou. Ještě tak uvěznění v nějakém klasickém komunistickém uranovém lágru (a s klasickým režimem pro vězně) by se dalo chápat jako alespoň trochu přiměřené. Dnes, kdy taková bezcenná zrůda dostane celu s barevnou televizí a sexeskort servis jednou až dvakrát do týdne (a pochopitelně halal stravování a imáma, který s ním bude probírat, co vše udělá, až ho "za dobré chování" pustí) je to přání naprosto bezpředmětné. Já mu naopak přeji, aby chcípal desítky hodin s pár střepinami v břiše někde v rozbombardovaných troskách.
Britský premiér Cameron slíbil džihádisty, vraždící rukojmí, "dopadnout". Problém je, že nemá jasný program, co s nimi udělá pak. (Viz klasika: obr Koloděj, který chycené trpaslíky většinou zahazuje.)

Džihádisté

z chalifátu zlikvidovali tisíce let staré asyrské sochy. Je to vcelku pochopitelné: civilizačně naprosto bezcenní muslimové, kteří nikdy od Mohameda po moderní dobu nevytvořili nic, co by se podobalo kultuře, nutně musí nenávidět a snažit se zlikvidovat jakékoli kuturní projevy, aby tím maskovali svou naprostou bezcennost.

Ukrajina

Těžké zbraně

odmítá stáhnout Kyjev, dokud nebudou ukončeny přestřelky.

Gazprom

vydal varování, že Ukrajina neplatí, a tudíž bude možná muset dodávky plynu přes její území zastavit.

Od arabských států

začala nakupovat zbraně Ukrajina.

Separatisté

tvrdí, že se v oblasti Donbasu začali stahovat.

Regulaci potravin

zavedl Kyjev, čímž názorně ukázal, kam hospodářství Ukrajiny dovedl.

Ukrajina

začala stahovat z fronty 100 mm děla.
Stahování vojsk probíhá polovičatě a je prokládáno přestřelkami, na nichž nesou vinu obě strany konfliktu. Navíc se zdá, že další těžké poje se povedou o Mariupol, který je klíčový pro propojení Krymu s Ruskem po pevnině.

Slovák,

bojující na straně separatistů na východě Ukrajiny to chápe jako boj za svou vlast.

Obecné

Maďarsko

se snaží o velký jaderný kontrakt s Ruskem. Bruselští fašisté, ekologisté apod. se ho snaží překazit.

K čemu vede neočkování

názorně vidíme v sousedním Německu. Děti lidskoprávníků zachvátila epidemie spalniček a mají dokonce už i jedno úmrtí. Očekávají se i onemocnění dospělých, kteří se v dětství vyhnuli očkování.

Tunel Blanka

byl vytopen přívalovým dešťem a jeho otevření se dále odkládá. Bude se muset měnit část zde natažených kabelů, které se ukázaly nezpůsobilé pro, ó jaký div, vlhké podzemní prostředí.

Neurony,

které reagují pouze na emotivní stránku vnímaného, byly nalezeny v lidském mozku českými vědci.

Zákony o snadnějším vyvlastňování

půdy pro liniové stavby podepsal president Zeman. Zákon snižuje poplatky za vynětí půdy ze zemědělského fondu a má zjednodušit tendry na výstavbu.

V Uherském Brodu

došlo k masakru v oblíbené restauraci Družba v centru města. Zahynulo sedm mužů a jedna žena a nakonec se picnul i útočník.

Okamura

se rozešel s pučisty, kteří se snaží získat kontrolu nad hnutím Úsvit.

EUroposlanec Mach

získal skupinu poslanců pro projekt dobrovolného přijímání EUra jednotlivými státy.

Sněmovna lordů

schváila zákon o možnosti "výroby" dětí se třemi biologickými rodiči, o němž jsem se zmiňoval když prošel dolní komorou britského parlamentu.

Lithium

by se mělo začít těžitv blízkosti Cínovce.

Amnesty International

navrhuje zbavit Radu bezpečnosti OSN práva veta v případě genocid. Paradoxně doufejme, že tento návrh neprojde, protože jednak je AI stále méně věrohodnou organizací, jednak toto veto je důležitým prvkem ochrany OSN před tím, aby bylo totálně zneužito levičáky a dalšími antidemokraty z různých pochybných režimů.

Lesy ČR

zpochybnily některé nároky církevních restitucí. Bude je řešit Státní pozemkový úřad.

Kontraverze

nastala kolem Sociálního a zdravotního centra Letniny. Angažuje se v ní ombudsmanka Šabatová a další aktivisté, kteří centrum udali i Evropskému soudu pro lidská práva. Problém vidím v tom, že "z exkrementu bič neupleteš a když upleteš, tak nezapráskáš". Prostě peněz v této oblasti je málo, nicméně pořád jsou klienti ústavu na tom lépe, než pokud by byli vyhnáni někam pod most, o což zřejmě aktivistům jde. Bylo by dobré sledovat, pokud se ombudsmance podaří její záměr porosadit, co se poté stane s lukrativní budovou a pozemky.

V USA

řeší podobnou šátkovou kauzu. Zde právníci stojí na straně muslimky, která ovšem firmu neupozornila, že hodlá nosit islámský šátek.

V Jižní Koreji

zrušili přes půl století (1953) starý zákon o trestání manželské nevěry až dvěma roky vězení.

Zvýšení

"ekologické daně" za převod starších aut se snaží prosadit "ekoministerstvo". Jedinou rozumnou cestou je podpořit strany, které přislíbí celý tento škodící ansámbl zrušit a těch asi 10% smysluoplné agendy převést dílem na ministersvo průmyslu a dílem na ministerstvo zemědělství.

Transplantovat hlavu

údajně dokáže do dvou let italský chirurg Sergio Canavero. Vizi takovémuto přiblížení se metě, kterou si chirurgie kladla někdy od přelomu 19. a 20. století, se zdají naplnit kmnové buňky. Kdo nechce čekat, nechť si přečte Běljajevovu Hlavu profesora Dowella.

Na Ceres

pozoruje sonda Down velmi jasné skvrny, jejichž podstata je zatím neznámá.

Dva dobrovolníky z Ukrajiny

zatkla španělská policie. Problém vidím hlavně v tom, že džihádisté z chalifátu jsou v Evropě naopak srdečně vítáni.

Pan Spock

ze Star Treku, respektive jeho představitel, Leonard Nimoy, zemřel 27. 2. ve věku 83 let na chronickou obstrukční plicní nemoc, kterou si asi uhnal kouřením.

Opozičního politika,

Borise Němcova, zastřelili v Moskvě. Ihned se objevily spekulace, že je za tím Putin, jehož velkým kritikem Němcov byl, ale vše může být, pochopitelně, zcela jinak.

V dubnu

se rozjede další velká zeleným, pardon, zelená úsporám. Do realizace v rámci tohoto projektu se nikomu moc nechce, protože dotace v podstatě sežerou vícenáklady na firmy, mající předražený monopol na práce a dodávky předraženého materiálu. Zateplení, je-li vůbec žádoucí, což zejména pro prvorepubliční cihlovou zástavbu rozhodně neplatí, se dá pořídit bez tohoto dotačního programu za srovnatelnou cenu nebo i levněji.

Čeští vědci

pomocí speciálního laseru simulovali podmínky při srážkách planetismál a velkých impaktech na površích protoplanet, které teoreticky vedly ke vzniku organických molekul, jakožto stavebních kamenů života.

Atmosféru

někdejších partajních sjedů jsem si mohli připomenout na celostátním sjezdu hnutí ANO, které se stále více profiluje jako totalitní organizace blízká raným fašistům z 20. let mínulého století.

Sudetoněmecký landsmanšaft

se rozhodl vypustit ze svých stanov větu o "vymáhání navrácení konfiskovaného majetku". Uvidíme, jak budou ječet a kvílet jimi placení a řízení politikové a publicisté.

Romskou osadu

v okrese Stará Lubovňa zlegalizoval starosta sousední (spádové) obce. Zároveň sdělil jejím obyvatelům sladkou zvěst, že od 1. 4. budou muset ze svých sídel platit daně a místní poplatky.

1 komentář:

  1. Rakká - jenom bych připomněl, jak byl popraven Ježíš Nazaretský. Smrtící injekce to asi nebyla...

    Neočkování - naštěstí tenhle způsob revolty má svou negativní zpětnou vazbu.

    Tunel Blanka je opravdu "tunel". Kdo asi zaplatí výměnu více než 90% sdělovacích kabelů? My všichni? Ale zdá se, že je to celé fake. Znalec Fiala prý nic takového nezpracovával,. Možná ani není znalec. Možná ani neexistuje. Schyluje se opět k velké hádce. Inu - Praha je Praha, to máte marný...

    K Ukrajině se raději nebudu vyjadřovat. Byl bych opět považován za "kremlroli" a už se mi to nechce vyvracet.

    OdpovědětVymazat