pondělí 16. září 2013

Aktualizace předchozího postu

1. Papež František chce dát imigrantům k dispozici kláštery:
http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/8874-papez-frantisek-chce-dat-imigrantum-k-dispozici-klastery.aspx
Nechtěně tím ukazuje, že římskokatolická církev jako organizace skutečně není nic jiného, než trojský kůň islamizace v Evropě.

2. Římskokatolická církev bojuje za zákaz potratů v celé EU.
http://claritatis.cz/zpravy/evropa/zakaz-potratu-v-zemich-eu/5626
Zajímavý je následující citát: "Formálně EU nemůže zasahovat do právních předpisů členských států v oblasti práva na potrat, ale může sama vypracovávat právní předpisy, které jsou v souladu se základními zásadami rovnosti a důstojnosti každé lidské bytosti od jejího početí."
Jinými slovy, EU je naprostá právní žumpa, kde se dá jakákoli, i poměrně "neprůstřelně" formulovaná norma různými obezličkami obejít, když se v tom umí chodit a je po ruce příslušný mocenský aparát. Čím rychleji se z této organizace dostaneme, tím lépe pro nás.

2 komentáře:

  1. Informace, naše znám z Útulny tu neumí nalepit příspěbek do diskuze, činím to za ni. Píše:

    Pergille,
    Vatikán vlastní v Itálii nepřehledné možství nemovitostí. Velkou část tvoří kláštery, buď docela opuštěné anebo s dvěma třemi mnichy nebo jeptiškami ve vysokém věku. Část předělala ve spolupráci s velkými stavebními společnosmi na hotely, většinou luxusní anebo na obchody.
    http://www.uaar.it/news/2013/09/13/quel-che-passa-il-convento-oggi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=quel-che-passa-il-convento-oggi
    Problém Vatikánu je, že za nemovitosti by měl platit daně italskému státu. EU už zavedla proti Itálii řízení pro nedovolené úlevy církvi ze strany státu. Proto se projednávalo už minulého roku v parlamentu, kolik by měl Vatikán platit a za co.
    Jestliže chce papež otevřít staré prázdné kláštěry pro imigranty, poukazují někteří církevní hodnostáři, měl by také myslet na to, kdo se tam o ně bude starat a za jaké peníze.
    Právě. Když chce František otevřít náruč církve imigrantům, ať to udělá, ale za vatikánské peníze. Otevře vatikánská banka IOR svou kasu pro islámské bratry v Kristu?
    Když nechce platit ani daně? Anebo to má být nějaká klička, aby daně platit nemusela?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně je to ukázka toho, jak je i ta relativně ochočená římskokatolická církev v mnoha ohledech nekompatibilní s evropskou civilizací, což je jednoznačně dáno mlýnským kamenem Starého Zákona, a tedy judaismu, který za sebou vleče, a který s evropskou civilizací a kulturou nemá naprosto nic společného (naštěstí).

      Vymazat